Origami-7 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Paduś się jeszcze raz przypomina!!! Quote
Evelin Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dobrze,że Padus zdrowy..to ja juz nie wiem co zrobić,żeby Go ludzie zauważyli-może Mu czerwoną kokardke zawiążcie? Z pewnościa będzie sie wyrózniał.... Quote
neverend Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Evelin napisał(a):Dobrze,że Padus zdrowy..to ja juz nie wiem co zrobić,żeby Go ludzie zauważyli-może Mu czerwoną kokardke zawiążcie? Z pewnościa będzie sie wyrózniał.... chyba nie damy rady,bo nas zaskacze na śmierć..:eviltong: Quote
Origami-7 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Paduś juz nie chce siedziec za kratami:mad: Quote
gwiazda0 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 niechodziło mi o czerwoną kokardkę...ładniejsza bedzie zielona w fioletowe grochy :mdrmed: Quote
Aga_Mazury Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Padusiek Kochanie...:) Dzień Dobry :) Quote
lidka_park Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Paduś trafił teraz do boksu, ma troche wiecej miejsca Quote
neverend Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 lidka_park napisał(a):Paduś trafił teraz do boksu, ma troche wiecej miejsca ale to nie zmienia faktu,że jest samotny i bezdomny...:( Quote
gwiazda0 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Paduś gdzie masz domek??????????????? Quote
Aga_Mazury Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Bardzo czeka... dzis po powrocie ze spacerku....zapierał się tak bardzo przed wejściem do schroniska....i na wybieg.... az pod samochód uciekał.... malenki Śliczny mój :glaszcze: Quote
neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo czeka... dzis po powrocie ze spacerku....zapierał się tak bardzo przed wejściem do schroniska....i na wybieg.... az pod samochód uciekał.... malenki Śliczny mój :glaszcze: biedny Padusiek... tak bardzo chciał sobie hasać z kiełbaskami....:( Quote
gwiazda0 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Bardzo czeka... dzis po powrocie ze spacerku....zapierał się tak bardzo przed wejściem do schroniska....i na wybieg.... az pod samochód uciekał.... malenki Śliczny mój :glaszcze: :placz::placz::placz::placz: kto da mu ciepły domek z kiełbachą???????? Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 jaki cudowny!!! że też domu brak...:shake: Quote
Aga_Mazury Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 i bardzo Kochany, Przyacielski wobec ludzi, psów......je wszystko (nie wybredny), pięknie się uśmiecha.....i bardzo go KOCHAM :iloveyou: Paduś jest bardzo wrażliwym psem ....i tak ostatnio się zastanawiałam co mogło się stać, że był taki przygaszony... może po przeniesieniu na wybieg...był (nie może ale napewno) świadkiem walk psów.... ostatnio na sąsiadującym boksie zagryziona została sunia ....a dzieli ich tylko siatka...w zasadzie siatka jest wspólna od tych dwóch wybiegów :( Quote
Origami-7 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):i bardzo Kochany, Przyacielski wobec ludzi, psów......je wszystko (nie wybredny), pięknie się uśmiecha.....i bardzo go KOCHAM :iloveyou: Paduś jest bardzo wrażliwym psem ....i tak ostatnio się zastanawiałam co mogło się stać, że był taki przygaszony... może po przeniesieniu na wybieg...był (nie może ale napewno) świadkiem walk psów.... ostatnio na sąsiadującym boksie zagryziona została sunia ....a dzieli ich tylko siatka...w zasadzie siatka jest wspólna od tych dwóch wybiegów :( To smutne co stało się z sunią:placz: Paduś jak widac to bardzo uczuciowy psiak:oops: Quote
neverend Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oj bardzo uczuciowy... oddany... pamiętliwy... Naprawdę aż dziwne,że do tej pory nie został zauważony (oprócz Pani Prezes oczywiście) i zabrany do rajskiego domku z trawką i podusią... Quote
ewatr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Padus co jest ? Jak taki fajny psiak szuka tyle czasu domu :hmmmm: Quote
gwiazda0 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 mam dobre wiesci : podobno ktos chce przygarnąć Padusia!!!! :) :) :) :) :) ale nie jestem tego pewna na 100 % Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 gwiazda0 napisał(a):mam dobre wiesci : podobno ktos chce przygarnąć Padusia!!!! :) :) :) :) :) ale nie jestem tego pewna na 100 % ktoo taaaaki ?????????????????:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts