tanitka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 (edited) Komu, komu, takie śliczne suczki?. Przyjechały kilka dni temy z Ryjonkiem do Warszawy, poszukać szczęścia i nowych domów w stolicy. Dwie to panny jamniczkowe, trzecia to przeniczna terierkówna. MA DOM schroniskowa Bieda, teraz dumnie zwana Prezedencją. Prezydencja ma nie więcej niż 2 lata i waży może z 7 kg. Wielki świat ją nieco przeraża dlatego najlepiej czuje się w objęciach opiekuna. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jania to mix jamnika i do tego z nadwagą, jest jednak pieskiem temperamentnym, skora do biegania i ruchu. Przy regularnych spacerach i diecie szybko wróci do figury. Ma ok 2 lat. MA DOM!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us MA DOM !!Glinka ma ok 8 m-cy i jest chodzącym i skaczącym szczęściem i radością. Uwielbia wszystkich i i wszystko, chce sie bawić, biegać i przytulać. Waży ok 9 kg i już większa nie będzie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Prosimy Was o pomoc w poszukiwaniu dla suczek domów i pomoc finansową w opłaceniu sterylizacji. kontakt 602704701 wyzel@poczta.onet.pl Edited January 18, 2012 by tanitka Quote
Isadora7 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Aaaa tu jesteście - doniosły mi o Służby Specjalne:grin::grin::grin: Śliczne sa wszystkie, a Glinka to jakby siostra Rity http://jamniki.eadopcje.org/psiak/186 Quote
malagos Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nasz poprzedni wójt nazywał się Glinka :) Quote
Ryjonek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Prezydencja czeka na swojego człowieka:) Shot at 2011-10-17 Quote
Ryjonek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 A w międzyczasie wystawia brzuch do drapania Shot at 2011-10-17 Śpi Shot at 2011-10-17 I uczy się chodzić na smyczy. Shot at 2011-10-17 Quote
Ryjonek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 A tutaj Jania i Glinka spragnione głaskania i drapania za uchem liczą na Waszą pomoc w szukaniu domu!!!! Shot at 2011-10-17 Shot at 2011-10-17 Shot at 2011-10-17 Glinka jest pełną energii iskierką, która na pewno wniesie ogrom radości do każdego domu. Jania jest fanką spacerów i dobrego jedzenia, co po niej widać:) Prezydencja jest ciągle jeszcze smutna:-( chociaż coraz częściej merda nieśmiało ogonkiem. To typowy jamniczy kanapowiec. Quote
tanitka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 dziewczyny sa przesłodkie i przefajne, szkoda ze domowych tymczasów nie mam dla nich :( Quote
Isadora7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A ja sobie odwiedziałm:) Tanitko all im robić już? Quote
bianka0 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Odwiedzam również siostrzyczki z tego samego schroniska co moja Dumka i Negra. Obie zabrałam do adopcji i ....po 2 tygodniach sama zaadoptowałam :evil_lol: Quote
Ryjonek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jest przecudny, a nowa Pani jest fantastyczną jamniczą cioteczką:loveu: Trzymajcie kciuki, żeby sunia kiedy już się zadomowi nie postanowiła wygryźć kota. Dzisiaj była megagrzeczna i mam nadzieję, ze tak już zostanie na stałe. Kolejne wieści po weekendzie. A mi teraz smutno:-( mimo, że była u nas tylko 6 dni.... Quote
malagos Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 tanitka napisał(a):dziewczyny sa przesłodkie i przefajne, szkoda ze domowych tymczasów nie mam dla nich :( to one są w dt, czy w schronisku? Quote
bianka0 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Świetnie że Prezydencja tak szybko znalazła dom. Jej tułaczka nie trwała długo, do schronu trafiła 19 września i ekspresem do DT, potem szybko do DS. W poprzednim domu chyba nie była dobrze traktowana, bo do schronu trafiła bardzo zaniedbana, więc w sumie miała suczka farta :lol: Quote
tanitka Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Prezydencja była w domu u Ryjonka, a Jania i Glinka mieszkają w hotelowym kojcu. Allegro ma Jania i Glince też zrobię jutro. Oby pozostałe dwie suczki znalazły swych amatorów przed zimą. Quote
Isadora7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ryjonek napisał(a):Jest przecudny, a nowa Pani jest fantastyczną jamniczą cioteczką:loveu: Trzymajcie kciuki, żeby sunia kiedy już się zadomowi nie postanowiła wygryźć kota. Dzisiaj była megagrzeczna i mam nadzieję, ze tak już zostanie na stałe. Kolejne wieści po weekendzie. A mi teraz smutno:-( mimo, że była u nas tylko 6 dni.... Nie noooo rewelacja, rewelacja, zaraz ją na SOS przenoszę do domowych tanitka napisał(a):Prezydencja była w domu u Ryjonka, a Jania i Glinka mieszkają w hotelowym kojcu. Allegro ma Jania i Glince też zrobię jutro. Oby pozostałe dwie suczki znalazły swych amatorów przed zimą. Oj fajnie by było jakby przed zimą dziewczyny śmigneły do domków :cool1: Quote
tanitka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Do Glinki miała przyjechać zainteresowana pani, ale nie przyjechała :( Quote
Isadora7 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 tanitka napisał(a):Do Glinki miała przyjechać zainteresowana pani, ale nie przyjechała :( To może cyknę jej allegro? Quote
beta ata Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A Glinka to jest taka wyższa ciut od jamnika, prawda? Quote
tanitka Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Glinka raczej wogóle nie jest jamnikiem tylko terierkiem takim fajnym ;) Isadoro kochana, allegro Glinka tez ma :) Quote
Isadora7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 tanitka napisał(a):Glinka raczej wogóle nie jest jamnikiem tylko terierkiem takim fajnym ;) Isadoro kochana, allegro Glinka tez ma :) No to wołaj jakbym do czegoś była potzrebna :0 Quote
tanitka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 nowy tydzień się zaczyna to i nowa szansa , ze je ktoś wypatrzy :) Quote
Recommended Posts