Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
150 zł za jabłka wpłacone. Napiszę czy są smaczne jak dobiorę.

Są już na koncie i w rozliczeniu. Tam powinny być dwa gatunki, jedne słodkie, drugie słodkie z taką kwaskowatą nutką.
Bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Zapraszamy na bazarek z kalendarzami z którego ewentualne pieniążki przeznaczone zostaną na utrzymanie gromadki tymczasów, które razem z naszymi zwierzakami tworzą prężną grupę 19 zwierząt.

http://www.dogomania.pl/threads/217913-Kalendarze-na-utrzymanie-tymczasowicz%C3%B3w-do-27.11-godz.22

Podnoszenie bazarku również będzie dla nas przysługą. Jeśli kalendarze się podobają, prosimy o reklamę wśród znajomych :-D

pozdrawiamy,
TZmestudio i mestudio

Posted

Aldrumka napisał(a):
ogłoszenia mają być w sobotę :)

Bardzo dziękujemy, oby wypatrzył ją ktoś z wielkim serduchem:-). Na allegro ma bardzo dużą oglądalność, ale cisza....

Danusiu, bardzo Ci dziękuję:-).

Posted

Jesteśmy po porannym spacerku i śniadanku.
Brina jest bardzo szczęśliwa, pięknie spacerowała, brykała, podbiegała i czekała na mnie żebym nie zostawała za bardzo z tyłu. Skacze swoimi dużymi łapkami na mnie i prosi o przytulanie. Pięknie już przytyła, sierść wygląda dużo lepiej, a i psychika trochę się już pozbierała.
Na allegro ma bardzo dużo wejść, ciekawość ludzka nabija licznik, ale chwilowo nic z tego nie wynika.
Potem nagramy jakiś filmik spacerkowy:-).

Posted

mestudio napisał(a):
Chciałem powiedzieć tylko, że Brina nie gubi już sierści. Widać wyraźną poprawę.
Jeszcze raz dziękujemy za tran.

TZmestudio

Cieszę się bardzo! Tran to sprawdzony, skuteczny i przede wszystkim tani sposób na odbudowę futra i poprawę stanu skóry :)

PS Oczywiście opakowanie, które Wam przesłałam zamówiłam celowo takie duże, żebyście mogli podawać również innym Waszym podopiecznym jeśli jest taka potrzeba ;)

Posted

Witamy wszystkich.
Dziś przyjechała dla Briny karma dzięki fundacji Bono. Dziękujemy bardzo.
Odciąży to nie tylko naszą kieszeń, ale i zaoszczędzimy czas bo musieliśmy gotować garnek jedzonka dwa razy dziennie. Teraz na śniadanko będzie gotowane, a na kolacyjkę chrupeczki.

Jeszcze raz dziękujemy.

Aldrumko, dziękujemy za ogłoszenia, wczoraj aktywowałam to, co przyszło na maila.

Posted

akrim napisał(a):
w końcu...:oops:, ale nie tylko w tym moja wina:diabloti:

Dotarła i to jest najważniejsze:-).
Dodatkowo jest tam małe opakowanie innej karmy, 3 saszetki ze smakołykami oraz kropelki przeciwpchelne.
Jeszcze raz dziękujemy.

Brina jest już naprawdę w dobrej formie, coraz dłużej spaceruje po ogrodzie jak taka dostojna matrona. Tu skubnie trawkę, tam skubnie i powęszy. Dziś zostawiłam ją z tyłu ogrodu i poszłam w zupełnie inne miejsce i w związku z tym sama poszła do kojca i wyglądała czy jestem:-).

Posted

To są odleżyny, ma takie na obu łapach. Na tej drugiej cały czas się sączy ropa, już mniej, ale jednak. Myślę, że te zgrubienia już będą zawsze tak wyglądały i nie zarosną sierścią. Nie znam się, ale tak mi się wydaje. Może ktoś znający się na rzeczy wypowie się w temacie.