mestudio Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Poker napisał(a):Chyba bym się bała.A jak zwarcie będzie i pożar wybuchnie? BR, strach się bać. Już chyba termofor lepszy. My na takim kocu śpimy całą zimę i zwarć jakoś nie ma od lat. Ciągle używamy też prądu i jakoś nic się nie dzieje. Dlaczego zawsze muszą być takie czarne scenariusze? Quote
mestudio Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Witamy wszystkich:-). Zimno, okropnie jest niestety. Quote
Hotel KADIF Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Kochani!!! Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów! To naprawdę ostatnie chwile głosowania a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!! Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!! Proszę Was bardzo! Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa: :modla::modla::modla: Quote
Ziutka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 mestudio napisał(a):Witamy wszystkich:-). Zimno, okropnie jest niestety. No zimno jak cholera :shake: rozłozyło mnie całkiem, ehh, a od południa siedzę i szukam DT nawet płatnego dla Maciusia z mojego banerka 2.5 kg :-( i doopa blada, każdy zapsiony, jak to na dogo... Całuski dla Brineczki w piękny różowy nochalek :) Już niedługo cię ciocia odwiedzi :loveu: :multi: Dobra, pożaliłam się, to spadam dalej Quote
Karro Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nie pojawili się zainteresowani Brinką :)? Quote
Ziutka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 mestudio napisał(a):Cisza.....niestety. Podeślesz mi na maila tekst i fotki ? Zrobie jej nowe ogłoszenia i tablicę wyróżnię zaraz ;) Panna Fąfel i Jordan, też mają wyróżnioną, sporo pobrań telefonów i wyświetleń...a tu nadal cisza, ehh :( Quote
mestudio Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Ziutka napisał(a):Podeślesz mi na maila tekst i fotki ? Zrobie jej nowe ogłoszenia i tablicę wyróżnię zaraz ;) Nie mam siły myśleć. Jak jutro już skończę z pracą - będę ostatni dzień niestety - to coś podeślę. Muszę się trochę ogarnąć umysłowo. Quote
Aldrumka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 czy Brinka też odpoczywa po wyjeździe Tasmana Quote
mestudio Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Brinka nie miała z nim kontaktu, on taki był domowy pieseczek - wychodził na minutę i uciekał do domku. Z Briną spaceruję oddzielnie bo sama bym sobie nie poradziła gdyby ruszyła na któregoś psiaka. A w domu znowu mam ciszę, nareszcie:-). Quote
Szarotka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zagladam do Brinki i zapraszam z wizyta do Julki, ktora czeka operacja. Kazda forma pomocy mile widziana, np. podrzucanie watku itp. Musimy uzbierac 600 zl. na operacje........... http://www.dogomania.pl/threads/221927-Podhalanka-Jula-z-guzami-potrzebne-fundusze-na-operacj%C4%99... Quote
Ziutka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 mestudio napisał(a): A w domu znowu mam ciszę, nareszcie:-). No to teraz odpoczniecie :) Ewa poprosiła mnie o mały spam, psiak zamarzna na ulicy w Warszawie : http://www.dogomania.pl/threads/222324-Zamarzaj%C4%85cy-pies!-Pom%C3%B3%C5%BC-nie-b%C4%85d%C5%BA-oboj%C4%99tny!?p=18549766#post18549766 Quote
bacpani Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Brinka na stronie fundacji Bono http://fundacjabono.pl/brina.php Quote
Szarotka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 bacpani napisał(a):Brinka na stronie fundacji Bono http://fundacjabono.pl/brina.php O dobrze, ze mamy strone internetowa. Quote
Aldrumka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 pozdrawiamy Brinkę i zmęczonych opiekunów Quote
Aldrumka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 przyszłam zobaczyć czy może Brinką ktoś się zainteresował skoro zniknęła z podpisu mestudio, ale ....cisza Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 W sobotę porobię Brince nowe fotki do ogłoszeń ;) i ogłosimy z nowymi fotkami, będę próbować aż do skutku!!! Też jestem ciekawa, czemu banerek rinki zniknął ? Quote
mestudio Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Aldrumka napisał(a):przyszłam zobaczyć czy może Brinką ktoś się zainteresował skoro zniknęła z podpisu mestudio, ale ....cisza Banerek zniknął, bo już jest nieaktualny. Już nie ratujemy jej życia tylko szukamy domu. Nowy banerek się robi.... TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 mestudio napisał(a):Banerek zniknął, bo już jest nieaktualny. Już nie ratujemy jej życia tylko szukamy domu. Nowy banerek się robi.... TZmestudio Aaaa, wsio jasne :) Quote
Recommended Posts