Aga_Mazury Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Moje Słoneczko, pies idealny, nadal w schronisku :shake: Quote
jotpeg Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a on sie dalej marnuje w schronisku :placz::shake::placz: Quote
evebeve Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Witam, jestem nowym uzytkownikiem forum :lol:. Widzialam wielokrotnie Padusia na allegro. Jest kochany. Boje sie tylko o adopcje pieska ze schroniska. Nie wiem jak podejsc do takiego zwierzaczka aby zyskac u niego zaufanie. Bardzo kocham zwierzeta, mialam juz wiele psow, zawsze przygarnialam do domu zagubione pieski:loveu:. Czy moze ktos mi podac terazniejsze informacje odnosnie Padusia. Czy znalazl sie juz dla niego jakis domek? Dziekuje z gory. Quote
Aga_Mazury Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Tak jak odpisałam na mail... Paduś nadal w schronisku... Quote
ewatr Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Czesc Padus tak dawno u ciebie nie byłam a tu widze domu dalej brak ... Quote
ewatr Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='ewatr']Czesc Padus tak dawno u ciebie nie byłam a tu widze domu dalej brak ...[/QUOTE] Padus nadal w schronie ? Quote
Recommended Posts