Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

Posted

Padusiu dośc leniuchowania....biegniemy na pierwszą stronę,,,

tak mi przykro, że nie spotkamy się w tym tygodniu na spacerku, ale mam nadzieję, że ktoś z Tobą wyjdzie :)...
ja już Cię w sobotę wycałowałam...w tą śliczną główkę...
i życzyłam Weosłych Świąt...ale jak mogą być wesołe w schronisku :placz:
będę o Tobie myślała...strasznie mi przykro...
może los się kiedyś do mnie usmiechnie...i kupię dom z ogrodem...zabiorę wtedy Ciebie z tej klatki...Ciebie i Tobusia i Kamyka...i Kropkę i Tinę i Zosię i Klarę i Topika i Sabę i Zelkę i Mimi i Zuzię i Franię i Ginę i Denvera i Una i AKsela i Aresa i Milusia i Garrego i Julka i Gałkę i Nera i Bono i Ernesta i .........resztę...

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Padusiu dośc leniuchowania....biegniemy na pierwszą stronę,,,

tak mi przykro, że nie spotkamy się w tym tygodniu na spacerku, ale mam nadzieję, że ktoś z Tobą wyjdzie :)...
ja już Cię w sobotę wycałowałam...w tą śliczną główkę...
i życzyłam Weosłych Świąt...ale jak mogą być wesołe w schronisku :placz:
będę o Tobie myślała...strasznie mi przykro...
może los się kiedyś do mnie usmiechnie...i kupię dom z ogrodem...zabiorę wtedy Ciebie z tej klatki...Ciebie i Tobusia i Kamyka...i Kropkę i Tinę i Zosię i Klarę i Topika i Sabę i Zelkę i Mimi i Zuzię i Franię i Ginę i Denvera i Una i AKsela i Aresa i Milusia i Garrego i Julka i Gałkę i Nera i Bono i Ernesta i .........resztę...

a wstyd ciotka - a Baffim zapomniałaś...:razz:
a tak w ogołe to widzę że "choroba" postępuje... :diabloti: ja to rozumiem.. ja też bym tak chciała.. dobrze ze mój TZ zachowuje resztki rozsadku za nas oboje :p

Posted

Aga,to ja Ci życzę żeby los się do Ciebie uśmiechnął.....
A zwierzakom schroniskowym można życzyć tylko tego,żeby jak najszybciej znalazły nowe domki,mogą być najskromniejsze,ale kochające....
Kamysiu wszystkiego dobrego,odrobinki szczęścia ,żebyś znalazł kogoś kto Cię ze schornu zabierze...I wszystkim kolegom i koleżankom też...

Posted

no tak kiełbaska to jest argument :evil_lol:
ale można się czasem naciąć - ja kiedyś na początku wolontariatu wpadłam też na ten pomysł kupiłam kilo dobrej kiełbaski i myslałam ze tym łobuzom w schronisku radoche zrobie i .............guzik większośc patrzyła na mnie z byka co ja im pod nos podstawiam i obwachiwała mnie dalej w poszukiwaniu suchego zarcia - degustatorzy sie znależli :diabloti:

Posted

ewatr napisał(a):
ale radosny pies z Padusia :loveu:

nom taki radosny ale nadal bez domku !! :shake::shake: Nikt nie zauważa takiego superowego Padusia !!!

Posted

Jak to nikt????
Wielu osobom na dogo brakuje jednego...Maleńkiego domku z wielgaśnym ogrodem.Padusiu-mam nadzieję,że to będą ostatnie Twoje swięta w schronisku...Następne w kochjacym domku..Z całego serca życzę Ci tego kochana Psino...

Guest Kamcia_14
Posted

Przecież to MUSZĄ być jego ostatnie święta w schronisku ...

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Przecież to MUSZĄ być jego ostatnie święta w schronisku ...

no właśnie, muszą i koniec !! Paduś już następne spędzisz w domku !!

Guest Kamcia_14
Posted

Poogłaszam go na innych forach internetowych o psiej tematyce , tylko jakiś tekst jest mi potrzebny ;)

Guest Kamcia_14
Posted

ewatr napisał(a):
Padus prosi o dobry tekst na swój temat :p

Prosiłam , prosiłam , i się nie doprosiłam :mad:

Guest Kamcia_14
Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Aga_Mazury']o jacie.....:multi: :multi: :multi:

dziękuje bardzo :Rose:

Proszę bardzo :razz: .

Posted

Chciałbym Cię kiedys Aga zobaczyć ja wchodzisz do schroniska z kiełbasą w kieszeniach.....:lol: OK- kiełbasa dla Padusia, ale z tego co wiem wielu masz tam ulubieńców,więc pewnie kieszenie sięgają do samej ziemi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A w zapasie- 2 torby oczywiście z kiełbasą jakby zabrakło...
Paduś trzymaj się dzielnie,Ciotka Aga nadciąga....z kiełbasą..