Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień Dobry Padulku mój ....Kochanie czy jest jakakolwiek szansa, że znajdziesz swój domek...

on już po spacerach jak przechodzimy przez bramę ...nie chce wracać do klatek...muszę go brac na ręce bo inaczej by się udusił na smyczy...

a właśnie...
chcielibyśmy się pochwalić Cioteczkom

chodzimy już bez szelek...tylko na samej obroży i smyczy:multi:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Dzień Dobry Padulku mój ....Kochanie czy jest jakakolwiek szansa, że znajdziesz swój domek...

on już po spacerach jak przechodzimy przez bramę ...nie chce wracać do klatek...muszę go brac na ręce bo inaczej by się udusił na smyczy...

a właśnie...
chcielibyśmy się pochwalić Cioteczkom

chodzimy już bez szelek...tylko na samej obroży i smyczy:multi:

tylko jak on opanowuje ten nadmiar energii, który go rozpiera i idzie już grzecznie na smyczy ???? Czyzby podmieniono Padusia ???? :eviltong:

Posted

lidka_park napisał(a):
tylko jak on opanowuje ten nadmiar energii, który go rozpiera i idzie już grzecznie na smyczy ???? Czyzby podmieniono Padusia ???? :eviltong:

a kto powiedział, że grzecznie?:evil_lol:

Posted

Nie wiem jak to robicie :-o , ale ten Paduś schroniskowy ma szczęsliwą mordkę..Usmiecha się swoim pycholem..
Szukaj domku Padusiu...(chciałam napisac Padalcu:mad: :mad: te kije bejsbolowe to na mnie za skojarzenie...)

Posted

Evelin napisał(a):
Nie wiem jak to robicie :-o , ale ten Paduś schroniskowy ma szczęsliwą mordkę..Usmiecha się swoim pycholem..
Szukaj domku Padusiu...(chciałam napisac Padalcu:mad: :mad: te kije bejsbolowe to na mnie za skojarzenie...)

Prawda, że nie mozna go nie kochać..? on tak się cieszy, że z nami jest...że przychodzimy do niego...że idzie z nami na spacer...

i żal tylko, że tak rzadko...

Posted

Padusiu Skarbie teraz się spotkamy w sobotę a potem ciotka Aga przed świętami już nie będzie u Ciebie....
złożymy sobie życzenia...

dlaczego jakoś tak dziwnie...jak święta...ludzie świętują a zwierzaki same biedne, w klatkach :(

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Paduś...mój zbójnik ;)...Skarbulec :)

oj Ciocia Aga :loveu: miłośc przebija w tych słowach jak nic ;)

no dobra niech bedzie Skarbulec :eviltong: do góry !!!