Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Padusiątko moje Kochane...mamusia na spacerek Cie wyprowadzi....bo już dawno razem nie spacerowaliśmy...

Aga, a Ty chociaż potrafisz zliczyć te swoje dzieci???:cool3:

Posted

kanzaj zaczynam się gubić ;)

Dzisiaj do schroniska przyszła garsteczka wolontariuszy więc wiedzieliśmy, że będziemy musieli skrócić spacery i wyjśc na więcej tur niż zwykle...

Jakoś tak się złożył, że Paduś nie poszedł na żadną z pierwszych...i gdy wróciliśmy z kolejnej...stoimy przy budynku....a tu sobie biegnie Paduś..
podbiegł...podjadł karmy...
i jak gdyby nigdy nic...cieszył się ze spotkania ;)...poszedł wieć na spacer...

obejrzeliśmy cały kojec dokładnie...i nie znaleźliśmy miejsca z którego mógłby uciec....więc stwierdziliśmy, że możesz ktoś wchodził na kojec i on się wymknął....

po spacerze psiaki poszły na kojec....nie minęło kikla minut...patrzymy Paduś znowu do nas sobie przybiegł :crazyeye:

jego tajemnica pozostaje którędy to robił....

poszedł na wybieg taki dobudownany pusty....i co?...stoimy a on znalzł małą dziurkę w siatce i zaczął wsadzać tam głowę....było to bardzo niebezpieczne...bo mógł się zadusić albo powiesić...w każdym razie okaleczyć....

i tak Paduś załatwił sobie miejscówkę w budynku ;)

...chyba ma dośc już czekania...na dom...ma dośc już schroniska ;)

albo nie daj Boże chce nam pokazać, że ......MUsimy go wyciągnąć bo...coś mu grozi...

nigdy wczesniej tak się nie zachowywał....

Posted

Czyli Paduś nie chce juz czekać...Co to znaczy,że mieszka w budynku? (rozumiem,że warunki mieszkaniowe się poprawiły czy tak?)
Ale Paduś chyba Was wyczuł ,że przyszliście.. i jak mozna nie zabrac Padosława na spacer?No to poradził sobie jak umiał..inteligenty jest, to pewne..
A swoja drogą,pies młody,piekny,przyjacielski i co on jeszcze w schronisku robi? ironia losu..

Posted

ja juz sie we wszustkim pogubiłam : jak kiedys pisałam, miała przyjsc tamta pani ale nie przyszła..... a niedawno sie dwiedziałam,ze Marta ) ta mała [ bez urazy] blondynka co przychodzi w kreconych włosach) sie przeprowadza :flop:i w nowym domu bedzie miała psa ze schroniska: albo Padusia :shake: alebo bastiego ( nie pamietam juz dokładnie) a jeszcze ostatnio mi mowiła,ze jej rodzice kupia jej haskiego i pierwsze skojarzenie to Arktik :p ale sie pomyliłam ;( i ona powiedziała ze na 50 % wezma padusia a jak ona wezmie padusia to ja jestem....ah niewazne....jak ja ją znam,to obiecanki cacanki jak z płyta co miała mi pozyczyc i jeszcze mi nie pozyczyła :maruda: obiecanki cacanki a.... niewazne...mam nadzieje ze to prawda...

padus w gore!