lon_cia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Schronisko w Ostródzie to miejsce niedoli wielu psiaków.... Schronisko przepełnine, na 150 miejsc przebywa tam 300 psów...Psiaki trzymane sa w klatkach.... Warunki opłakane, potrzeba wszystkiego, także wolontariuszy... Jedyną osobą z dogo udzielającą się w schronisku jest Aga-Mazury, wśród wielu psiaków wypatrzyła Pluta... Pluto to mix jamnika, ma około 7 lat. Psiak był adoptowany, już dwa razy, lecz nie ma chłopak szczęścia, znudził się nowym ''właścicielom'' i tarfił spowrotem do schroniska,od tej pory przebywa tu juz dwa lata... Psiaczek przebywa w kojcu z ONkiem i sie dogaduja. Zobaczcie te oczka... Zima to trudny okres dla schroniskowych psów,a co dopiero dla takiego jamnisia... Watek ogólny schroniska: Błagam, błagam, błagam.........Ostróda wzywa POMOOOOCY - Dogomania Forum Kto pokocha Pluta??? On tak ładnie prosi ... Quote
Aga_Mazury Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 podnoszę....coś ruchu tu nie widać :( Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Plucio.......biegniemy na początek :) Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mordeczka kochana....:( A macie jakieś informacje dlaczego chłopak wracał??? Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Naprawdę wg informacji psiak wracał "bo tak"...czyli miał potężnego pecha bo trafiał do ludzi nieodpowiedzialnych....no powiem szczerze do...tzw. "nieciekawe towarzystwa"...i nie wracał z powodu agresji czy czegoś takiego....(przynajmniej nie ma na ten temat informacji)...wracał bo był zaniedbywany...psiak się błąkał i został zabrany przez schronisko...ot tyle co wiemy Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Biedaczek miał pecha.... On taki bardzo jamnikowaty chyba co? Macie jakieś jeszcze fotki Plutka? Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Właśnie wczoraj choc wyszedł z budy po smakołyk i się udało zrobić fotkę bo wcześniej chował się do budy i tylko zerkał.... ale b,ędę się starała żeby mu probić zdjęcia jak mi pozwoli Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 odiwedziłam dzisiaj Plucia z kawałkiem kiełbachy ;) Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Podnoszę jamniora w górę....może Mikołaj go wypatrzy Quote
lon_cia Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Czy Plucio kolejne święta spedzi sam... Quote
lon_cia Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 :painting: Plucio by chciał wyjśc na spacerek.... Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Plucio to taki spokojny Pan w średnim wieku....jak szczeknie to też tak dostojnie .... kto da domek Pluto? Quote
Moriaaa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Plutek.....do domku szybciutko...kto przygarnie jamniorka??? Quote
Kar0la Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jaki śliczny parówek. Mam słabość do takich rudzielców. :loveu::loveu::loveu: Biedak jak on przeżył 2 lata w budzie... Quote
lon_cia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Biedny Plucio .... Aga-Mazury czy wstawić pozoztałe jamnikowate do tego watku??? Quote
Aga_Mazury Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 lon_cia napisał(a):Biedny Plucio .... Aga-Mazury czy wstawić pozoztałe jamnikowate do tego watku??? może dopiero jak będziemy cos więcej o nich wiedzieli i może fotki zrobię lepsze i więcej... tylko własnie...robimy jeden wątek tu na wątku Plucia? Quote
lon_cia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Aga_Mazury']może dopiero jak będziemy cos więcej o nich wiedzieli i może fotki zrobię lepsze i więcej... tylko własnie...robimy jeden wątek tu na wątku Plucia? Myśle że jamniczki mogłyby byc na jednym watku... No nie wiem jak bedziesz chciała Wesołych i spokojnych świąt, i aby wszystkie ostródzkie psiaki znalazły ciepłe domki.... Quote
Aga_Mazury Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='lon_cia']Myśle że jamniczki mogłyby byc na jednym watku... No nie wiem jak bedziesz chciała Wesołych i spokojnych świąt, i aby wszystkie ostródzkie psiaki znalazły ciepłe domki.... lon_cia :tree1: dziękujemy.... Tobie równie spokojnych Świąt i odpoczywaj :) Quote
Aga_Mazury Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Plucio....piesku...czy pamiętasz jakieś święta w domu?....mam nadzieję, że jeszcze będziesz miał okazję sobie przypomnieć... :tree1: Quote
Recommended Posts