Aga_Mazury Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Przystojnaiku mój nacudowniejszy......Tyw iesz, że to juz jutro kiełbacha...;)... jeny....jak ja za Tobą tęsknię.... Quote
Matusz Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Paduś razem z Tobusiem na spacerku dzisiejszym ;) Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Czemu tu tak pusto? Paduś przez 4 dnie nikt nie zajrzał :shake: Hopamy na pierwszą stronkę po domek :) Tam napewno Cie ktoś zauwazy :) Quote
Evelin Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Paduś jaki Ty piękny.. Miałes odwiedziny w sobvotę? Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Evelin napisał(a):Paduś jaki Ty piękny.. Miałes odwiedziny w sobvotę? pewnie, że miał ;) spacerek też był ;) Quote
Evelin Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 a kiełbaska? Pewnie też....apetyt Padusiowi dopisywał? Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Evelin napisał(a):a kiełbaska? Pewnie też....apetyt Padusiowi dopisywał? tak ;) jak zawsze zresztą :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Padusiek jak wrócił ze spacerku to nie chciał dac się wsadzić do klatki....uciekał mi z niej kilka razy....umęczył mnie strasznie....i wystraszył mnie i Paulinę....bo łapa mu się przy tym uciekaniu w oczko siatki dostała i mało sobie jej nie wykręcił....bidulek mój :glaszcze: On jest taki cudownie radosny, życzliwy, przyjacielski...i śliczny... czemu nikt go nie kocha? :placz: Quote
DarkAngels Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Paduś napewno znajdzie domek z kochajacymi go człowiekami :) Hopamy na pierwsza stronkę :) Quote
Aga_Mazury Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Paduś pewnie tak długo czeka....bo to musi być niebylejaki domek.... z trzech moich muszkieterów zostało dwóch....Kropa w domciu u siebie :) Padek...z Kamykiem...wynocha z schroniska:evil_lol: :eviltong: Quote
DarkAngels Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę :) Napewno znajdziesz domek :) Quote
Aga_Mazury Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Padeczku mój Kochany.....Ciocia Aga zaraz do Ciebie jedzie.... jest kiełbacha....jest miłość i ręce do miziania :calus: Quote
Evelin Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 I jak było? Spacerek,przytulanki i na pocieszenie kiełbacha... Eeech Paduś czemu ty jeszce dooopki (a niedługo dooooooooopki - w Ostródzie dobrze karmią...) w domku nie grzejesz... Quote
Aga_Mazury Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Paduś wczoraj poszedł na spacerek z Cicoią AGą....oj dawno już osobiście jego smyczki nie trzymałam.... a wczoraj pól spaceru było Padusia a drugie poł Kamysia.... Paduś oczywiście objadł się kiełbachą.....naprzytulał....potarzał w trawie....ze szczęścia...nauśmiechał.... i niestety wrócił do klatki....gdzie odrazu przygasł...(skulił uszki, podwinął ogonek).... On naprawdę jak wczoraj stwierdziliśmy po raz kolejny....jest psim ideałem.... kocha wszystkich...ludzi, psy, koty.... je wszystko...kiełbachę, suche...ciasteczka... nie wybrzydza.... do tego przystojny jak mało kto... Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Paduś napewno znajdzie jeszcze swój ciepły i kochający go domek :) Hopamy na pierwszą stronkę :) Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Padek pozdrawia wszystkie cioteczki z wczorajszego spacerku ;) Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='matusz5']Padek pozdrawia wszystkie cioteczki z wczorajszego spacerku ;) No ładnie :mad: Tylko cioteczki? A Wujek to w odstawke se idzie? Ja se to zapamiętam :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 przemas-ol napisał(a):No ładnie :mad: Tylko cioteczki? A Wujek to w odstawke se idzie? Ja se to zapamiętam :evil_lol: no wujka tez :evil_lol::evil_lol: Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 matusz5 napisał(a):no wujka tez :evil_lol::evil_lol: Nom i oto chodzi :) :multi: :evil_lol: Quote
iwlajn Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jaki mail i telefon podać w ogłoszeniach Padusia?? Quote
Recommended Posts