Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paduś cierpliwie wypatruje swojego nowego domu....ja też wypatruje nowego domu dla mnie...;) ..ja chyba nie umiałabym się z nim rozstać...chociaz wiem, że musiałabym...tak jak i z Kamysiem i Kropcią...(trzech muszkieterow moich)...

zatem chociaż narazie szukamy wirtualnych Opiekunów...

ponamawiajcie może znajomych, rodzinę...

tyle psiaków na stronie www.afn.pl czeka choć na wirtualne adopcje...aby dostały choć frontline..jakiś smakołyk, żeby miały swoje zaskórniaczki na swoje potrzeby...

i cudowny domek proszony na wątek Padusia....

*** a w czwartek był w schronisku chętny aby zabrać Padusia...nie dostał bo Paduś miał iśc na wieś na łańcuch :shake: ...

Posted

Aga,jak dobrze,że Paduś nie poszedł na łańcuch...
On już zaufał ludziom...Już nie wiem co Ci radzić...Grę w totolotka, modły czy wznoszenie toastów za stosunkowo mały dom z wielkim ogrodem..
Zmieściłby sie tam Paduś,Kamyś,Rudasek,Kropka ,Grotek,koniecznie Tinka i inne skarby...

Posted

Evelin napisał(a):
Aga,jak dobrze,że Paduś nie poszedł na łańcuch...
On już zaufał ludziom...Już nie wiem co Ci radzić...Grę w totolotka, modły czy wznoszenie toastów za stosunkowo mały dom z wielkim ogrodem..
Zmieściłby sie tam Paduś,Kamyś,Rudasek,Kropka ,Grotek,koniecznie Tinka i inne skarby...

o tak....i Mona, Fresca, Uno, Pręgusek, Bastek, Gałka, Łatka bez łapci, Marcel, Sproket, Mundek, Fred, Barni, Karla, Pluto, Dukat, Karat, Ford, Zelka, Sonia, Zuzia, Mimi, Zosia, Bystra, Perła, Klara, Śnieżka, Aksel, Ares, Miluś, Etna, Lejla, Monki, Kaja,Pchełka, Julka, Goplana, Laryska,,,i te wszystkie bezimienne jeszcze....i te imienne które na jednym wdechu nie wymienione...;)...
i ten staruszek co imienia nie ma...a wcinał mój rosołek...aż tak ciepło mi się na sercu zrobiło, że mogłam mu dać chwile przyjemności....(a on mało kiedy wstaje)...

Evelin może trzymaj mocniej te kciuki czy jak....:cool3:

Na całe szczęście Ewa (kierownik) nie oddała Padusia...wie, że bym chyba depresję dostała...i że Paduś to moje schroniskowe dziecko..:) zresztą on sie nie nadaje...z klatki na łańcuch...ot mi i polepszenie...

Posted

cioteczko widzisz choc kumpel Gałki wcinał twój rosołek wiec dla niego mozesz go gotowac a imie jakies trzeba mu dac trzeba poprosic marte ona ma pomysły do dawania imionj psom

Posted

Paduś na dzisiejszym spacerku....
u nas dziś było bardzo ciepło i pierwszy raz...Paduś jak wróciliśmy do schroniska sam wskoczył do klatki (nie zapierał się, nie błagał mnie...nie musiałam go podnosić na rękach)....wskoczył....tak mu się chciało pić :)

Posted

Szukam bardzo dobrze płatnej pracy ;) ...żebym mogła choć wziąc kredyt hipoteczny ...i zabrać moich trzech muszkieterów...do swojego domku...

nie wiem czy bym przeszła kontrolę przedadopcyjną, ale bym podjęła próbę...:)

Posted

Aga, wiesz chyba najlepiej będzie jak w jakis wyborach wystartujesz,do sejmu się dostaniesz......Kredyt dostaniesz...Ale zaraz,zaraz..Ty przecież w banku pracujesz...A skąd się bierze pieniądze jak nie z banku (to p.Lepper tak powiedział..)
Paduś pieknotku do góry...

Posted

Padusiek.....Skarbusiek....

Padulek Skarbulek....:loveu:

Dziś były u nas tak wielkie upały, że Paduś na spacerze z młodą wolontariuszką....i usłyszłam "że on taki leniuszek":crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ....

fakt co chwilę do cienia , pod drzewko....powyjadał smakołyki...jak to Paduś