Aga_Mazury Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ERnest dziękuje Cioteczce wredne słoneczko za wpłatę na leki :Rose: dług nam się zmniejszył do 250 zł... Ernest dużo ładniej chodzi....widać znaczącą poprawę...mam nadzieję też, że go mniej boli albo nie boli w ogóle... dziękujemy Quote
wredne_słonko Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Nie ma za co :) Też mam nadzieje, że chociaż troche pomożemy Erneścikowi :) Quote
Guciek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej Cioteczki :) Piszę do Was w takiej sprawie: czy któraś w Was byłaby na tyle natchnięta weną twórczą, aby napisać ładnie i składnie kilka słów o Erneście? Wrzuciłam go na http://owczarekwpotrzebie.com/forum/viewtopic.php?p=21#21 , ale tak bez opisu nieładnie wygląda, a On zasługuje żeby się ładnie prezentować ;) Quote
Aga_Mazury Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pewnie wiele więcej nie napiszemy o Ernescie niż jest na wątku (w pierwszym poście)...albo na stronie www.afn.pl w dziale "podopieczni" Gucio o wielkie dzięki za pomoc Erneścikowi :Rose: Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Niestety nie mam dobrych wieści.... Ernest jest bardzo cięzko chory.... nie wiemy jeszcze na co, ale wygląda to zbyt dobrze... mam nadzieję, że jak najszybciej zobaczy go wet... Poważnie się martwię Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Szkoda, że nawet do Ciebie w chorobie Erneściku nikt nie zajrzał...:( a teraz juz odszedłeś... za dużo Was odeszło ostatnio...<*> Erni wczoraj widziałam Twoje smutne oczy...tak chciałam, żeby przyjechał do Ciebie lekarz... biegaj Kochanie.... szczęśliwy.... NIE POWINNO BYŁO DO TEGO DOJŚĆ... Quote
Nanami Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja go odwiedzałam... Tylko po cichutku zaciskając kciuki i nic nie pisząc :-( Biedny Erneścik... Już nie czujesz bólu... Ale dzięki Wam cioteczki zaznał na tym ziemsim padole troche miłości i opieki, to bardzo wiele. ERNEŚCIKU [*] Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 zdjęcia z wczoraj....pożegnalne... Ernest jeszcze kiedyś pójdziemy na długi spacer, taki jak w Olsztynie <*> Quote
DarkAngels Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Erneściku czemu od nas odszedłeś? Czemu tak się stało? :placz: [*] Quote
Matusz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ernest, widziałem wczoraj twoje smutne oczy:placz::placz::placz: Śpij spokojnie psiaku [*] Quote
wredne_słonko Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Nie wiem co napisać. Zresztą to tylko słowa.. [*] :-( Quote
DarkAngels Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Erneścik czemu to musiałeś być Ty? Na spacerku z Ernestem byłem tylko raz, ale i tak odrazu go polubiłem. Taki duży puchaty misio .[*] Quote
Aga_Mazury Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ernest jak tylko o Tobie myślę to zaraz mam oczy pełne łez... <*> Kochanie <*> Ernest miał wczoraj sekcję zwłok...miał guzy na wątrobie, które pękły i krwotok wewnętrzny... nie wiem czy leki na dysplazję nie pomogły mu w przejściu za TM<*>...mam do siebie milion pretensji... Quote
wredne_słonko Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Myślę, że leki na dysplazje nie miały na to wpływu ale nawet jeśli tak było Cioteczko to nie możesz siebie za to obwiniać. Wszyscy chcieliśmy dobrze dla Erneścika. Równie dobrze każda osoba która wpłaciła pieniążki na leki powinna czuć się winna ;) Nie przejmuj się Ciotka :calus: Quote
Aga_Mazury Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 wredne słonko....jednak nigdy więcej nie podam psu Rimadylu....tyle się o nim nasłuchałam złego.... Ernest byłeś dla mnie kimś....KIMŚ...pamiętaj nie byłeś psem bezdomnym bo miałes dom w tylu sercach...szkoda, że nie zdązylismy znaleźć Ci tez takiego bardziej fizycznego. Tak bym chciała wierzyć w to, że nie cierpiałeś...jednak sama widziałam...że to nieprawda... <*><*><*> Quote
Aga_Mazury Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ernest jutro pierwsza sobota w schronisku bez Ciebie.....<*> Quote
wredne_słonko Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Cioteczko czy trzeba uregulować jakieś Erneścikowe rachunki? Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wredne_słonko napisał(a):Cioteczko czy trzeba uregulować jakieś Erneścikowe rachunki? miał jakieś długi....ale wrzuciłam to w długi ogólne...jak odszedł:placz: dziękuję Ci bardzo, że tak mu pomagałaś... :Rose: Quote
MaxSta Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Erneścik pozdrów tam Munia, Kima, Fida i Elika powiedz im że bardzo tęsknię. Quote
Recommended Posts