Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aldrumka']o widze, że Ziutka juz ma nowy banerek, ja musze poczekac na córkę ....
A mam, sama się naumiałam :evil_lol:
Proste to jak budowa cepa, poważnie (chociaż nie wiem, jaka jest budowa cepa :evil_lol: ) ale tak mówią :eviltong:
Aldrumko, prawym klawiszem myszy klikasz i wybierasz opcję "kopiuj"
Potem w panelu użytkownika wybierasz "edytuj sygnaturę" i prawym klawiszem klikasz i wybierasz opcję "wklej" i potem wybierasz "zapisz" pod tabelką i wsio :)

Posted

[quote name='Ziutka']A mam, sama się naumiałam :evil_lol:
Proste to jak budowa cepa, poważnie (chociaż nie wiem, jaka jest budowa cepa :evil_lol: ) ale tak mówią :eviltong:
Aldrumko, prawym klawiszem myszy klikasz i wybierasz opcję "kopiuj"
Potem w panelu użytkownika wybierasz "edytuj sygnaturę" i prawym klawiszem klikasz i wybierasz opcję "wklej" i potem wybierasz "zapisz" pod tabelką i wsio :)

Jak Ziutka sobie poradziła, to i inni sobie poradzą...:evil_lol:

TZmestudio

Posted

Cromikowa napisał(a):
chciałam przelać drobną kwotę dla Briny, ale nigdzie nie widzę numeru konta

A bo to prywatne konto to ja wolę nie podawać publicznie:-).

Brinka ostatnio jakby spokojniejsza przy innych pieskach, ostatnio spaceruje z Jordanem nos w nos i razem wąchają trawkę w ogrodzie. Nie atakuje. Cieszę się bardzo. Ona bardzo dużo śpi i nie przepada za długim łażeniem po ogrodzie, ale jak ja coś robię na podwórku to chętnie mi towarzyszy, uwielbia też grzebać w śmieciach jak się trafi jakiś worek nie wyniesiony do śmietnika. Ale to wszystkie psy u nas takie zagłodzone są i mają straszny problem ze śmietnikiem.
Ma niesamowite futro szczególnie wokół szyi. Dostaje smakowite witaminki zasponsorowane przez Ziutkę i jeszcze tran. No i jest zadowolona, widać to za każdym razem jak się do niej idzie. Uwielbia ludzi i cieszy się każdą chwilą z nami.
Jak zrobi się cieplej to dokończymy kojec, teraz ziemia zamarznięta jest na kamień.

Posted (edited)

[quote name='Aldrumka']a mnie jednak ciągle mówi, że sygnatura nie może być dłuższa niż 1000 znaków :wallbash:
Kurka...nie wiem czemu, już wyższa szkoła jazdy dla mnie :evil_lol:
TZmestudio, wytłumacz ciotce jak to zrobić :lol:

Przepraszam, halo przepraszam, co to znaczy ? :mad: :diabloti: że gorszego "tumana komputerowego" być nie może, tak :grins:
"Jak Ziutka sobie poradziła, to i inni sobie poradzą...:evil_lol: "

Edited by Ziutka
Posted

witam :) no ja widzę ze Aldrumka sobie już ładnie poradziła z sygnaturką;) bo od niej tu trafiłam. matko, normalnie inny psiak z tej suni po waszej pomocy:D jest prześliczna!! i wogole nie do porownania z tą psinką co ją znaleźliście...:(

serdeczne uściski dla podhalanki!

Posted

mestudio napisał(a):
Wczoraj włożyłem nową słomę. I zapomniałem o Brinie. I musiałem ugniatać aby się zmieściła...
Już zapowiadają coraz cieplejsze noce, na szczęście....

TZmestudio

hehe, no jak tak ją podtuczyliście toi wiecej miejsca jej potrzeba ;)