Aga_Mazury Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Paduś jest najwaspanialszym psiakiem.... teraz nawet ma nową "fuchę"...jest partnerem do "testów na psa" ...jest psiakiem tak zyczliwym, tak radośnie do wszystkich nastawionym, że niektóre psy "niepewne" zostają skonfrontowane właśnie z Padusiem... chyba normalnie pensję powinien dostawać...moje Skarby... naprawdę cudowny Okruszek....a domu nie ma :shake: Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Jak go nie kochać.....? :loveu: Shot with DMC-FX01. at 1969-12-31 Shot with DMC-FX01. at 1969-12-31 Quote
DarkAngels Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Spójrzcie na te piękności :loveu: Paduś szuka domku :) Quote
Origami-7 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Paduś - psiak z cudnym charakterem czeka na domek!!!! Quote
Origami-7 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='przemas-ol'] Spójrzcie jak on chce do domku :loveu: Bardzo , bardzo chce do domku!!!! Quote
Aga_Mazury Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Padek Przystojniaku śniłes mi się.....że ze mna mieszkałeś i jeszcze jakieś 5 psów ze schroniska i moje 3 obecne.... łaaaaaaaaał czy to sen proroczy? ...ale 8 psów....czy ja wiem....:hmmmm: taka nierówna liczba ;) Quote
Matusz Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 tylko ze nie ma fotek bo Mateusz nie wziął aparatu, bo najzwyczajniej w świecie aparat wzięła =moja siostra do Wawy... Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 matusz5 napisał(a):tylko ze nie ma fotek bo Mateusz nie wziął aparatu, bo najzwyczajniej w świecie aparat wzięła =moja siostra do Wawy... Nom. Ale pewnie za tydzień pewnie jakies focie będą, a jak nie za tydzień to za dwa :) Quote
Aga_Mazury Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Padusiek słyszałam, że nie było kiełbaski w sobotę :glaszcze: nadrobimy w kolejną.... Quote
Evelin Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jakim cudem Padosława ominęła kiełbaska?? Jesli nie chciał to chyba chory lub przejedzony... Dobrze,że Paduś na spacerek poszedł.... Aga, ten sen chyba nie do końca był proroczy..za mało skarbów Ci się sniło... Quote
sisia0 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hey ja wyprowadzalam padusia i ja wogole nie mialam pojecia ze on zawsze kielbaski dostaje.... ale mu wynagrodze kiedys :) no wiecie pierwszy raz bylam i nawet nie mialam pojecia ze bede od razu pieski wyporwadzac ale bylo fajniee ... paduś był strasznie zywiołowy tylko biegać ze mną chciał ..hihiih Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 sisia0 napisał(a):hey ja wyprowadzalam padusia i ja wogole nie mialam pojecia ze on zawsze kielbaski dostaje.... ale mu wynagrodze kiedys :) no wiecie pierwszy raz bylam i nawet nie mialam pojecia ze bede od razu pieski wyporwadzac ale bylo fajniee ... paduś był strasznie zywiołowy tylko biegać ze mną chciał ..hihiih ciesze się że ci się podobało ;) Quote
Recommended Posts