Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_Mazury']takim, że nie mogę nadążyć...dlatego te filmiki trochę "rozbiegane"...bo szalony albo dorwie się do trawy i ją wcina (nic dziwnego pewnie dośc długo jej nie widział)...albo skacze na mnie...jak piłeczka...

kocham tego psiaka bardzo...:calus:

wcale Ci się nie dziwię bo psiak jest super !!!

dziekujemy za odwiedziny u Marylki :calus:

oby te nasze psiaki szybko domy znalazły .............

Posted

Obecne,obecne .....Tylko przygnębiona jestem sprawą Szejka :shake: :shake: :shake:
Paduś co u Ciebie słychać? Pewnie jutro dowiemy się więcej,bo ekipa wielbicieli Padusia i reszty z Ostródy wybiera sie do schronu...

Posted

Ja więcej z tym gościem na spacer nie idę, jestem cała podrapana, polamana....wytrącił mi aparat (na szczęście był mocno uwiązany do mnie), wyjadł wszystkie smakołyki...i nie chciał wracać do schroniska...fika, podskakuje....ja nie wiem kto tu napisał, że to zastraszony, wycofany psiak.....dawać mi go tu?:mad:

Ja już nie mam sił na tego wariata

Posted

Aga, masz cały tdzien na regeneracje sił !! :D :evil_lol::evil_lol: Ja tez dzisiaj sie niezle zmeczylem biegajac z seterka:loveu::loveu: moja milosc:loveu::loveu: bede za nia tesknil jak pojdzie do adpocji...:-( ale przynajmniej sie rozgrzałem jak z nia tak biegałem:) bo zimno dzisiaj jest, rano było -12 stopni.

Posted

[quote name='Aga_Mazury'], wyjadł wszystkie smakołyki...i nie chciał wracać do schroniska...fika, podskakuje....ja nie wiem kto tu napisał, że to zastraszony, wycofany psiak.....dawać mi go tu?:mad:

uote]

wyglada na to , że ktoś tu ma działanie terapeutyczne na psa :evil_lol:

z Padus co Ci jest - bedzie - Padus daj se spokój bo Ciotka zawału dostanie :diabloti: ;)

Posted

ewatr napisał(a):
[quote name='Aga_Mazury'], wyjadł wszystkie smakołyki...i nie chciał wracać do schroniska...fika, podskakuje....ja nie wiem kto tu napisał, że to zastraszony, wycofany psiak.....dawać mi go tu?:mad:

uote]

z Padus co Ci jest - bedzie - Padus daj se spokój bo Ciotka zawału dostanie :diabloti: ;)

oj ...się usmiałam...masz rację taki tytuł byłby bardzo odpowiedni...;)

Posted

ewatr napisał(a):

uote]

Albo tytuł "Ciotka, co Ci jest?"

Posted

To nie jest Paduś....:painting:
To jest Paduś :Dog_run:

A Tobie Ciotko Aga pozostaje poprawienie kondycji jesli chcesz nadążyć za Padusiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Nikt nie zadzwonił....nikt nie napisał w sprawie Padusia :placz: a to taka cudna klusia nasza...

w tym miesiącu jak dobrze pójdzie Paduś będzie w "Mój Pies" ...

czemu nitk nie pisze ani nie dzwoni ????:placz::placz:
Przeciez Padus to cudenko pierwsza klasa !!! :loveu::loveu:

Miejmy nadzieję, że w "Moim Psie" ktoś sie zainteresuje Padusiem :)