Evelin Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ironia losu....Co ten Paduś jeszce robi na PWP???? I jak było w sobotę? Kto prowadzał Padusia? Quote
ewatr Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Paduchna szukamy domu na 1 stronie ...............:oops: Quote
Aga_Mazury Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Paduś cierpliwie wypatruje swojego nowego domu....ja też wypatruje nowego domu dla mnie...;) ..ja chyba nie umiałabym się z nim rozstać...chociaz wiem, że musiałabym...tak jak i z Kamysiem i Kropcią...(trzech muszkieterow moich)... zatem chociaż narazie szukamy wirtualnych Opiekunów... ponamawiajcie może znajomych, rodzinę... tyle psiaków na stronie www.afn.pl czeka choć na wirtualne adopcje...aby dostały choć frontline..jakiś smakołyk, żeby miały swoje zaskórniaczki na swoje potrzeby... i cudowny domek proszony na wątek Padusia.... *** a w czwartek był w schronisku chętny aby zabrać Padusia...nie dostał bo Paduś miał iśc na wieś na łańcuch :shake: ... Quote
Evelin Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Aga,jak dobrze,że Paduś nie poszedł na łańcuch... On już zaufał ludziom...Już nie wiem co Ci radzić...Grę w totolotka, modły czy wznoszenie toastów za stosunkowo mały dom z wielkim ogrodem.. Zmieściłby sie tam Paduś,Kamyś,Rudasek,Kropka ,Grotek,koniecznie Tinka i inne skarby... Quote
Aga_Mazury Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Evelin napisał(a):Aga,jak dobrze,że Paduś nie poszedł na łańcuch... On już zaufał ludziom...Już nie wiem co Ci radzić...Grę w totolotka, modły czy wznoszenie toastów za stosunkowo mały dom z wielkim ogrodem.. Zmieściłby sie tam Paduś,Kamyś,Rudasek,Kropka ,Grotek,koniecznie Tinka i inne skarby... o tak....i Mona, Fresca, Uno, Pręgusek, Bastek, Gałka, Łatka bez łapci, Marcel, Sproket, Mundek, Fred, Barni, Karla, Pluto, Dukat, Karat, Ford, Zelka, Sonia, Zuzia, Mimi, Zosia, Bystra, Perła, Klara, Śnieżka, Aksel, Ares, Miluś, Etna, Lejla, Monki, Kaja,Pchełka, Julka, Goplana, Laryska,,,i te wszystkie bezimienne jeszcze....i te imienne które na jednym wdechu nie wymienione...;)... i ten staruszek co imienia nie ma...a wcinał mój rosołek...aż tak ciepło mi się na sercu zrobiło, że mogłam mu dać chwile przyjemności....(a on mało kiedy wstaje)... Evelin może trzymaj mocniej te kciuki czy jak....:cool3: Na całe szczęście Ewa (kierownik) nie oddała Padusia...wie, że bym chyba depresję dostała...i że Paduś to moje schroniskowe dziecko..:) zresztą on sie nie nadaje...z klatki na łańcuch...ot mi i polepszenie... Quote
cytrynka10 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 cioteczko widzisz choc kumpel Gałki wcinał twój rosołek wiec dla niego mozesz go gotowac a imie jakies trzeba mu dac trzeba poprosic marte ona ma pomysły do dawania imionj psom Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Słonko moje....jutro już się zobaczymy.... a może znajdzie się choć ktoś kto zechce być wirtualnym opiekunem Padusia...? :modla: www.afn.pl Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Bazarki dla Rudaska http://www.dogomania.pl/forum/showth...76#post5355076 http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post5355041 Quote
Aga_Mazury Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 moje Skarby .....powędrują teraz na pierwszą stronę po domek...najcudowniejszy na Świecie, który pokocha Padusia jak ja :iloveyou::calus: Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Padus pokazuje sie z uporem bo chce do domuuuuuuuuuuuuuuu:placz: Quote
Evelin Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PADUŚ..... Z uporem maniaka poszukuje domku...dobrego domku.... Quote
Evelin Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dobry wieczór ostródziaku...Padusiu kiedy znów Twoi wielbiciele Ciebnie odwiedzą...Z kiełbaską oczywiście.. Quote
Aga_Mazury Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pewnie dzisiaj szybko poszedłes spać....żeby juz było "jutro"....bo przeciez Ty wiesz...bezbłednie wyczuwasz, że to jutro sobota :calus: mam kiełbachę :) Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Paduś na dzisiejszym spacerku.... u nas dziś było bardzo ciepło i pierwszy raz...Paduś jak wróciliśmy do schroniska sam wskoczył do klatki (nie zapierał się, nie błagał mnie...nie musiałam go podnosić na rękach)....wskoczył....tak mu się chciało pić :) Quote
Evelin Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Paduś,a Ty co się chowasz?Zmęczony jesteś? Odpoczywasz po spacerku z ciotka Agą? Pokaż się pokaż.... Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Szukam bardzo dobrze płatnej pracy ;) ...żebym mogła choć wziąc kredyt hipoteczny ...i zabrać moich trzech muszkieterów...do swojego domku... nie wiem czy bym przeszła kontrolę przedadopcyjną, ale bym podjęła próbę...:) Quote
Evelin Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Aga, wiesz chyba najlepiej będzie jak w jakis wyborach wystartujesz,do sejmu się dostaniesz......Kredyt dostaniesz...Ale zaraz,zaraz..Ty przecież w banku pracujesz...A skąd się bierze pieniądze jak nie z banku (to p.Lepper tak powiedział..) Paduś pieknotku do góry... Quote
Aga_Mazury Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Padusiek.....Skarbusiek.... Padulek Skarbulek....:loveu: Dziś były u nas tak wielkie upały, że Paduś na spacerze z młodą wolontariuszką....i usłyszłam "że on taki leniuszek":crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .... fakt co chwilę do cienia , pod drzewko....powyjadał smakołyki...jak to Paduś Quote
Recommended Posts