Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Mógłby dać komuś jeszcze tyle miłości i radości życia... Szukajcie jakiejś emerytki!

Oj. Szukamy szukamy :) Ja zawsze się pytam jak spotkam jakąś babcie czy nie chciałaby piesia. Ale coś czarno to widać, bo moje osiedle za psione jest :)

Posted

Oby i do Plutusia szczęście się uśmiechnęło. O tą roześmianą mordke domki się powinny kłócić, a tymczasem nie ma ani jednego na horyzoncie.

Posted

Dzisiaj Pluto został na spacerku ugryziony przez takiego jaminkowatego szrego takiego w miare przypasionego psiaka. Nie wiem jak się nazywał. Pluto oberwał w uszko. Przykro i smutno mi się zrobiło :(( :(( :((

Posted

Ale to nie było tak że się na niego rzuciły ... ja szłam z Plutem po prawej stronie i miałam go po swojej prawej,a ta dziewczyna (edyta chyba) szła z Rysiem(?) po lewej i tez go miała po swojej lewej. i ja z plutem chciałam szybko wyprzedzic ich bo wiedzialam ze sie pluto z Rysiem(?) się nie lubią. No i Pluto zobaczył Rysia(?) a Rysio(?) Pluta... No i pluto wyskoczył przedemnie a Ten Rysio(?) przed Edytę. Tylko tyle że RYsio go jakoś zdołał ugryść w ucho zanim zareagowałyśmy. Szkoda że nawet mu krwi z uszka nie mogłam przemyć :(