Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Chyba teraz juz chetnie chodzi na spacerki :):)

A tak, z radością. Dziś rano pomyliła spacer z wypasem na łące i zamiast pobiegać stała i skubała trawę.

Posted

Jota67 napisał(a):
Dawno mnie tu nie było. Ale wypiękniała ta Wasza Brina! Bo to już prawie jak Wasza no nie? Jak ja po 3 miesiącach znalazłam znajdzie naszej kochanej domek to ubeczałam się jak bóbr.... chociaż mieszka sobie blisko nas i ją odwiedzam, ale jednak.....

W naszej sytuacji raczej się cieszę kiedy psiak jedzie do domu, ale bywa, że jest mi smutno:-). Lepiej dla każdego z nich jak znajdą domki bo u nas tłoczno.

Posted

Brinka śpi:-), dziś spacerowaliśmy tłumnie z Briną i małymi psami, parówkowi Jordanowi Brina nie pasowała i mruczał na nią, ale ostatecznie obyło się bez większych ataków:-).
Cieszę się, że Brina ma suchą budę i nie musi się tułać po polach:-), jest przesympatyczną suczką, czekamy na domek.

Posted

Śnieg pada, jest pięknie.

Brina też jest piękna i przesympatyczna, chwilowo nie ma spięć między nią i innymi pieskami, nawet odważyłam się wychodzić z nimi rano wspólnie - tzn. małe suczki, Jordan, dwa stare dziady i Brina. Lady i Fąfel tura druga:-).
Jutro uderzymy do sąsiada w żebry po kolejną kostkę słomy, a Fąflowi to chyba przybiję w budce do podłogi materac, nie pojmuję tej suki, wszystko wywala z budy do gołych desek. Ma krótki włos, a leży na gołych deskach - kocyki, słoma, materace ma w budzie góra 2-3 dni i od nowa jazda na deskach.
Brina za to jest bardzo zadowolona ze swojej budy i chętnie w niej spędza czas na słomie.

Posted

Dziś przejrzałem wątek Briny tak na spokojnie i nie miałem świadomości jak się zmieniła. Aż do chwili kiedy porównałem zdjęcia:

Bardzo Wam wszystkim dziękujemy. W imieniu własnym i Briny.
(TZ)mestudio