Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Clea to 9tygodniowa ONka. Załapała te cholerne świństwo -PARWOWIROZE- szybko zareagowaliśmy dostaje leki i kroplówki. Nie prosze o pomoc finansową tylko o modlitwe za nią aby udało nam się ją uratować...

Nasz Cleucha ma się dobrze;-) udało nam się;-)

Posted

Zdrowieje;-) wyjdzie z tego... tylko martwi mnie jedno. moze ktos z Was bedzie coś wiedział. otóz koopy robi juz normalne;-) ale!!! chce je zjesc!!! kurde...ak nie upilnuje to zje.jedna juz wszamała. karmy nie chce sama z miski. zje dopiero jak zalapie smka czyli wczesniej dam jej troche mieska. ryzu za nic nie zje. jest na proszku od weta wspomagajacy jelitka bo ma zniszczone choc juz jest lepiej. Wczoraj sie troszke z nią bawiliśmy;-) gorzej z nauczaniem siusiu bo robi w domu ale w trakcie choroby nie chodzilismy z nia zeby sie niepogarszalo.mieszkanie zdezynfekowane. dluga droga przed nami.dzis znow do weta na kontrol...ale udało nam się... tony wylanych łez nieprzespane noce...opłacało się bo psina żyje!!!

Posted

Super !!! Ciesze sie bardzo, ze piesiowi lepiej widac, ze jest w najlepszych rekach. A dlaczego chce zjadac kupki to ja nie mam zielonego pojecia ? Mam znalezionego pieska od kilku miesiecy i musze sie przyznac, ze juz nie raz zlapalam go na tym jak grasuje w kocich kuwetach. Tez bym chciala wiedziec dlaczego tak robi ? Moze Ktos cos podpowie ?

Posted

juz nie zjada;-) zaczela jesc. narazie gotowane (ryż marchewka miesko z kuraka). karmy nie rusza.Wcześniej była na royalu. w sumie po małej zachęcie zje ale z ręki. a papke z miski zjada w minute;-) zaczyna łobuzować. eh... od dzis uczymy sie siusiu na dworku choc poczatkowo się bała. uciekała do domu. wiec wracałyśmy w poprzednie miejsce i tak wkołko dopoki nie zrobiła;-)Jestem szczęsliwa ze udało nam się przetrwać to wszystko;-) teraz będziemy mogli patrzec jak rośnie i uczyć ją tego i owego. Na wiosne szkolenie!;-) POZDRAWIAM

Posted

a wiecie może gdzie mogę (najlepiej w necie) nabyć książkę pt "Szczenię doskonałe" Gwen Bailey??? szukałam ale tam gdzie znalazłam to chwilowo brak nakładu albo niedostępna;-( a sądzę że książka by mi trochę sprawę ułatwiła bo to początki mojej przygody ze szczenięciem. Raz miałam dwuletnią ze schroniska i musiałam jej poszukać domku bo nietolerowała dzieci;-( a wyłam jak dzidziuś ale cóż. konieczność. potem porobiłam za domek zastępczy aż zdecydowałam się na psiaka dla siebie;-) koffam moją chudzinke... z książką może lepiej bym się doświadczyła w wychowaniu i postępowaniu ze szczenięciem bo nie chcę popełniać błedów ktore zaowocują w przyszłości;-( POZDRAWIAM ;-*****

Posted

Lupi nie mam zamiaru jej nikomu oddawac!! ;-)i chyba nie dałam Wam do zrozumienia że chcę ją oddać?? Może coś inaczej napisałam ale nigdy w życiu;-)od początku była moja,jest i będzie;-) LOVE. Love każdego psiaka. i rasowego i kundeleczka. Każde słodkie i kochane.

Posted

Dzis dostała ostatni raz antybiotyk. witaminy w zastrzyku i probiotyk doustnie przez kikla dni. alee... znow przestala jesc. tzn je. swoje koopy,karmy nie chce,ryżu tez nie a jadła;-( waży 4,5 kg!! ;-( nie wiem juz jak mam ja zachecic do jedzenia. pije wode normalnie ale co z tym jedzeniem;-(

Posted

dziś wizyta u wet;-( w nocy troche biegunkowała. dostała 2 zastrzyki. parwo znikneło ale wet doszła do wniosku ze nabawiła się przy okazji jadłowstrętu jak to określiła. no nic. po malu trzeba strzykaweczka zeby zaczeła przybierac bo coraz chudsza sie robi i mozemy ja przez to stracic;-( zbieram siły na kolejna walke. mam wielka nadzieje ze i z tym sobie poradzimy.cieżko jest;-(