omi Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Bardzo Wam współczuję. Wątek Briny czytałam od pierwszego dnia, w którym zaopiekowaliście się nią. Wyrazy szacunku dla Was za to, co robicie dla zwierzaków. Quote
Nutusia Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Tu takie upały, za którymi nie przepadałaś, a tam sobie śmigasz po świeżych, zielonych łąkach... Pamiętamy o Tobie, Biała Damo. Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Nie umiałam wcześniej napisać, wchodziłam, zerkałam właściwie nie czytając i wychodziłam. Była szczególna, odeszła w sobotę, ale we wtorek zaszczekała pod naszymi oknami ostatni raz. Słyszałam. Quote
mestudio Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Szarotka napisał(a):We wtorek juz po ? Tak, wiem, że głupoty wypisuję, ale słyszałam jak szczeka, aż się zdumiałam w domu bo niby wiedziałam, że jej nie ma, a w myśli powiedziałam sama do siebie - O,Brina znowu szczeka na psiaki. Ale to nieważne. Quote
sybillas Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Moja sunia odeszła prawie rok temu, a ja codziennie o niej myślę.... Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Pamiętamy o Tobie, biały Obłoczku... Quote
Recommended Posts