Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
jakie preparaty sa zamowione czy te te ktore mozna kupic w Czechach
ile tam kosztuja jak sie nazywaja i czy mozna je kupic tam bez recepty.

nie, nie te preparaty co sa z Czesch...zwykłe polskie...część to rodzaje odżywek a część jakieś leki z tego co pamietam homeopatyczne...przepraszam ale rozpisaną kartkę z lekami zostawiłam da weta w schronisku...żeby wiadomo było co zamówić...i wszystkich nazw nie pamiętam

Posted

niestety w hurtowniach leki podrożały ...przynajmniej te potrzebne nam dla Ernesta...więc koszt leczenia będzie w granicach 600-700 zł...szooook

wredne_słonko :Rose:

Ernest dziękuje za wpłatę

Posted

Aga, ja tak tylko zasugeruje, nie wiem, czy pieniądze Borna mają juz jakieś przeznaczenie, wiem, ze trochę wcześnie dzielic, ale Ernest zyje i jemu pomoc potrzebna jest natychmiast. Częśc wpłacali ludzie na konkretny cel, moze chcieliby sie wypowiedziec, ale w skarpecie Borna są miedzy innymi pieniądze z Twojego bazarku- o tym możesz Ty zadecydować, tzn o przesunięciu

Posted

loozerka ja wiem...

ale do tych pieniędzy już się zgłosiła kolejka...
po pierwsze musze jeszcze opłacić leczenie Borna <*> przez te kilka dni

500 zł na Bornie wpłacone jest przez konkretne osoby i to one muszę decydować...zostanie niewiele jakies koło 200 zł

co nawet nie pokryłoby długu Ernesta....

jest jeszcze Nero (który jest leczony i ledwo chodzi lub momentami nie chodzi)
Bono na którego nikt nie wpłaca a jest po jednej operacji a potrzebuje jeszcze jednej...obecnie tez przyjmuje krople, zastrzki...
Hefren za którego też trzeba będzie zapłacić bo prosiłam o podanie mu środków przeciw\bólowych i przeciwzapalnych...

więc tak trudno podzielić coś czego jest tak mało....

...ale jak najbardziej będę starać się dzielić,...to co będzie...wystawiać może kolejne bazarki...

należności musze zapłacić...

wzięłam pod opiekę te psy (pod opiekę AFN, poprosiłam o konkretne zabiegi i pomoc) to teraz trzeba będzie zapłacić ...cóż począć...dola dogomaniaka ;)

Posted

Dziś przelałam 421 zł za lekarstwa dla Ernesta...w sobotę jeszcze zapłace około 100 zł

Ernest w skarpetce ma (miał) ok. 250 zł

zatem ju jest 171 zł na minusie i 100 zł w sobotę...

będzie 271 zł długu