Ada-jeje Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 o odpowiedz prosze na PW bo niejednokrotnie nie potrafie wrocic do watku Quote
Aga_Mazury Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):jakie preparaty sa zamowione czy te te ktore mozna kupic w Czechach ile tam kosztuja jak sie nazywaja i czy mozna je kupic tam bez recepty. nie, nie te preparaty co sa z Czesch...zwykłe polskie...część to rodzaje odżywek a część jakieś leki z tego co pamietam homeopatyczne...przepraszam ale rozpisaną kartkę z lekami zostawiłam da weta w schronisku...żeby wiadomo było co zamówić...i wszystkich nazw nie pamiętam Quote
DarkAngels Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ernest na pierwszą stronę :) Ten cudowny Niedźwiedź musi znaleźć swój jedyny ciepły domek :) Który Ludź go pokocha? Quote
Aga_Mazury Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 niestety w hurtowniach leki podrożały ...przynajmniej te potrzebne nam dla Ernesta...więc koszt leczenia będzie w granicach 600-700 zł...szooook wredne_słonko :Rose: Ernest dziękuje za wpłatę Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ernest przypomina sie wszystkim....w sobotę nie chciał ode mnie kiełbachy...ale jak wrzuciłam mu do miski to zjadł ;)....indywidualista ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ernest jak narazie jest zadłużony....zabraknie mi z jego skarpety na opłacenie lekarstw które przyjmuje....prosimy o kilka grosików :) Quote
loozerka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aga, ja tak tylko zasugeruje, nie wiem, czy pieniądze Borna mają juz jakieś przeznaczenie, wiem, ze trochę wcześnie dzielic, ale Ernest zyje i jemu pomoc potrzebna jest natychmiast. Częśc wpłacali ludzie na konkretny cel, moze chcieliby sie wypowiedziec, ale w skarpecie Borna są miedzy innymi pieniądze z Twojego bazarku- o tym możesz Ty zadecydować, tzn o przesunięciu Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 loozerka ja wiem... ale do tych pieniędzy już się zgłosiła kolejka... po pierwsze musze jeszcze opłacić leczenie Borna <*> przez te kilka dni 500 zł na Bornie wpłacone jest przez konkretne osoby i to one muszę decydować...zostanie niewiele jakies koło 200 zł co nawet nie pokryłoby długu Ernesta.... jest jeszcze Nero (który jest leczony i ledwo chodzi lub momentami nie chodzi) Bono na którego nikt nie wpłaca a jest po jednej operacji a potrzebuje jeszcze jednej...obecnie tez przyjmuje krople, zastrzki... Hefren za którego też trzeba będzie zapłacić bo prosiłam o podanie mu środków przeciw\bólowych i przeciwzapalnych... więc tak trudno podzielić coś czego jest tak mało.... ...ale jak najbardziej będę starać się dzielić,...to co będzie...wystawiać może kolejne bazarki... należności musze zapłacić... wzięłam pod opiekę te psy (pod opiekę AFN, poprosiłam o konkretne zabiegi i pomoc) to teraz trzeba będzie zapłacić ...cóż począć...dola dogomaniaka ;) Quote
loozerka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no tak, jakos na chwile zapomnialam chybam, ze zawsze jest dużo wiecej potrzebujących niż pieniędzy... Quote
Aga_Mazury Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ernest na stronie www.afn.pl w dziale "podopieczni" narazie mamy dług ...i to dośc spory na jakieś około 300-400 zł... proszę o nawet drobniutkie wpłaty...dziękuję :Rose: Quote
wredne_słonko Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 :) Znowu zniknęłam na duużo czasu i znowu zmiany widze :) Strona afnu super :fadein: Erneścik.. Czy on nie jest piękny :loveu: Po niedzieli wpłace coś na Ernesta :) Quote
Aga_Mazury Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dziś przelałam 421 zł za lekarstwa dla Ernesta...w sobotę jeszcze zapłace około 100 zł Ernest w skarpetce ma (miał) ok. 250 zł zatem ju jest 171 zł na minusie i 100 zł w sobotę... będzie 271 zł długu Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dzisiaj znowu wykupiono dla Ernesta tabletki.... dług się powiększył do jakiś 350 zł.... :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts