Aga_Mazury Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Evelin napisał(a):Chciałbym Cię kiedys Aga zobaczyć ja wchodzisz do schroniska z kiełbasą w kieszeniach.....:lol: OK- kiełbasa dla Padusia, ale z tego co wiem wielu masz tam ulubieńców,więc pewnie kieszenie sięgają do samej ziemi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A w zapasie- 2 torby oczywiście z kiełbasą jakby zabrakło... Paduś trzymaj się dzielnie,Ciotka Aga nadciąga....z kiełbasą.. Jakbyś mnie widziała ;).... nawet ostatnio dostała kartkę świąteczną od jednego pożeracza kiełbasy z nowego domu....Tajsonik wśród pisanek i sztucznych kurczaczków na tapczanie...składał życzenia dla Ciotki "kiełbasy" ;) Wyglądam średnio ciekawie...oczywiście dla psiaków bardzo ponętnie ;)... mam dresy na to bluzę mojego TZ (wielgachną) z dużą ilością kieszeni i w każdej z nich torebka z kiełbasą....;) dobrze, że do schroniska jeździmy samochodem bo w autobusie smród byłby wspaniały ;) jak z "taniej jatki" ;) Jak idziemy na spacer to tyle oczu we mnie zakochanych się wlepia...;) niektórzy nawet poszczekują przypominająco ;)....się ma atuty w ręku i kieszeniach....a teraz nawet saszetkę odatkowo sobie kupiłam *taką na pas" żeby jeszcze miec jeden schowek na kiełbachę ;).... ale Ciotka przyjedź i sama zobaczysz...ZAPRASZAMY :) Quote
Evelin Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kiedyś pewnie przyjadę, a na razie- przesyłam głaski dla każdego ostródziaka/nki od ciotki Evelin.... Paduś-pobiegaj sobie z całych sił...Ruch to zdrowie,przysłuzy się Ciotce Adze... Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Evelin napisał(a):Kiedyś pewnie przyjadę, a na razie- przesyłam głaski dla każdego ostródziaka/nki od ciotki Evelin.... Paduś-pobiegaj sobie z całych sił...Ruch to zdrowie,przysłuzy się Ciotce Adze... o dziękuję Ciotka za troskę :mad: :evil_lol: o moje zdrowie ... a ja się troszkę wycwaniłam i teraz będę brała smycz taśmową taką na 5 metrów....a nie tą króciutka na może 1,5 metra....może to ograniczy moje zmęczenie? ;)....czy to w ogóle mozliwe przy Padusiu...:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dziś poprzytulałam się z moim Skarbulem...nacałowałam...nagłaskałąm...nakramiłam potworną ilością kiełbasy, ciastek....(Paduś to pies, który je wszystko ;))... i nie wiem czy jeszcze kiedyś z nim pójde na spacer bo mnie wykańcza...nie mam na niego siły:diabloti: :evil_lol: Quote
Evelin Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Paduś..posłuchałeś mnie..Dobrze zrobiłeś..Ciotka Aga jeszcze nie wie,że ruch to zdrowie..Jeszcze parę wizyt i kondycja Jej się poprawi.. Dbaj o zdrowie ciotki Agi... Quote
ewatr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Aga_Mazury napisał(a): i nie wiem czy jeszcze kiedyś z nim pójde na spacer bo mnie wykańcza...nie mam na niego siły:diabloti: :evil_lol: a mnie sie cos wydaje ze pójdziesz :evil_lol: i to jeszcze pod koniec tygodnia będziesz pisac ze juz tęsknisz ;) na pocieszenie dodam ja tez tak mam :eviltong: Quote
cytrynka10 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Dziś poprzytulałam się z moim Skarbulem...nacałowałam...nagłaskałąm...nakramiłam potworną ilością kiełbasy, ciastek....(Paduś to pies, który je wszystko ;))... i nie wiem czy jeszcze kiedyś z nim pójde na spacer bo mnie wykańcza...nie mam na niego siły:diabloti: :evil_lol: ja to juz slysze od chwili kiedy jezdze do schroniska i co sobote i tak idziesz ... no ale jak to powiedziałas to juz taki zwyczaj ze musisz to powiedziec :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 cytrynka10 napisał(a):jaki on jest przystojny najprzystojniejszy i do tego taki Kochany :calus: Quote
ewatr Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 to Paduchna nawet w piłke kopie ?:evil_lol: co za pies :loveu: Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='ewatr']to Paduchna nawet w piłke kopie ?:evil_lol: co za pies :loveu: a jaaaak:loveu::loveu::loveu: Paduś gra w reprezentacji polski psów najprzystojnieszych:loveu::loveu: w piłce nożnej :) Quote
Evelin Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jaka zmiana ...Najpierw bieda przyklejona do krat,a teraz Padosław pełną gębą... Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 padus w 2012 bedzie rzadził na Euro jest w polsce wiec daleko nie bedzie musiał jechac :) :) :) :) Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Paduś, prawy obrońca na Euro 2012 :loveu::loveu::D http://www.youtube.com/watch?v=2ZqtlIqf5jY Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 padosław wygrzewajacy swoje futro na słoncu Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Padus no i gdzie ten domek dla ciebie slicznoto? Jeszcze cie nikt nie wypatrzyl oj nieladnie. Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Paduś był dzsiaj na spacerku ;) Jak zawsze przy boku Tobusia :) Dzisiaj był z wolontariuszką ze szkoły podstawowej ;) Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Właśnie....zobaczcie jaka zmiana...Paduś mógł iśc na spacer z młodziutką wolontariuszką....choć powiem szczerze...duszę miałam na ramieniu bo szaleniec mój...jeszcze ma moment zaraz po wyjęciu z klatki, że wariuje i skacze ...potem na spacerze już się trochę uspokaja... Padusiek chyba pierwszy raz nie byłam z Tobą na spacerze jak byłam w schronisku...nawet nie szłam koło Ciebie... ale za to potem...wyzmiziałam jak wróciłeś, wycałowałam...naprzytulałam... Skarbulu mój....gdzie Twój domek...? Quote
cytrynka10 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 widzisz Padus ciotka tak mówiła juz nigdy wiecej z toba na spacer i sie doczekało na prawde:) ale jak widac cioteczka strasznie teskniła i napewno jej brakuje juz spacerów wiec pewnie w sobote Cie wezmie juz ona osobiscie Quote
Recommended Posts