Evelin Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super Paduś...Szukaj domku...Niech los się do Ciebie uśmiechnie... Quote
ewatr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Aga_Mazury']takim, że nie mogę nadążyć...dlatego te filmiki trochę "rozbiegane"...bo szalony albo dorwie się do trawy i ją wcina (nic dziwnego pewnie dośc długo jej nie widział)...albo skacze na mnie...jak piłeczka... kocham tego psiaka bardzo...:calus: wcale Ci się nie dziwię bo psiak jest super !!! dziekujemy za odwiedziny u Marylki :calus: oby te nasze psiaki szybko domy znalazły ............. Quote
jotpeg Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 strasznie fajny ten Padus! :loveu: Nie wiem, czemu dopiero teraz tu zajrzałam... :oops: Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 jotpeg napisał(a):strasznie fajny ten Padus! :loveu: Nie wiem, czemu dopiero teraz tu zajrzałam... :oops: On jest boskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Quote
ewatr Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 to gdzie te ludzie do podnoszenia Padusia ;) jak on dom ma znalezc jak Ciocie sie pochowały albo śpią :eviltong: Quote
Evelin Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Obecne,obecne .....Tylko przygnębiona jestem sprawą Szejka :shake: :shake: :shake: Paduś co u Ciebie słychać? Pewnie jutro dowiemy się więcej,bo ekipa wielbicieli Padusia i reszty z Ostródy wybiera sie do schronu... Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 JUż się cieszę, że go zobaczę :multi: choć zalewam się łzami strasznie ...Szejkusiu... Paduś czy Ty wiesz, że to już jutro znowu Ty i ja? :painting: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tutaj zdjęcia z dzisiejszego spacerku Padusia z cioteczką Aga_Mazury :)) Alez to jest żywiołowy psiak... super- taki radosny !! :) Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Ja więcej z tym gościem na spacer nie idę, jestem cała podrapana, polamana....wytrącił mi aparat (na szczęście był mocno uwiązany do mnie), wyjadł wszystkie smakołyki...i nie chciał wracać do schroniska...fika, podskakuje....ja nie wiem kto tu napisał, że to zastraszony, wycofany psiak.....dawać mi go tu?:mad: Ja już nie mam sił na tego wariata Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga, masz cały tdzien na regeneracje sił !! :D :evil_lol::evil_lol: Ja tez dzisiaj sie niezle zmeczylem biegajac z seterka:loveu::loveu: moja milosc:loveu::loveu: bede za nia tesknil jak pojdzie do adpocji...:-( ale przynajmniej sie rozgrzałem jak z nia tak biegałem:) bo zimno dzisiaj jest, rano było -12 stopni. Quote
ewatr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Aga_Mazury'], wyjadł wszystkie smakołyki...i nie chciał wracać do schroniska...fika, podskakuje....ja nie wiem kto tu napisał, że to zastraszony, wycofany psiak.....dawać mi go tu?:mad: Ja już nie mam sił na tego wariata uote] wyglada na to , że ktoś tu ma działanie terapeutyczne na psa :evil_lol: z Padus co Ci jest - bedzie - Padus daj se spokój bo Ciotka zawału dostanie :diabloti: ;) Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 ewatr napisał(a):[quote name='Aga_Mazury'], wyjadł wszystkie smakołyki...i nie chciał wracać do schroniska...fika, podskakuje....ja nie wiem kto tu napisał, że to zastraszony, wycofany psiak.....dawać mi go tu?:mad: Ja już nie mam sił na tego wariata uote] wyglada na to , że ktoś tu ma działanie terapeutyczne na psa :evil_lol: z Padus co Ci jest - bedzie - Padus daj se spokój bo Ciotka zawału dostanie :diabloti: ;) oj ...się usmiałam...masz rację taki tytuł byłby bardzo odpowiedni...;) Quote
malagos Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ewatr napisał(a):[quote name='Aga_Mazury'], wyjadł wszystkie smakołyki...i nie chciał wracać do schroniska...fika, podskakuje....ja nie wiem kto tu napisał, że to zastraszony, wycofany psiak.....dawać mi go tu?:mad: Ja już nie mam sił na tego wariata uote] wyglada na to , że ktoś tu ma działanie terapeutyczne na psa :evil_lol: z Padus co Ci jest - bedzie - Padus daj se spokój bo Ciotka zawału dostanie :diabloti: ;) Albo tytuł "Ciotka, co Ci jest?" Quote
ewatr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='malagos'][quote name='ewatr'] Albo tytuł "Ciotka, co Ci jest?" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobre !!! ciekawe co na te moje diabełki :evil_lol: ludzie z tego wątku ???;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43771&page=8 Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 :grin: :grin: :grin: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :painting: :painting: śmiejcie się, śmiejcie.... ale te tytuły faktycznie teraz bardziej pasują:evil_lol: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 jak pasuja to zmieniać, na co czekac ?? !! :mad::mad: Quote
Evelin Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 To nie jest Paduś....:painting: To jest Paduś :Dog_run: A Tobie Ciotko Aga pozostaje poprawienie kondycji jesli chcesz nadążyć za Padusiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Cześć Kochanie moje....:iloveyou: wypatruję domu dla Ciebie...może kiedyś w końcu go zobaczę...tak bardzo bym chciała, żebyś Kluseczko odnalazł swoje miejsce na ziemi Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To jeszcze nikt sie nie odezwal po Padusia !!?? :mad::mad::mad: Przeciez on juz dawno powienien byc w domku... W gazecie Ciebie nikt nie wypatrzyl ? Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Nikt nie zadzwonił....nikt nie napisał w sprawie Padusia :placz: a to taka cudna klusia nasza... w tym miesiącu jak dobrze pójdzie Paduś będzie w "Mój Pies" ... Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Nikt nie zadzwonił....nikt nie napisał w sprawie Padusia :placz: a to taka cudna klusia nasza... w tym miesiącu jak dobrze pójdzie Paduś będzie w "Mój Pies" ... czemu nitk nie pisze ani nie dzwoni ????:placz::placz: Przeciez Padus to cudenko pierwsza klasa !!! :loveu::loveu: Miejmy nadzieję, że w "Moim Psie" ktoś sie zainteresuje Padusiem :) Quote
ewatr Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 to pokazujemy pychol dalej na górze :multi: moze ktos zauważy ? Quote
Aga_Mazury Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Środa....a Ty dalej w schroniskowej klatce...czekasz na te pól godziny w sobotę....te pół godziny spaceru...a marzy mi się, że masz swój dom i spacery codziennie... Quote
Recommended Posts