mestudio Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 understandme napisał(a):I jak był jakiś odzew z ogłoszeń? Niestety, ani jednego telefonu. Żadnych pytań mailowych. Quote
mestudio Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 blackgerl napisał(a):ja tam sie nei znam na podhalanach, ale z tego co kojarze ta rasa była do pilnowania stada przed wilkami i innymi drapieżnikami, a tu Brina doskonale pokazuje swoje geny ;) ma byc spokój i wszyscy w pobliżu :) A tak, ona raczej pilnuje porządku, ale jednak jest bardzo dominująca i trzeba uważać z naszą Lady- tzn ja muszę uważać. Quote
Karro Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 mestudio napisał(a):Niestety, ani jednego telefonu. Żadnych pytań mailowych. Kurcze... No nic trzymymy kciuki dalej! Quote
Szarotka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 I jak tam Brina czy jej sie zima nie ima ? a moze wiosna w zapasie da sie we znaki po niewczasie. Rymuje po winie a rano mi minie :):) Quote
blackgerl Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 szarotka napisał(a):i jak tam brina czy jej sie zima nie ima ? A moze wiosna w zapasie da sie we znaki po niewczasie. Rymuje po winie a rano mi minie :):) :d :d :d :d :d Quote
Karro Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Szarotka napisał(a):I jak tam Brina czy jej sie zima nie ima ? a moze wiosna w zapasie da sie we znaki po niewczasie. Rymuje po winie a rano mi minie :):) Szarotko ale ty masz wenę :loveu: całkiem fajne rymowanki :) Hopsiaj Brinko! Quote
cisowianka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Rzadko się tu wpisuje, ale często czytam i trzymam kciuki, a teraz podrzucam ;) Quote
mestudio Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Ech dziewczyny, ciekawe czy Brina kiedykolwiek znajdzie ten dom, z drugiej strony nie wiem czy by mi wybaczyła gdybym ją oddała obcym ludziom, kochane stworzenie. Jest taka niekłopotliwa i tak bardzo nam ufa. Dom musi być dla niej super i bez żadnych wątpliwości z mojej strony bo ona nie jest już młodzikiem. Jak ogarniemy dwa nowe nabytki awaryjne to pojedziemy na prześwietlenie stawów w razie czego. Łapka ładnie się goi dzięki maści solcoseryl. A, ciocia Ziutka znowu nam zasponsorowała karmę i od niedzieli mamy fullwypas gratis:-). Quote
Ziutka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='mestudio'] A, ciocia Ziutka znowu nam zasponsorowała karmę i od niedzieli mamy fullwypas gratis:-). Ciocia Ziutka musi kupić jeszcze raz tyle samo karmy, macie dwa nowe psiaki i nie starczy - po świętach się zamelduje :loveu::loveu: Quote
mc_mother Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 mestudio napisał(a): Jak ogarniemy dwa nowe nabytki awaryjne to pojedziemy na prześwietlenie stawów w razie czego. Garną się do Was te awaryjne nabytki:-o Szkoda, że nikt nie chce Briny:( Taka fajna sunia... Quote
mestudio Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 mc_mother napisał(a):Garną się do Was te awaryjne nabytki:-o Szkoda, że nikt nie chce Briny:( Taka fajna sunia... No jak trzeba pomóc, to próbujemy się jakoś ogarnąć i poprzestawiać stado. Trzeba było zabrać z pewnego wypasionego PDT dwa pieski, jakoś damy radę, pożyczono nam kojec więc powinno być ok. A Brina jak zawsze mało wymagająca, spokojna i właściwie bezproblemowa. Bardzo się lubimy. Taka starsza dama potrzebuje tylko być z człowiekiem i dobrze sobie zjeść, odpocząć. Nie trzeba z nią szaleć, jej wystarczy chodzić przy mnie po ogrodzie jak zajmuję się roślinkami i tyle. Quote
mc_mother Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Potrzebujecie coś na odrobaczanie? bo mogę się podzielić? Quote
mestudio Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 mc_mother napisał(a):Potrzebujecie coś na odrobaczanie? bo mogę się podzielić? W kwietniu/maju powinna być odrobaczona, ostatnio była w styczniu aniprazolem i jeśli się da to poprosimy. Pieniążki, które się ostały w rozliczeniu są trzymane na siatkę i jeszcze kilka słupków no i prześwietlenie stawów. Quote
mestudio Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Ziutka napisał(a):Ciocia Ziutka musi kupić jeszcze raz tyle samo karmy, macie dwa nowe psiaki i nie starczy - po świętach się zamelduje :loveu::loveu: Dopiero?? :-D Te nowe pieski naprawdę mają apetyt.... Nie bez powodu, pewnie pierwszy raz w życiu widzą taką karmę. Ale biorąc pod uwagę nowe trendy na dogo, powinnaś nas skontrolować jako DT. Najlepiej tak znienacka. :-) Zobaczyć czy Kiko nie dzieje się nic złego,.... Przy tej pogodzie nawet deski mi nie chcą schnąć. A urlop się kończy... TZmestudio Quote
Ziutka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 mestudio napisał(a):Dopiero?? :-D No a kiedy mam wpaść ? :diabloti: hmm...w sumie pytać nie będę - trzeba Was skontrolować :cool3: :evil_lol: mestudio napisał(a):Ale biorąc pod uwagę nowe trendy na dogo, powinnaś nas skontrolować jako DT. Najlepiej tak znienacka. :-) Zobaczyć czy Kiko nie dzieje się nic złego,.... Jesteś mi winien ściereczkę - oplułam monitor kafffką :grins: :diabloti: mestudio napisał(a):Przy tej pogodzie nawet deski mi nie chcą schnąć. A urlop się kończy... Nie ma to jak wsio pod górkę...do kiedy urlop ? :roll: Quote
mestudio Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Brinie zmieniliśmy po raz kolejny opatrunek z łokcia. Widać już poprawę, ale do pełni szczęścia jeszcze trochę brakuje. Ale jakie niezadowolenie wywołałem tym, że musiałem ją na bok przewrócić. Co najmniej jakbym skalp zdejmował.... TZmestudio Quote
mestudio Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Ech, tyle się dzieje, a u Briny pusto. Tymczasem Pani Brina spokojnie sobie żyje, dzis paskudny dzień więc nawet nie bardzo ją interesują spacery, ale włąśnie wróćiłam skostniała i przemoczona po półgodzinnym łażeniu z Briną, Tobim i Kiko. Quote
Ziutka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Brineczka śliczna panna :loveu: To taki psiak do ozdoby ogrodu :) Quote
mestudio Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Ha, jest bardzo ozdobna. Prawie tak jak nasza Fizia parapetówka. Quote
blackgerl Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ziutka napisał(a):Brineczka śliczna panna :loveu: To taki psiak do ozdoby ogrodu :) tak, śliczna ozdoba ogrodu i jeszcze na dodatek pilnuje stada i spokoju ;) Quote
Szarotka Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Dawno mnie nie bylo, ale w trybnie awaryjnym musialam przyjechac ratowac moja Mame z opresji. Quote
lilith27 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 mam nieodpartą ochotę zajechać tam do Was z aparatem Quote
mestudio Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 lilith27 napisał(a):mam nieodpartą ochotę zajechać tam do Was z aparatem Jakieś małe zleconko na kontrolę dt? :diabloti: Kontrol mieliśmy tydzień temu, ale zapraszamy. Quote
Recommended Posts