Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwlajn napisał(a):
Czy Pluto jest poza Dogo gdzieś ogłaszany? Matusz, wstawiałeś go na jamniki?? Jaki namiar podać w ogłoszeniach?

nie...

nie wstawiałem, ale chodzi co o naszejamniki.pl?? czy na dogo ?
może być też do Agi

Posted

matusz5 napisał(a):
nie...

nie wstawiałem, ale chodzi co o naszejamniki.pl?? czy na dogo ?
może być też do Agi

Tak, myślałam o stronach jamników do adopcji:) Dobra, to gdzieś tam go powystawiam:) Allegro ma??:)

Posted

Matusz, może wstaw ten tekst Halbinki:

Witajcie, nazywam się Pluto! Pochodzę z najszlachetniejszej rasy jamników, właściwie to moja mama z niej pochodziła, bo ojciec, jak to mówią ludzie NN...
A jednak zachowałem podstawowe cechy rasy: jestem dłuższy niż wyższy, niziutki i brązowawy, mam długie klapnięte uszka, przezywają mnie paróweczką...
Jako prawie rasowy jamnik powinienem wylegiwać się na jakiejś kanapie i pociesznie biegać pod meblami w jakimś miłym domku...
Kiedyś miałem domek, ale znudziłem się ludziom i oddali mnie do schroniska...
Może jednak za mało we mnie rasowego jamnika? Może ludzie kochają tylko takie?...
Teraz siedzę w schroniskowej budzie i muszę walczyć z innymi psami o każdy kęs strawy...
O ludzką uwagę już nie walczę tak zaciekle jak kiedyś, chyba tracę nadzieję, że ktoś jeszcze kiedyś dojrzy we mnie wspaniałe serce jamnika i może mnie pokocha...

Posted

iwlajn napisał(a):
Matusz, może wstaw ten tekst Halbinki:

Witajcie, nazywam się Pluto! Pochodzę z najszlachetniejszej rasy jamników, właściwie to moja mama z niej pochodziła, bo ojciec, jak to mówią ludzie NN...
A jednak zachowałem podstawowe cechy rasy: jestem dłuższy niż wyższy, niziutki i brązowawy, mam długie klapnięte uszka, przezywają mnie paróweczką...
Jako prawie rasowy jamnik powinienem wylegiwać się na jakiejś kanapie i pociesznie biegać pod meblami w jakimś miłym domku...
Kiedyś miałem domek, ale znudziłem się ludziom i oddali mnie do schroniska...
Może jednak za mało we mnie rasowego jamnika? Może ludzie kochają tylko takie?...
Teraz siedzę w schroniskowej budzie i muszę walczyć z innymi psami o każdy kęs strawy...
O ludzką uwagę już nie walczę tak zaciekle jak kiedyś, chyba tracę nadzieję, że ktoś jeszcze kiedyś dojrzy we mnie wspaniałe serce jamnika i może mnie pokocha...

ok, zaraz będzie gotowe allegro ;)