mestudio Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Nutusia napisał(a):Może chce Brinusia psi budżet podreperować i puszeczki na złomie sprzedać ;) A propos ubytków... naszej sąsiadki pies ostatnio tnie na kawałki wszystkie papierki, jakie napotka na drodze. Nasz Doktor powiedział, że na przednówku brakuje mu... błonnika! No i teraz ma dietę urozmaiconą o otręby, jabłuszka i takie tam :) Segregujemy śmieci więc mogłaby cały wór złapać i podbiec do złomiarza, jakieś 4 km w stronę miasta jest najbliższy:-). Po co się tak rozdrabniać. Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 M&S napisał(a):Dzień dobry:) A dobry...dobry :) Quote
cisowianka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 A jak białaska znosi te przedłużające się mrozy ? ;) Quote
mestudio Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 cisowianka napisał(a):A jak białaska znosi te przedłużające się mrozy ? ;) Dużo lepiej niż my. TZmestudio Quote
M&S Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 mestudio napisał(a):Dużo lepiej niż my. TZmestudio Jakoś mnie to nie dziwi... Quote
akrim Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Fundacja Bono wygrała w marcu na krakvecie karme. Chcielibysmy zamówić dla Brinki- tylko pytanie ...jaką? do jutra mamy skompletowac zamówienie jak dacie radę napisać to bardzo dobrze , jak nie to zamowimy seniora leigt:eviltong: Quote
mestudio Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='akrim']Fundacja Bono wygrała w marcu na krakvecie karme. Chcielibysmy zamówić dla Brinki- tylko pytanie ...jaką? do jutra mamy skompletowac zamówienie jak dacie radę napisać to bardzo dobrze , jak nie to zamowimy seniora leigt:eviltong:[/QUOTE] O, jedna dobra wiadomość dzisiejszego dnia:loveu: Niech jest senior light ja mam w głowie mętlik bo skończyłam przed chwilą wymyślać i wstawiać ogłoszenia dla kilkunastu psów z przytuliska. Brince zamówiłam obróżkę Kiltix żeby nic jej nie podgryzało. Nasza dama przeprowadziła dziś bunt jawny i uwaliła się w okolicy domu gdzie dwa dni temu była trawa i tak siedziała w śniegu, który ją zasypywał. Ona chyba ma dość tej zimy............... Quote
Nutusia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Brinka, jak ja Cię rozumiem! Też bym bunt założyła, tylko gdzie miałabym się uwalić? ;) Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Nutusia'] tylko gdzie miałabym się uwalić? ;)[/QUOTE] w pościeli;) Quote
akrim Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 a jaką teraz je ? nie chcielibyśmy mieszac - więc jak tylko jest w ofercie krakvetu to przyślemy. Ale uprzedzam, że podobno to trochę trwa i nie wiem kiedy krakvet zrealizuje zamówienie Quote
mestudio Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='akrim']a jaką teraz je ? nie chcielibyśmy mieszac - więc jak tylko jest w ofercie krakvetu to przyślemy. Ale uprzedzam, że podobno to trochę trwa i nie wiem kiedy krakvet zrealizuje zamówienie[/QUOTE] Arion premium senior, bardzo lubi też Joserę i karmę polską Saba, no i bezkonkurencyjne jest gotowane jedzonko. Quote
mestudio Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='mestudio']Arion premium senior, bardzo lubi też Joserę i karmę polską Saba, no i bezkonkurencyjne jest gotowane jedzonko. Obawiam się że tej pozycji nie ma w ofercie krakvetu. TZmestudio Quote
akrim Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 wiem o tym , ale ...nie będziemy rozliczać Briny z tego czy podzieli sie z innymi pieskami swoją karmą;) Quote
mestudio Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Dziś jest słoneczny dzień, Brina znudzona zimą wyleguje się na kawałku trawy bo nareszcie znika śnieg. Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dywanik ;) https://lh3.googleusercontent.com/-F_5Nfl77hQQ/UWFIbwd2IXI/AAAAAAAAMPs/LXj_MpTqMbg/s640/k0%2520015.jpg Quote
mestudio Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Oj trzeba Brinę wyczesać, wygląda fatalnie. Kłaki wyłaziły jej już jakiś tydzień temu, ale teraz to jak czupiradło się prezentuje. Quote
Poker Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie zapomnijcie z jej sierści sweter wydziergać. Quote
mestudio Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Sierść wykorzystują ptaki do budowy gniazd. Quote
Recommended Posts