Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Paduś szybko w górę !! jutro już sobota, pewnie już czekasz na ciotke Age :) i na jej kieszenie pełne kiełbachy :D Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Paduś na dzisiejszym spacerku :) Potem wstawię jeszcze filmik z tamego tygodnia, jak kopał :D:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 No popatrcie jakie ja mam śliczne Skarby...prawda?..a jak się uśmiecha...i ten ogon w ruchu...:) Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Filmik z Padkiem nornikiem :evil_lol::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=Z4Nh4pq06-4 Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Dzień Dobry Padulku mój ....Kochanie czy jest jakakolwiek szansa, że znajdziesz swój domek... on już po spacerach jak przechodzimy przez bramę ...nie chce wracać do klatek...muszę go brac na ręce bo inaczej by się udusił na smyczy... a właśnie... chcielibyśmy się pochwalić Cioteczkom chodzimy już bez szelek...tylko na samej obroży i smyczy:multi: Quote
lidka_park Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Dzień Dobry Padulku mój ....Kochanie czy jest jakakolwiek szansa, że znajdziesz swój domek... on już po spacerach jak przechodzimy przez bramę ...nie chce wracać do klatek...muszę go brac na ręce bo inaczej by się udusił na smyczy... a właśnie... chcielibyśmy się pochwalić Cioteczkom chodzimy już bez szelek...tylko na samej obroży i smyczy:multi: tylko jak on opanowuje ten nadmiar energii, który go rozpiera i idzie już grzecznie na smyczy ???? Czyzby podmieniono Padusia ???? :eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 lidka_park napisał(a):tylko jak on opanowuje ten nadmiar energii, który go rozpiera i idzie już grzecznie na smyczy ???? Czyzby podmieniono Padusia ???? :eviltong: a kto powiedział, że grzecznie?:evil_lol: Quote
Evelin Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Nie wiem jak to robicie :-o , ale ten Paduś schroniskowy ma szczęsliwą mordkę..Usmiecha się swoim pycholem.. Szukaj domku Padusiu...(chciałam napisac Padalcu:mad: :mad: te kije bejsbolowe to na mnie za skojarzenie...) Quote
Aga_Mazury Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Evelin napisał(a):Nie wiem jak to robicie :-o , ale ten Paduś schroniskowy ma szczęsliwą mordkę..Usmiecha się swoim pycholem.. Szukaj domku Padusiu...(chciałam napisac Padalcu:mad: :mad: te kije bejsbolowe to na mnie za skojarzenie...) Prawda, że nie mozna go nie kochać..? on tak się cieszy, że z nami jest...że przychodzimy do niego...że idzie z nami na spacer... i żal tylko, że tak rzadko... Quote
ewatr Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Lupe ale Ty robisz sliczne bannerki :multi: ale oczywiscie model tez sliczny i uśmiechnięty od ucha do ucha :p Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Paduś Kochanie moje......szybciutko w górę.... Quote
Aga_Mazury Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Padusiu Skarbie teraz się spotkamy w sobotę a potem ciotka Aga przed świętami już nie będzie u Ciebie.... złożymy sobie życzenia... dlaczego jakoś tak dziwnie...jak święta...ludzie świętują a zwierzaki same biedne, w klatkach :( Quote
Evelin Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Paduś....Ślicznotek jesteś,ale chyba chuliganowaty..Skąd u Ciebie ten błysk w oku??? Padosławie szukaj domku Quote
Aga_Mazury Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Paduś...mój zbójnik ;)...Skarbulec :) Quote
ewatr Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Paduś...mój zbójnik ;)...Skarbulec :) oj Ciocia Aga :loveu: miłośc przebija w tych słowach jak nic ;) no dobra niech bedzie Skarbulec :eviltong: do góry !!! Quote
Aga_Mazury Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Popatrzcie jaka śliczna kartka wielkanocna...z Padusiem...:) na forum AFN na ekartkach lupe :loveu: http://www.esza.pl/ekartki/card.php?idk=51 jaki on jest śliczny :calus: pewnie, że go KOCHAM i to jak :) Quote
Recommended Posts