Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie dawno nie było mnie na dogo a co za tym idzie i u Brinki .
Trzymam kciuki za jej zdrowie i jak najdłuższe życie.
Staruszka ma wielkie szczęście ,że jest z Wami !
Spokojnego roku życzę Wam, Brince i wszystkim Waszym zwierzom!

Posted

Na moje konto wpłynęła taka niespodzianka bez żadnej zapowiedzi, dopiero dziś zauważyłam. Aldrumka wpłaciła nam 30 zł na cele psie, więc dopiszę te pieniążki dla Brinki aby miała większe zabezpieczenie.
Aldrumko, bardzo Ci dziękujemy:-).

Dziękujemy za życzenia i odwiedzanie nas:-).

Posted

Po ostatnich zastrzykach zrobiła się brykająca dama.... Warto było wydać te pieniądze aby zobaczyć ją w akcji - zupełnie inny pies... a przepraszam - suka :-D

TZmestudio

• 2 weeks later...
Posted

Poker napisał(a):
Jak zwał tak zwał.Widać na pysiu szczęście

To szczęście widać na pysiu jak wychodzę do ogrodu, a Brinka zaraz do mnie przybiega i trąca mnie żeby ją głaskać, no i znowu goni wszystkie biegające psy.

Posted

I ja zaglądam do Brinki, zdjęcia w śniegu piękne! W porównaniu do tego jak wyglądała gdy do was trafiła, do tego co widać teraz.... macie z czego być zadowoleni i dumni ;) pozdrawiam i życzę zdrówka dla Brinki i wszystkiego dobrego dla was!

• 2 weeks later...
Posted

Krioterapia jest baaaaaaardzo skuteczna przy bólach stawów ;) Byleby było sucho. Niestety, potem się to wszystko musi rozpuścić i będzie gorzej, bo wilgoć to już wróg najgorszy...

Posted

Brina gania wszystkie psy niechodzące. A że u nas takich niebiegających jest jak na lekarstwo to gania prawie wszystkie. Jedynie Lady już nie gania jak wyraziła bardzo dobitnie że sobie tego nie życzy.
Poza tym ma się nadzwyczaj dobrze. Sprawdzamy to i owo i jak na razie nie ma przerzutów.

TZmestudio