malagos Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 a tam, bo to sam sobie człowiek bat na dooo kręci -nabierze tego chamstwa do domu, weźmie do łózka, rozpycha się toto niemiłosiernie, wstaje o dziwnych porach, złazi z łózka, by się odlać na podłogę w salonie i wraca budząc wszystkich....... Ale bez tego zycie byłoby szare i ubogie :evil_lol: Quote
mestudio Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Masz rację, sami sobie jesteśmy winni bo nie należymy do wygodnickich istot myślących tylko o sobie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie, że mogłabym przejść obojętnie obok zwierzaka w potrzebie. A siusiu na podłodze to nic takiego, mam dożywotnią tymczasowiczkę, która załatwia się do butów i wszystko musi być chowane bo kilka par musiałam już wyrzucić- no bo jak chodzić w kaloszkach, do których piesek zrobił kupkę, a pańcia rano idąc do ogrodu założyła je.................i się zdziwiła. Pogoda masakra - leje deszcz i to coraz mocniejszy. Quote
mestudio Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 A my zaprosimy jeszcze na zaprzyjaźniony bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/218858-Prezentowo-ksi%C4%85%C5%BCkowy-(fantastyka-i-fakty)-myde%C5%82ka-fili%C5%BCanki-do-11.12-dla-Briny!"]http://www.dogomania.pl/threads/218858-Prezentowo-ksi%C4%85%C5%BCkowy-(fantastyka-i-fakty)-myde%C5%82ka-fili%C5%BCanki-do-11.12-dla-Briny![/URL] Kto jeszcze nie był - zapraszamy. A kto już był - zapraszamy ponownie. :evil_lol: (TZ)mestudio Quote
beta ata Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Odwiedzam, pozdrawiam i ten tego, w ogóle. Quote
mestudio Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Witam wszystkich odwiedzających. Brina zadowolona, uśmiechnięta całym ogonem i cała w podskokach. Coraz częściej załatwia się poza kojcem i daje znać szczekaniem, że chce wyjść albo jeść:-). Jest cudnie pulchna, taka masywna się zrobiła i ma milutką sierść, która już nie wypada garściami. W budzie ma suchutko i chyba w sam raz ciepło jak dla niej, z lubością sobie śpi na słomie i z zadowoleniem wychodzi na coraz dłuższe spacerki. Oto Brina spacerkowo. [img]http://img140.imageshack.us/img140/5204/img1366w.jpg[/img] Quote
Aldrumka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 cudna sunia i juz zdrowa ! pozdrawiam także nowego parówka Quote
mestudio Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Brina wyspacerowana porannie i po śniadanku, pierwszy spacer był jeszcze w ciemnościach. Teraz odpoczywa po jedzeniu. Psiak zadowolony, rozbrykany i nawet zareagowała jak krzyknęłam na nią kiedy startowała za mini Kropką, która wiecznie z nami spaceruje. Czyli jakieś postępy są. Quote
Poker Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ale odmieniona sunia. Dobrze jej u Was. Quote
malagos Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mówimy dzien dobry z rana :) A moze ktoś sobie życzy moje przepisy, świąteczne, kartofelkowe, kluskowe - nie mam za co kupić karmy Tikusi...... http://www.dogomania.pl/threads/219356-Moje-przepisy-kulinarne-na-Boze-Narodzenie-i-nie-tylko-do-20.12.11-na-Tik%C4%99 Quote
mojamisia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Witam Brinkę wieczorem :) Ale o tej porze to ona już pewnie śpi :razz: Czytam i widzę ,że panna już zadomowiona na amen :) Oj będzie płacz jak przyjdzie się rozstawać . Quote
mestudio Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Niedawno był spacerek, ale teraz to już śpi. U nas dość ciepło jak na grudzień, brak mrozu więc i pieskom lżej bo nie muszą stadnie zalegać na werandzie:-). Quote
Szarotka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 U nas jak na grudzien to bardzo cieplo. Maya sie wytarzala wole nie pisac w czym.......... musze teraz wyjsc na dwor i ja doczyscic ............ Quote
Aldrumka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 zapraszam na mały bazarek dla ślicznej suni, którą narazie nikt chyba się nie interesuje http://www.dogomania.pl/threads/219392-Na-noc-szaloną-lub-senną-dla-Brinki-do-26-grudnia Quote
mestudio Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='Aldrumka']zapraszam na mały bazarek dla ślicznej suni, którą narazie nikt chyba się nie interesuje http://www.dogomania.pl/threads/219392-Na-noc-szaloną-lub-senną-dla-Brinki-do-26-grudnia A my dziękujemy za piękny bazarek:-). Quote
mojamisia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 A ja tradycyjnie ;) z wieczornym pozdrowieniem do Brinki :) Quote
lilith27 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='mestudio'] Oto Brina spacerkowo. a jakby tak mestudio kucnęła do zdjęcia? o matko, ale by było piękne zdjęcie ;) Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Same sobie nie zrobimy tego zdjęcia, a jesteśmy tu najczęściej właśnie sami - czyli ja i zwierzaki. Brinka się przypomina - w sensie szuka domku:-). Mam nadzieję, że ona ten dom znajdzie, a potem chociaż jamnikowata Marcelina, a potem to już sama nie wiem. Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 lilith27 napisał(a):Ty masz kucnąć jako fotograf :) Nic to nie da, jestem kiepskim fotografem, a psiaki tak kombinują na spacerkach, że trudno zrobić sensowne zdjęcie. Specjalnie mi na złość robią. Brina np. nie odchodzi ode mnie za daleko, wręcz depcze mi po nogach jak wychodzimy, bez znaczenia czy ma smycz czy nie. I weź tu zrób zdjęcie. Quote
lilith27 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 mestudio napisał(a):Nic to nie da, jestem kiepskim fotografem, a psiaki tak kombinują na spacerkach, że trudno zrobić sensowne zdjęcie. Specjalnie mi na złość robią. Brina np. nie odchodzi ode mnie za daleko, wręcz depcze mi po nogach jak wychodzimy, bez znaczenia czy ma smycz czy nie. I weź tu zrób zdjęcie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba szukać fotografa Quote
akrim Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 mestudio napisał(a):Brina np. nie odchodzi ode mnie za daleko, wręcz depcze mi po nogach jak wychodzimy, bez znaczenia czy ma smycz czy nie. a to w sumie bardzo dobre zachowanie;) napewno dużo lepsze niż np. "wypatrywanie" wśród uschniętych traw białego ogona mojej:diabloti: Quote
Jota67 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dawno mnie tu nie było. Ale wypiękniała ta Wasza Brina! Bo to już prawie jak Wasza no nie? Jak ja po 3 miesiącach znalazłam znajdzie naszej kochanej domek to ubeczałam się jak bóbr.... chociaż mieszka sobie blisko nas i ją odwiedzam, ale jednak..... Quote
Recommended Posts