Hala Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pewnie że wzrusza...ale zabrac nie mogę :shake: I co teraz będzie z psinką? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46237 Quote
Bea1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 przemas-ol napisał(a):Pluto do góry. Bea już Ci to mówiłem, ale powiem jeszcze raz JESTEŚ BOSKA :) :) :) moja ulubiona Dziecinka:eviltong:uwodzi mnie czy co?:evil_lol: dziękuję Cioci KarOli za przecudne ogłoszenie o Plutusiu...jutro będę ściągać jamnika z J. Góry i poproszę panią aby Pluto nadal był w GW..znajdziemy mu domek! Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Bea1 napisał(a):moja ulubiona Dziecinka:eviltong:uwodzi mnie czy co?:evil_lol: dziękuję Cioci KarOli za przecudne ogłoszenie o Plutusiu...jutro będę ściągać jamnika z J. Góry i poproszę panią aby Pluto nadal był w GW..znajdziemy mu domek! Oj ciocia :) Ja Ciebie poprostu bardzo lubie :) Quote
Bea1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 przemas-ol napisał(a):Oj ciocia :) Ja Ciebie poprostu bardzo lubie :) wiem, wiem:eviltong: i dlatego droczę sie z Tobą..a ciasto i tak dostaniesz;)...ciiii. Quote
lon_cia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Plutek pokazuje sie żwiatu i wnet zdobędzie czyjeś serce!!!!!!!!!! Ciocia BEA jest przecież niezastąpiona!!!!!!!! Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 lon_cia napisał(a):Plutek pokazuje sie żwiatu i wnet zdobędzie czyjeś serce!!!!!!!!!! Ciocia BEA jest przecież niezastąpiona!!!!!!!! To prawda. Bea jest jedyna na naszej planecie :):):) Plutek hopaj na góre na dobranoc:) Quote
Kar0la Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jak tam Pluto znosi te mrozy?? A Beatka jest wielka. Prawdziwa jamnicza czarodziejka. :B-fly::B-fly: Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pluciak a co Ty masz tak mało wielbicieli? :razz: Quote
halbina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Trzeba chyba poszukać domku inaczej... może jakaś starsza pani z sąsiedztwa?... tylko takie rzadko zaglądają na dogomanię... Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 halbina napisał(a):Trzeba chyba poszukać domku inaczej... może jakaś starsza pani z sąsiedztwa?... tylko takie rzadko zaglądają na dogomanię... nom, żadko, żadko, ale nawet wcale bym powiedział.... PLUTEK w górę hoopamy ! Quote
Matusz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 w górę Plutek !! hooop !! pokaz sie na pierwszej ! Quote
DarkAngels Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A Plutuś jeszcze tutaj ??? Piekny hopaj na pierwszą stronę :) Quote
Recommended Posts