DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Plutuś hopaj na pierwszą stronkę po domek :) On tam napewno gdzieś jeszcze jest :) Quote
neverend Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Oto Pluto na ostatnim spacerku....prawdziwy przystojniak...http://img65.imageshack.us/img65/8012/imgp0351cyu8.jpg Quote
neverend Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Nie wiem, czemu sie tak dzieje...nie mogę normalnie wstawić zdjęcia...sorki... Quote
iwlajn Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Czy Pluto jest poza Dogo gdzieś ogłaszany? Matusz, wstawiałeś go na jamniki?? Jaki namiar podać w ogłoszeniach? Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 iwlajn napisał(a):Czy Pluto jest poza Dogo gdzieś ogłaszany? Matusz, wstawiałeś go na jamniki?? Jaki namiar podać w ogłoszeniach? nie... nie wstawiałem, ale chodzi co o naszejamniki.pl?? czy na dogo ? może być też do Agi Quote
iwlajn Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 matusz5 napisał(a):nie... nie wstawiałem, ale chodzi co o naszejamniki.pl?? czy na dogo ? może być też do Agi Tak, myślałam o stronach jamników do adopcji:) Dobra, to gdzieś tam go powystawiam:) Allegro ma??:) Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 iwlajn napisał(a):Tak, myślałam o stronach jamników do adopcji:) Dobra, to gdzieś tam go powystawiam:) Allegro ma??:) nie ma allegro... Quote
iwlajn Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A wystawisz go na alllegro? Jak nie, to jakaś ciotkę trzeba prosić. Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 iwlajn napisał(a):A wystawisz go na alllegro? Jak nie, to jakaś ciotkę trzeba prosić. potrzebuje jakiegoś tekstu... Quote
iwlajn Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ty najlepiej znasz swoich podopiecznych jak sądzę:) Quote
iwlajn Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Matusz, może wstaw ten tekst Halbinki: Witajcie, nazywam się Pluto! Pochodzę z najszlachetniejszej rasy jamników, właściwie to moja mama z niej pochodziła, bo ojciec, jak to mówią ludzie NN... A jednak zachowałem podstawowe cechy rasy: jestem dłuższy niż wyższy, niziutki i brązowawy, mam długie klapnięte uszka, przezywają mnie paróweczką... Jako prawie rasowy jamnik powinienem wylegiwać się na jakiejś kanapie i pociesznie biegać pod meblami w jakimś miłym domku... Kiedyś miałem domek, ale znudziłem się ludziom i oddali mnie do schroniska... Może jednak za mało we mnie rasowego jamnika? Może ludzie kochają tylko takie?... Teraz siedzę w schroniskowej budzie i muszę walczyć z innymi psami o każdy kęs strawy... O ludzką uwagę już nie walczę tak zaciekle jak kiedyś, chyba tracę nadzieję, że ktoś jeszcze kiedyś dojrzy we mnie wspaniałe serce jamnika i może mnie pokocha... Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 iwlajn napisał(a):Matusz, może wstaw ten tekst Halbinki: Witajcie, nazywam się Pluto! Pochodzę z najszlachetniejszej rasy jamników, właściwie to moja mama z niej pochodziła, bo ojciec, jak to mówią ludzie NN... A jednak zachowałem podstawowe cechy rasy: jestem dłuższy niż wyższy, niziutki i brązowawy, mam długie klapnięte uszka, przezywają mnie paróweczką... Jako prawie rasowy jamnik powinienem wylegiwać się na jakiejś kanapie i pociesznie biegać pod meblami w jakimś miłym domku... Kiedyś miałem domek, ale znudziłem się ludziom i oddali mnie do schroniska... Może jednak za mało we mnie rasowego jamnika? Może ludzie kochają tylko takie?... Teraz siedzę w schroniskowej budzie i muszę walczyć z innymi psami o każdy kęs strawy... O ludzką uwagę już nie walczę tak zaciekle jak kiedyś, chyba tracę nadzieję, że ktoś jeszcze kiedyś dojrzy we mnie wspaniałe serce jamnika i może mnie pokocha... ok, zaraz będzie gotowe allegro ;) Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=219680085 allegro dla Plutka Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 pluto jeszcze tu: na naszejamniki.pl http://www.naszejamniki.pl/viewtopic.php?t=459 Quote
halbina Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 to jego pierwsze allegro, MAtusz? przecież tekst jest już dość stary...:roll: Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 halbina napisał(a):to jego pierwsze allegro, MAtusz? przecież tekst jest już dość stary...:roll: nie wiem, czy ktoś wcześniej wystawiał Pluta Quote
lon_cia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Jak sie nie myle to Plucia juz ktos wystawiał na allegro wczesniej. Quote
Recommended Posts