halbina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mógłby dać komuś jeszcze tyle miłości i radości życia... Szukajcie jakiejś emerytki! Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 halbina napisał(a):Mógłby dać komuś jeszcze tyle miłości i radości życia... Szukajcie jakiejś emerytki! Oj. Szukamy szukamy :) Ja zawsze się pytam jak spotkam jakąś babcie czy nie chciałaby piesia. Ale coś czarno to widać, bo moje osiedle za psione jest :) Quote
DarkAngels Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hopamy. Kto pokocha Plutusia? ;> On jest taki słodki :loveu: Quote
Argat Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Toż to piekny jamnior jest :loveu: A jaki wesoły! Quote
Argat Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oby i do Plutusia szczęście się uśmiechnęło. O tą roześmianą mordke domki się powinny kłócić, a tymczasem nie ma ani jednego na horyzoncie. Quote
sisia0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzisiaj Pluto został na spacerku ugryziony przez takiego jaminkowatego szrego takiego w miare przypasionego psiaka. Nie wiem jak się nazywał. Pluto oberwał w uszko. Przykro i smutno mi się zrobiło :(( :(( :(( Quote
sisia0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ju zwiem ale nie jestem na 100% pewna....to był Rysio Quote
halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ojej... nie dość, że nie ma domku, to jeszcze go gryzą... :-( Quote
sisia0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ale to nie było tak że się na niego rzuciły ... ja szłam z Plutem po prawej stronie i miałam go po swojej prawej,a ta dziewczyna (edyta chyba) szła z Rysiem(?) po lewej i tez go miała po swojej lewej. i ja z plutem chciałam szybko wyprzedzic ich bo wiedzialam ze sie pluto z Rysiem(?) się nie lubią. No i Pluto zobaczył Rysia(?) a Rysio(?) Pluta... No i pluto wyskoczył przedemnie a Ten Rysio(?) przed Edytę. Tylko tyle że RYsio go jakoś zdołał ugryść w ucho zanim zareagowałyśmy. Szkoda że nawet mu krwi z uszka nie mogłam przemyć :( Quote
Matusz Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 sisia taki drobnych ranek psom sie nie przemywa tak jak ludziom Quote
sisia0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ale chociaż umyc mu ta poplamioną sierśc zwykłą wodą, a nie jakimiś śrpdkami do odkażania. I tak mi jest głupio :( Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A Plutuś jeszcze tutaj? Hmmm. Czemu nikt nie hcce takiego wspaniałego psiaka :shake: :-( On tyle czasu czeka na domek ... Quote
DarkAngels Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Plutuś hopamy na pierwszą stronkę po domek :) Quote
Recommended Posts