Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paduś jest najwaspanialszym psiakiem....
teraz nawet ma nową "fuchę"...jest partnerem do "testów na psa" ...jest psiakiem tak zyczliwym, tak radośnie do wszystkich nastawionym, że niektóre psy "niepewne" zostają skonfrontowane właśnie z Padusiem...

chyba normalnie pensję powinien dostawać...moje Skarby...
naprawdę cudowny Okruszek....a domu nie ma :shake:

Posted

Padek Przystojniaku śniłes mi się.....że ze mna mieszkałeś i jeszcze jakieś 5 psów ze schroniska i moje 3 obecne....

łaaaaaaaaał czy to sen proroczy? ...ale 8 psów....czy ja wiem....:hmmmm:

taka nierówna liczba ;)

Posted

matusz5 napisał(a):
tylko ze nie ma fotek bo Mateusz nie wziął aparatu, bo najzwyczajniej w świecie aparat wzięła =moja siostra do Wawy...

Nom. Ale pewnie za tydzień pewnie jakies focie będą, a jak nie za tydzień to za dwa :)

Posted

Jakim cudem Padosława ominęła kiełbaska?? Jesli nie chciał to chyba chory lub przejedzony...
Dobrze,że Paduś na spacerek poszedł....
Aga, ten sen chyba nie do końca był proroczy..za mało skarbów Ci się sniło...

Posted

hey ja wyprowadzalam padusia i ja wogole nie mialam pojecia ze on zawsze kielbaski dostaje.... ale mu wynagrodze kiedys :) no wiecie pierwszy raz bylam i nawet nie mialam pojecia ze bede od razu pieski wyporwadzac ale bylo fajniee ... paduś był strasznie zywiołowy tylko biegać ze mną chciał ..hihiih

Posted

sisia0 napisał(a):
hey ja wyprowadzalam padusia i ja wogole nie mialam pojecia ze on zawsze kielbaski dostaje.... ale mu wynagrodze kiedys :) no wiecie pierwszy raz bylam i nawet nie mialam pojecia ze bede od razu pieski wyporwadzac ale bylo fajniee ... paduś był strasznie zywiołowy tylko biegać ze mną chciał ..hihiih

ciesze się że ci się podobało ;)