Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zakładam wątek na prośbe kolezanki Joli. Ja niestety z pwodów zdrowotnych, prawie nie działam...
[FONT=Arial]sunia mieszka w tzw. ostrowieckich slumsach. :Ma około 4 miesiace, umie zachować czystość,jest odrobaczona i zadbana.[/FONT]
[FONT=Arial]Opiekuje się nia 76 letnia kobieta,która utrzymuje cókę i dwoje wnucząt,w tym 15-letniego bandytę,to on przyniósł ja do domu.Babcia bała sie nie przyjąc jej do domu.Teraz nie jest w stanie utrzymać wszystkich. W domu jest jeszcze jedna suczka..Chłopak czeka na miejsce w osrodku wychowawczym i babcia błaga o pomoc w znalezieniu dobrych ludzi dla suni.Widac ,że kobitka bardzo dba i lubi ale juz nie daje rady.Bedzie czekać jak długo trzeba.Może uda się pomóc.Jest mala i taka przestraszona...[/FONT]

Sunia:

Edited by iwop
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Uszatka niestety nie została dopilnowana i jest początek ciąży :( W środę będzie sterylizowana na nasz koszt, bo oczywiście na "włascicieli" nie ma co liczyć....

• 1 month later...
Posted

Iwop dacie radę ją do mnie przywieźć na pół godziny do studia na zdjęcia? Termin do umówienia jak coś. Gdzie mała jest ogłaszana? W Dt niestety nie pomogę ;/

Posted

Viris napisał(a):
Iwop dacie radę ją do mnie przywieźć na pół godziny do studia na zdjęcia? Termin do umówienia jak coś. Gdzie mała jest ogłaszana? W Dt niestety nie pomogę ;/

Jutro Jola do Ciebie zadzwoni i się umowimy. Twoje zdjęcia są takie piękne, że uszatka ma szanse :)Dzięki!

Posted

:loveu:

iwonamaj napisał(a):
Co u suni?

:) dobre wiadomosci! :D Dzięki cioci Viris, uszatka - Psotka, ma super tymczas u Violety zOstrowca. Violetta jest z Animalsów czyli dogo :D

Uszatka jest niesamowita - gdy zabierałysmy ją na sesję do Viris, to byłam przekonana, że jest agresywna ; podrapałam ją po doopce i za uszkami i po 10 minutach lizała mnie po nosie :D

Teraz tylko Violeta bedzie mogła o niej opowiadać!

VIOLETA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: