Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tam, bo to sam sobie człowiek bat na dooo kręci -nabierze tego chamstwa do domu, weźmie do łózka, rozpycha się toto niemiłosiernie, wstaje o dziwnych porach, złazi z łózka, by się odlać na podłogę w salonie i wraca budząc wszystkich....... Ale bez tego zycie byłoby szare i ubogie :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz rację, sami sobie jesteśmy winni bo nie należymy do wygodnickich istot myślących tylko o sobie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie, że mogłabym przejść obojętnie obok zwierzaka w potrzebie.
A siusiu na podłodze to nic takiego, mam dożywotnią tymczasowiczkę, która załatwia się do butów i wszystko musi być chowane bo kilka par musiałam już wyrzucić- no bo jak chodzić w kaloszkach, do których piesek zrobił kupkę, a pańcia rano idąc do ogrodu założyła je.................i się zdziwiła.
Pogoda masakra - leje deszcz i to coraz mocniejszy.

Posted

A my zaprosimy jeszcze na zaprzyjaźniony bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/218858-Prezentowo-ksi%C4%85%C5%BCkowy-(fantastyka-i-fakty)-myde%C5%82ka-fili%C5%BCanki-do-11.12-dla-Briny!"]http://www.dogomania.pl/threads/218858-Prezentowo-ksi%C4%85%C5%BCkowy-(fantastyka-i-fakty)-myde%C5%82ka-fili%C5%BCanki-do-11.12-dla-Briny![/URL]

Kto jeszcze nie był - zapraszamy. A kto już był - zapraszamy ponownie. :evil_lol:

(TZ)mestudio

Posted

Witam wszystkich odwiedzających.
Brina zadowolona, uśmiechnięta całym ogonem i cała w podskokach. Coraz częściej załatwia się poza kojcem i daje znać szczekaniem, że chce wyjść albo jeść:-). Jest cudnie pulchna, taka masywna się zrobiła i ma milutką sierść, która już nie wypada garściami. W budzie ma suchutko i chyba w sam raz ciepło jak dla niej, z lubością sobie śpi na słomie i z zadowoleniem wychodzi na coraz dłuższe spacerki.

Oto Brina spacerkowo.
[img]http://img140.imageshack.us/img140/5204/img1366w.jpg[/img]

Posted

Brina wyspacerowana porannie i po śniadanku, pierwszy spacer był jeszcze w ciemnościach. Teraz odpoczywa po jedzeniu. Psiak zadowolony, rozbrykany i nawet zareagowała jak krzyknęłam na nią kiedy startowała za mini Kropką, która wiecznie z nami spaceruje. Czyli jakieś postępy są.

Posted

Same sobie nie zrobimy tego zdjęcia, a jesteśmy tu najczęściej właśnie sami - czyli ja i zwierzaki.
Brinka się przypomina - w sensie szuka domku:-). Mam nadzieję, że ona ten dom znajdzie, a potem chociaż jamnikowata Marcelina, a potem to już sama nie wiem.

Posted

lilith27 napisał(a):
Ty masz kucnąć jako fotograf :)

Nic to nie da, jestem kiepskim fotografem, a psiaki tak kombinują na spacerkach, że trudno zrobić sensowne zdjęcie. Specjalnie mi na złość robią. Brina np. nie odchodzi ode mnie za daleko, wręcz depcze mi po nogach jak wychodzimy, bez znaczenia czy ma smycz czy nie. I weź tu zrób zdjęcie.

Posted

mestudio napisał(a):
Nic to nie da, jestem kiepskim fotografem, a psiaki tak kombinują na spacerkach, że trudno zrobić sensowne zdjęcie. Specjalnie mi na złość robią. Brina np. nie odchodzi ode mnie za daleko, wręcz depcze mi po nogach jak wychodzimy, bez znaczenia czy ma smycz czy nie. I weź tu zrób zdjęcie.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trzeba szukać fotografa

Posted

mestudio napisał(a):
Brina np. nie odchodzi ode mnie za daleko, wręcz depcze mi po nogach jak wychodzimy, bez znaczenia czy ma smycz czy nie.

a to w sumie bardzo dobre zachowanie;) napewno dużo lepsze niż np. "wypatrywanie" wśród uschniętych traw białego ogona mojej:diabloti:

Posted

Dawno mnie tu nie było. Ale wypiękniała ta Wasza Brina! Bo to już prawie jak Wasza no nie? Jak ja po 3 miesiącach znalazłam znajdzie naszej kochanej domek to ubeczałam się jak bóbr.... chociaż mieszka sobie blisko nas i ją odwiedzam, ale jednak.....