Nitor-Nivalis Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 galadria napisał(a):POURPLE RAIN Galladria Novitaris [SIZE=6]BEST IN SHOW !!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bartek ..brak mi słów tak bardzo się cieszę :):):):):) Ogromne gratulacje. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER OGREOMNE GRATULACJE STRASZNIE SIE CIESZYMY VIRGINIA JEST BOSKA I PO RAZ KOLEJNY TO POKAZALA !!!!!!!!!!!!! Dzięki za telefon :) Ogromne gratki Quote
Cyraneczka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Wielkie gratki Bartek!!! Virginia jest w świetnej formie i super, że sędziowie to docenili!!! Quote
A&A Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 WIELKIE,WIELKIE brawa dla Was chłopaki i dla VIRGINII!!!! :multi::multi::multi: Wspaniały sukces!!! Quote
Aranka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gratulacje dla zwyciezcow i zdrowia dla Tigerka Quote
wivi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 :multi:[FONT=Book Antiqua] świetne wyniki !!!:multi:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]:multi:ogromne gratulacje dla wszystkich !!! :multi:[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Arial]u nas już znacznie lepiej ... :) dzięki Aranka !!! to bardzo miłe ... !!![/FONT] Quote
Savannah Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wielkie, przeogromne gratulacje BARTEK I VIRGINIA :))) VIRGINIA JEST BOSKA CO WIADOMO NIE OD DZIŚ :))) Quote
D&L Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Gratulacje dla Wszystkich zwycięzców!!! Brawa dla wspaniałych psiaków ;) Quote
Dominik- HANDLING Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 :loveu::loveu:Husqvarna JUSTIFY MY :loveu::loveu: Junnior Winner , BOB Junior & :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: II BEST IN SHOW JUNIOR Aira ukończyła : Młodzieżowy Championat Polski :) Jestem bardzo dumny z małej :) bo pokazała na co ja stać :) Quote
Cyraneczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Brawo Dominik! Jeszcze raz wielkie gratki dla wszystkich finalistów!!! Quote
Recommended Posts