Aldrumka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 o widze, że Ziutka juz ma nowy banerek, ja musze poczekac na córkę .... Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Aldrumka']o widze, że Ziutka juz ma nowy banerek, ja musze poczekac na córkę .... A mam, sama się naumiałam :evil_lol: Proste to jak budowa cepa, poważnie (chociaż nie wiem, jaka jest budowa cepa :evil_lol: ) ale tak mówią :eviltong: Aldrumko, prawym klawiszem myszy klikasz i wybierasz opcję "kopiuj" Potem w panelu użytkownika wybierasz "edytuj sygnaturę" i prawym klawiszem klikasz i wybierasz opcję "wklej" i potem wybierasz "zapisz" pod tabelką i wsio :) Quote
mestudio Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='Ziutka']A mam, sama się naumiałam :evil_lol: Proste to jak budowa cepa, poważnie (chociaż nie wiem, jaka jest budowa cepa :evil_lol: ) ale tak mówią :eviltong: Aldrumko, prawym klawiszem myszy klikasz i wybierasz opcję "kopiuj" Potem w panelu użytkownika wybierasz "edytuj sygnaturę" i prawym klawiszem klikasz i wybierasz opcję "wklej" i potem wybierasz "zapisz" pod tabelką i wsio :) Jak Ziutka sobie poradziła, to i inni sobie poradzą...:evil_lol: TZmestudio Quote
Cromikowa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 chciałam przelać drobną kwotę dla Briny, ale nigdzie nie widzę numeru konta Quote
mestudio Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Cromikowa napisał(a):chciałam przelać drobną kwotę dla Briny, ale nigdzie nie widzę numeru konta A bo to prywatne konto to ja wolę nie podawać publicznie:-). Brinka ostatnio jakby spokojniejsza przy innych pieskach, ostatnio spaceruje z Jordanem nos w nos i razem wąchają trawkę w ogrodzie. Nie atakuje. Cieszę się bardzo. Ona bardzo dużo śpi i nie przepada za długim łażeniem po ogrodzie, ale jak ja coś robię na podwórku to chętnie mi towarzyszy, uwielbia też grzebać w śmieciach jak się trafi jakiś worek nie wyniesiony do śmietnika. Ale to wszystkie psy u nas takie zagłodzone są i mają straszny problem ze śmietnikiem. Ma niesamowite futro szczególnie wokół szyi. Dostaje smakowite witaminki zasponsorowane przez Ziutkę i jeszcze tran. No i jest zadowolona, widać to za każdym razem jak się do niej idzie. Uwielbia ludzi i cieszy się każdą chwilą z nami. Jak zrobi się cieplej to dokończymy kojec, teraz ziemia zamarznięta jest na kamień. Quote
Aldrumka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 a mnie jednak ciągle mówi, że sygnatura nie może być dłuższa niż 1000 znaków :wallbash: Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) [quote name='Aldrumka']a mnie jednak ciągle mówi, że sygnatura nie może być dłuższa niż 1000 znaków :wallbash: Kurka...nie wiem czemu, już wyższa szkoła jazdy dla mnie :evil_lol: TZmestudio, wytłumacz ciotce jak to zrobić :lol: Przepraszam, halo przepraszam, co to znaczy ? :mad: :diabloti: że gorszego "tumana komputerowego" być nie może, tak :grins: "Jak Ziutka sobie poradziła, to i inni sobie poradzą...:evil_lol: " Edited February 9, 2012 by Ziutka Quote
mestudio Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Trzeba wstawić wszystko to co poniżej w podpis: [HTML][/HTML] TZmestudio Quote
blackgerl Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 witam :) no ja widzę ze Aldrumka sobie już ładnie poradziła z sygnaturką;) bo od niej tu trafiłam. matko, normalnie inny psiak z tej suni po waszej pomocy:D jest prześliczna!! i wogole nie do porownania z tą psinką co ją znaleźliście...:( serdeczne uściski dla podhalanki! Quote
mestudio Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Witamy u pięknej Briny i dziękujemy za odwiedziny. Quote
mestudio Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Wczoraj włożyłem nową słomę. I zapomniałem o Brinie. I musiałem ugniatać aby się zmieściła... Już zapowiadają coraz cieplejsze noce, na szczęście.... TZmestudio Quote
Aldrumka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='mestudio']Trzeba wstawić wszystko to co poniżej w podpis: [HTML][/HTML] TZmestudio dzięki, dzięki Quote
mestudio Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Aldrumka napisał(a):dzięki, dzięki To my z Briną dziękujemy. TZmestudio Quote
mc_mother Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Odwiedzam Brinę i jej opiekunów i pozdrawiam:) Quote
blackgerl Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 mestudio napisał(a):Wczoraj włożyłem nową słomę. I zapomniałem o Brinie. I musiałem ugniatać aby się zmieściła... Już zapowiadają coraz cieplejsze noce, na szczęście.... TZmestudio hehe, no jak tak ją podtuczyliście toi wiecej miejsca jej potrzeba ;) Quote
mestudio Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 blackgerl napisał(a):hehe, no jak tak ją podtuczyliście toi wiecej miejsca jej potrzeba ;) Może raczej mniej słomy pchać. Albo przynajmniej z umiarem... TZmestudio Quote
jostel5 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A ja z zapartym tchem i ze wzruszeniem przeczytałam calutki wątek! I coraz bardziej Was podziwiam! A Brina- jak to podhalan- jest piękna! Quote
Plicha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wpadłam do Brinki w odwiedziny :) Cieszę się że sunia ma się dobrze :) Quote
Recommended Posts