Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mestudio napisał(a):
Pięknie dziękuję za ogłoszenia:loveu:, ja nie mam na nie czasu - jedynie allegro robimy sami.

Po to tu jestem, żeby robić resztę ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
Grzecznie spała, ona mówi tylko o 6 rano, że czas na spacer:-).

Gdyby nie ogromna odległość, która nas dzieli to byłabym skłonna uwierzyć, że Brina i moja tymczaska Bella to siostry ;) Nasza Bella zyskała ostatnio przydomek "pobudka", bo od 6 rano drze się ile sił w starym gardełku, żeby wypuścić ją z kojca, nie odpuści póki ktoś do niej nie wstawnie... ostatnio zaczęliśmy zostawiać ją luzem - sytuacja się odwróciła i to teraz ja ją budzę, bo jak może luzem chodzić po podwórku to już nie wstaje o 6 ;) Charakterki też dziewczyny mają podobne - obie muszą przewodzić w stadzie :)

Posted

Aldrumka napisał(a):
pozdrawiam wieczorem sylwestrowym :)

My też pozdrawiamy, Brinka spokojna, nie denerwuje się odgłosami i błyskami z nad miasta, za to Marcelina zwiewa ze spacerów do domu.

Posted

Witamy gości:-). Brina niestety ma małe szanse na adopcję, TZ podpytuje też w pracy kolegę, którego matka mieszka w domku i lubi podhalany.
Wczoraj była piękna pogoda, po południu świeciło słoneczko i było naprawdę jak wiosną.

Brina wróciła do atakowania psiaków na spacerach więc znowu spaceruję z nią oddzielnie. W niedzielę złapała zębami mini Kropkę, ale odwołana odeszła od niej, a potem pogoniła dziką Krówkę.

Posted

Ale dawno mnie tu nie było :oops:
To dobrze,że Brinka nie boi się petard -nasza w Sylwestra nie da się wyciągnąć z domu:shake: i ostatnie sikanie jest ok. 14ej :roll:
A północ spędzamy razem na jej dywaniku ;)

Posted

Ja tu stale zaglądam :) nasza Belinka znalazła dom, mimo że jak Brina - nie jest młoda - a do tego miała rakowe guzy (złośliwe), dlatego wierzę że i na Brinę przyjdzie czas :)

Posted

Też się dziś ocknęłam, że zapomniałam o Brince:oops:
Sunia tak pięknie wygląda.
Po ostatnich adopcjach naszych "nieadopcyjnych" białasów znowu nabrałam nadziei, że i Brince się poszczęści...

Posted

Moze Brinka lapie zebami inne psiaki wlasnie przez swoje niedoslyszenie. Moze nie slyszy jak sie zblizaja a zaskoczona lapie ze strachu.
Znam taki przypadek bialasa, ktory ogluchl na starosc i klapal zebami jak sie go zaszlo od tylu czy z boku, kiedy nie widzial istoty podchodzacej i bylo to po prostu ze strachu.

Posted

bacpani napisał(a):
Moze Brinka lapie zebami inne psiaki wlasnie przez swoje niedoslyszenie. Moze nie slyszy jak sie zblizaja a zaskoczona lapie ze strachu.
Znam taki przypadek bialasa, ktory ogluchl na starosc i klapal zebami jak sie go zaszlo od tylu czy z boku, kiedy nie widzial istoty podchodzacej i bylo to po prostu ze strachu.

Nie wiem dlaczego tak reaguje. Przy mnie się to nigdy nie zdarzyło i dlatego nie wiem co może być przyczyną. Podobnież zrobiła to już kilka razy przy mestudio. Poobserwujemy i może się uda wyjaśnić dlaczego się tak zachowuje.

TZmestudio

Posted

Szarotka napisał(a):
Znalazl domek Robin z Lasu, Bella i Zula, wszyscy w tym samym czasie mniej wiecej. :):)
Ucalowania dla Brinki :):)

Szarotko a gdzie te podhalany były ogłaszane, może w jakims szczególnym rejonie ?