Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelin napisał(a):
Dobrze,że Padus zdrowy..to ja juz nie wiem co zrobić,żeby Go ludzie zauważyli-może Mu czerwoną kokardke zawiążcie? Z pewnościa będzie sie wyrózniał....

chyba nie damy rady,bo nas zaskacze na śmierć..:eviltong:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Bardzo czeka...

dzis po powrocie ze spacerku....zapierał się tak bardzo przed wejściem do schroniska....i na wybieg....

az pod samochód uciekał....

malenki Śliczny mój :glaszcze:

biedny Padusiek...
tak bardzo chciał sobie hasać z kiełbaskami....:(

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Bardzo czeka...

dzis po powrocie ze spacerku....zapierał się tak bardzo przed wejściem do schroniska....i na wybieg....

az pod samochód uciekał....

malenki Śliczny mój :glaszcze:

:placz::placz::placz::placz: kto da mu ciepły domek z kiełbachą????????

Posted

i bardzo Kochany, Przyacielski wobec ludzi, psów......je wszystko (nie wybredny), pięknie się uśmiecha.....i bardzo go KOCHAM :iloveyou:

Paduś jest bardzo wrażliwym psem ....i tak ostatnio się zastanawiałam co mogło się stać, że był taki przygaszony...

może po przeniesieniu na wybieg...był (nie może ale napewno) świadkiem walk psów....
ostatnio na sąsiadującym boksie zagryziona została sunia ....a dzieli ich tylko siatka...w zasadzie siatka jest wspólna od tych dwóch wybiegów :(

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
i bardzo Kochany, Przyacielski wobec ludzi, psów......je wszystko (nie wybredny), pięknie się uśmiecha.....i bardzo go KOCHAM :iloveyou:

Paduś jest bardzo wrażliwym psem ....i tak ostatnio się zastanawiałam co mogło się stać, że był taki przygaszony...

może po przeniesieniu na wybieg...był (nie może ale napewno) świadkiem walk psów....
ostatnio na sąsiadującym boksie zagryziona została sunia ....a dzieli ich tylko siatka...w zasadzie siatka jest wspólna od tych dwóch wybiegów :(

To smutne co stało się z sunią:placz: Paduś jak widac to bardzo uczuciowy
psiak:oops:

Posted

Oj bardzo uczuciowy...
oddany...
pamiętliwy...
Naprawdę aż dziwne,że do tej pory nie został zauważony
(oprócz Pani Prezes oczywiście)
i zabrany do rajskiego domku z trawką i podusią...

Posted

gwiazda0 napisał(a):
mam dobre wiesci : podobno ktos chce przygarnąć Padusia!!!! :) :) :) :) :) ale nie jestem tego pewna na 100 %

ktoo taaaaki ?????????????????:cool3::cool3: