Evelin Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Myślicie,że Padusiowi coś dolega? Tzn,że jest chory? Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Evelin napisał(a):Myślicie,że Padusiowi coś dolega? Tzn,że jest chory? Nie wiemy...jest dziwnie markotny i nieskory do zabaw... Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Evelin napisał(a):Nic nie wiadomo o Padusiu? niestety... dopiero będziemy coś wiedzieć w sobotę... Quote
Origami-7 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 neverend napisał(a):niestety... dopiero będziemy coś wiedzieć w sobotę... Czekamy na wiadomości myśle, że dobre!!! Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Teraz Padulinek będzie sam...Tobuś jedzie do domku... Quote
gwiazda0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='neverend']Teraz Padulinek będzie sam...Tobuś jedzie do domku... to Tobuś też pojechał??????:crazyeye: Quote
Matusz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='gwiazda0']to Tobuś też pojechał??????:crazyeye: Tobuś jedzie w sobotę do nowego domu w Legionowie;) Quote
sisia0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wow... to troszkę piesków już pojedzie do domków w s obote Quote
ewatr Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 neverend napisał(a):A kiedy ty Padusiu pojedziesz??? własnie ???? Quote
Matusz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Właśnie, kiedy?? Paduch, ty jesteś taki super pies, nie potrafię zrozumieć tego czemu jeszcze nie grzejesz doopki w swoim domku....:-( Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 zastanawiająca sprawa...ja wiem,że Ciotka Aga chce dla niego najlepszego domku...i on też...czeka na ten jedyny... Quote
Evelin Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Paduś,to Tobie tez doniosę,że oni jutro przyjda..i mam nadzieje,że to ostatnio to tylko zły humorek...i nic więcej... Quote
neverend Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 I ja też mam taką nadzieję,że to tylko zły humor... Quote
Aga_Mazury Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Kochanie moje.....najpierw pojechał od Ciebie z klatki Papuś..... wprowadził się Tobuś... dziś wyprowadzi się Tobuś... A Ty nadal czekasz....mimo, że jesteś najwspanialszym psem jakiego można tylko sobie wymarzyć...:oops: kiedy Ciebie Skarbie będę wiozła do nowego domu? :cool3: Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Nie smuć się Aga... na pewno będzie taki dzień, kiedy i Paduś do domku zawita,jak jego przyjaciele... Quote
Origami-7 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Kochanie moje.....najpierw pojechał od Ciebie z klatki Papuś..... wprowadził się Tobuś... dziś wyprowadzi się Tobuś... A Ty nadal czekasz....mimo, że jesteś najwspanialszym psem jakiego można tylko sobie wymarzyć...:oops: kiedy Ciebie Skarbie będę wiozła do nowego domu? :cool3: Z jednej strony to dobrze, ze sa domki dla innych biedaków, ale jak musi być smutno Padusiowi:placz: Mi też jest smutno:placz: Quote
gwiazda0 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Paduś to piękny psiak (tak jak zresztą wszystkie w schronisku),tylko dlaczego paduś jest teraz tam styłu?? bo jak ktoś przyjedzie zaadoptować psa,to padusia nie zauważą(pfu)....ale Paduś znajdzie domek...napewno.wierzę w niego....a tak wogóle,to paduś na dzisiejszym spacerku był taki jak zwykle :D tydzień temu to napewno był zły humorek Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 gwiazda0 napisał(a):Paduś to piękny psiak (tak jak zresztą wszystkie w schronisku),tylko dlaczego paduś jest teraz tam styłu?? bo jak ktoś przyjedzie zaadoptować psa,to padusia nie zauważą(pfu)....ale Paduś znajdzie domek...napewno.wierzę w niego....a tak wogóle,to paduś na dzisiejszym spacerku był taki jak zwykle :D tydzień temu to napewno był zły humorek to dobrze...kamień z serca opadł.... Quote
Recommended Posts