lon_cia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 są śliczne... a mozeby tak wystawic im wspolna aukcje na allegro?????? Quote
Moriaaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jamnikowate śliczne...:) Ale wciąż upracie czekamy na Plutka..i może faktycznie wspólną aukcję na allegro się zrobi?:) Quote
lon_cia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 no to czekamy na fotki Plutka, we wspolnej aukcji wiecej jamnikowatych dostałoby szanse na dom........jeszcze zobaczymy co Aga na to Moriaaa dziekujemy za pomoc:loveu: Quote
Moriaaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Plutek wskakuje się pokazywać i przypominać :eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Pluto był niegrzeczny dla Ernesta z którym siedział na boksie i został przeniesiony na boks ogólny...trochę się o niego martwię w związku z tym... Quote
Moriaaa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Plutku..ty tam kolegom nie podskakuj chłopie...jeszcze Ci się jakaś krzywda stanie, a Ty mały psiak jesteś..TRZYMAJ SIĘ GLUTKU... Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Odwiedziłam dziś Plucia złośnika ;) szukajmy mu domku.... jest na wybiegu ogólnym, ale na szczęście na psach w miarę łagodnych Quote
lon_cia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 nie zadzieraj noska Plutek. hopkaj po domek hmmmm psiaki w schroniskach siedza w małych klatakach, a na tym wybiegu jakos pusto:roll: Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 lon_cia napisał(a):nie zadzieraj noska Plutek. hopkaj po domek hmmmm psiaki w schroniskach siedza w małych klatakach, a na tym wybiegu jakos pusto:roll: dokładnie tak to wygląda, ale to złudzenie.... wszystkie psiaki tłoczyły się przy ogrodzeniu w miejscu gdzie ja stałam...;) a Pluto dostojnie dopiero się zbliżał ;) Quote
lon_cia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 ah to ci Plutek, mały inwidualista Quote
Celina12 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Plutku-szybko pokazuj sie na szczytach.... Quote
lon_cia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Moriaaa moze mogłabyś załozyć Plutkowi allegro z tych fotak które są???? w Ostródzie tyle psiakow w potrzebie.... niewiadomo kiedy Plutek dopcha sie do fotek... Quote
Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dziś byliśmy w schronisku... Pluto ucieka prze aparatem i chowa się odrazu do budy więc do najłatwiejszych zadań to nie nalezy... i dziś był "gwałcony" przez inne psiaki...;) biedny Pluto ale skoro był niedobry dla Ernesta ;)... a tak serio szukajmy u domku Quote
lon_cia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :-( :-( tak bym chciała zebys znalazł domek............ Quote
Matusz Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 tutaj Pluto z dzisiejszej wizyty w schronie ! Quote
Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 chyba też sobie kupie aparat z zoomem...ja mogę tylko takie z daleka zdjęcia robić...:(... popatrzcie jaki jestem przystojny Pluciarz ;) Quote
lon_cia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 kiedy te oczka beda w koncu szczesliwe??? Quote
Celina12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Śliczna i ....śmutna,bo na DOMEk czeka... Quote
Recommended Posts