Ziutka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 mestudio napisał(a):Pięknie dziękuję za ogłoszenia:loveu:, ja nie mam na nie czasu - jedynie allegro robimy sami. Po to tu jestem, żeby robić resztę ;) Quote
Cromikowa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 mestudio napisał(a):Grzecznie spała, ona mówi tylko o 6 rano, że czas na spacer:-). Gdyby nie ogromna odległość, która nas dzieli to byłabym skłonna uwierzyć, że Brina i moja tymczaska Bella to siostry ;) Nasza Bella zyskała ostatnio przydomek "pobudka", bo od 6 rano drze się ile sił w starym gardełku, żeby wypuścić ją z kojca, nie odpuści póki ktoś do niej nie wstawnie... ostatnio zaczęliśmy zostawiać ją luzem - sytuacja się odwróciła i to teraz ja ją budzę, bo jak może luzem chodzić po podwórku to już nie wstaje o 6 ;) Charakterki też dziewczyny mają podobne - obie muszą przewodzić w stadzie :) Quote
Aldrumka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 pozdrawiam wieczorem sylwestrowym :) Quote
mestudio Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Aldrumka napisał(a):pozdrawiam wieczorem sylwestrowym :) My też pozdrawiamy, Brinka spokojna, nie denerwuje się odgłosami i błyskami z nad miasta, za to Marcelina zwiewa ze spacerów do domu. Quote
Poker Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dla Brinki, jej opiekunów i wszystkich cioteczek obecnych na wątku Quote
mestudio Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Ależ u Briny cisza. Telefonów w jej sprawie mamy zero niestety. A tak prezentuje się sunia. Quote
Ziutka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Kurcze, nie dobrze, że nikt nie dzwoni :shake: Powtórzę Brince ogłoszenia ;) Quote
Aldrumka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 świetne zdjęcia , na dwóch pierwszych to niemal lato a sunia taka fajna, szkoda, że nikt nie dzwoni Quote
mestudio Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Witamy gości:-). Brina niestety ma małe szanse na adopcję, TZ podpytuje też w pracy kolegę, którego matka mieszka w domku i lubi podhalany. Wczoraj była piękna pogoda, po południu świeciło słoneczko i było naprawdę jak wiosną. Brina wróciła do atakowania psiaków na spacerach więc znowu spaceruję z nią oddzielnie. W niedzielę złapała zębami mini Kropkę, ale odwołana odeszła od niej, a potem pogoniła dziką Krówkę. Quote
Szarotka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 U nas ostatnio na podhalanie znalazly dom 3 psiaki, wiec i Brinka da rade :):) Quote
mestudio Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Szarotka napisał(a):U nas ostatnio na podhalanie znalazly dom 3 psiaki, wiec i Brinka da rade :):) No to ja czekam na ten domek:-). Quote
Szarotka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Znalazl domek Robin z Lasu, Bella i Zula, wszyscy w tym samym czasie mniej wiecej. :):) Ucalowania dla Brinki :):) Quote
mojamisia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ale dawno mnie tu nie było :oops: To dobrze,że Brinka nie boi się petard -nasza w Sylwestra nie da się wyciągnąć z domu:shake: i ostatnie sikanie jest ok. 14ej :roll: A północ spędzamy razem na jej dywaniku ;) Quote
Cromikowa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja tu stale zaglądam :) nasza Belinka znalazła dom, mimo że jak Brina - nie jest młoda - a do tego miała rakowe guzy (złośliwe), dlatego wierzę że i na Brinę przyjdzie czas :) Quote
mc_mother Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Też się dziś ocknęłam, że zapomniałam o Brince:oops: Sunia tak pięknie wygląda. Po ostatnich adopcjach naszych "nieadopcyjnych" białasów znowu nabrałam nadziei, że i Brince się poszczęści... Quote
mestudio Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 My też wierzymy, że Brinie się uda. W końcu dzięki temu zrobi się miejsce dla innej biedy do odkarmienia. Brina do domu:loveu: Quote
Ziutka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tak myślę, że muszę zrobić Brince nowe ogłoszenia ;) Quote
mestudio Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Informuję, że Brina jest trochę głucha. Ona ma problem ze słyszeniem głosu z odległości, trzeba mocno zaklaskać i dopiero wtedy reaguje. TZmestudio Quote
Karro Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Brina do najmłodszych nie nalezy więc i słuch może troche szwankować, liczymy że Brince sie poszczęści i znajdzie dom :loveu: Quote
bacpani Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Moze Brinka lapie zebami inne psiaki wlasnie przez swoje niedoslyszenie. Moze nie slyszy jak sie zblizaja a zaskoczona lapie ze strachu. Znam taki przypadek bialasa, ktory ogluchl na starosc i klapal zebami jak sie go zaszlo od tylu czy z boku, kiedy nie widzial istoty podchodzacej i bylo to po prostu ze strachu. Quote
mestudio Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 bacpani napisał(a):Moze Brinka lapie zebami inne psiaki wlasnie przez swoje niedoslyszenie. Moze nie slyszy jak sie zblizaja a zaskoczona lapie ze strachu. Znam taki przypadek bialasa, ktory ogluchl na starosc i klapal zebami jak sie go zaszlo od tylu czy z boku, kiedy nie widzial istoty podchodzacej i bylo to po prostu ze strachu. Nie wiem dlaczego tak reaguje. Przy mnie się to nigdy nie zdarzyło i dlatego nie wiem co może być przyczyną. Podobnież zrobiła to już kilka razy przy mestudio. Poobserwujemy i może się uda wyjaśnić dlaczego się tak zachowuje. TZmestudio Quote
Aldrumka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Szarotka napisał(a):Znalazl domek Robin z Lasu, Bella i Zula, wszyscy w tym samym czasie mniej wiecej. :):) Ucalowania dla Brinki :):) Szarotko a gdzie te podhalany były ogłaszane, może w jakims szczególnym rejonie ? Quote
Recommended Posts