Karilka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tak. I merdanie ogona też nie pogarsza jej sytuacji :). Mimo, że jestem bardzo ZUA i przewracam pieseczce świat do góry nogami (jupi, wreszcie nauczyła sie, że micha jest o 18 ) to i tak chyba mnie lubi :). Na spacerach puszczam ją z liną i wiecie co? Chodzi za mną jakbym była świętością, co najmniej. Quote
mrs.ka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 no bo pewnie jesteś:diabloti: co najmniej:evil_lol: Quote
Radek Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Karilka napisał(a): Na spacerach puszczam ją z liną i wiecie co? Chodzi za mną jakbym była świętością, co najmniej. No proszę jaki fajny psiak się z niej robi:) Quote
Karilka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Przepraszam za jakość (tak, zdjęcie robione tosterem ;) ) i za pościaganą narzute ale ...co chwile jąpoprawiam a i tak ktoś tyłkiem ściągnie Quote
Karilka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Szara codzienność. Zima, zimno, teren spacerowy zasypało i buty zimowe /psie/ nie dożyły do końca sezonu to i "polowania" na sarny mniej.. Staliśmy się nędznymi kanapowcami:-( Quote
mrs.ka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 cholera ,u mnie to samo :placz: wszyscy zostaliśmy " kanapowcami" , w tej chwili wróciłam z wybiegu zasypana śniegiem jak bałwan , psom też chyba znudziła się ta zima , za to leniuchowanie na kanapie chyba im się podoba. Myślalam ,że Milva jest większa chyba ,że to Koka tak urosła;) Quote
Karilka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Milva? E no. Większa jest od Koki. Jakoś tak to sie rozmiarowo rozkłada. Vuko nie ma - nie zmieścił sie. Iwaś (to szare coś) - 7kg, Gamza - 33kg, Milva - 18/20kg, Koka - X Quote
mrs.ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 dobrze ,że nie napisałaś KOKA -XL :evil_lol: Quote
Karilka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Obstawiam, że 12 waży. Iwan 7 a Koka o półdupki większa. Quote
Radek Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Może czasem lepiej być kanapowcem. My po dzisiejszym spacerze wyglądaliśmy ciekawie, ja buty całe w śniegu (dość mokrym), a psisko do dokładnego wycierania:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 wycierania? Ja do wanny wstawiam! Wiesz jaki to jest raban jak Milva z Vuko sie tarzają? Ściernisko czynią. Koka jest grzecznym szczekaczem, czasami podbiegnie i poskacze jak zatuczony zajączek, ale nie tworzy takiego rozpiździawu. Gamza za to znalazła nową zabawke - KŁODĘ o długosci 3 m i objętości typu "jak otworze pysk, z całej siły to pół sie mieści"... I biega z tym albo w ryju albo turla w tą i z powrotem. Tylko biedny Iwan stoi i sie oblepia kulami śniegu. Jak już stoi jak totalna sierota to zarządzam "idziemy do domu!" i każdy odstępuje od gier i zabaw. Marsz do domu - to do domu. Nie ma wyjścia. Jak ja ich podziwiam za ten entuzjazm na widok śniegu.... Quote
Karilka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Podłoge myje 2 razy dziennie. A listonosz dzwoni do drzwi i odskakuje na 4 metry w dal. Quote
Radek Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Czy mała będzie próbować świątecznych smakołyków;) Quote
mrs.ka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 tia , ze świątecznych przysmaków to pewnie Karilka zaproponuje zajączka ,na którego same zapolują:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Powiem szczerze - moje święta ograniczyły sie do tego, że posprzątałam. A! I pomogłam sąsiadce wnieść jakąś ławe na 2 piętro. Tak świątecznie. Co do smakołyków - hmmmm.... no na jajko może liczyć. (Ja chyba też) Makowiec rzucili na tesco jakiś taki suchy - nawet szczury pogardziły:diabloti: Quote
mrs.ka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 u Karilki w wielkanoc psy mówią ludzkim glosem :) Quote
Karilka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Koka - master Szajki Psów - okradła platonke jaj, ze sztuk 2! Wsuneła razem ze skorupką. Dostała nowy przydomek: MUMIN vel Szajka Quote
terra Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Skorupki jej nie zaszkodzą, dostarczyła sobie trochę wapnia :evil_lol: Moje też są amatorami jajek, gdyby zostawić bez kontroli, to nie byłoby wszystkich jaj :) Quote
Karilka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Gorzej z telefonem - wydłubała 3 przyciski i fragment obudowy. Na szczescie nie zeżarła a telefon... stary. Znowu wybaczam. Bardziej mnie zirytowała rozmemlaniem paczki serwetek po świeżo sprzątniętym pokoju... A no i wczoraj dorwała paczke suszonego mięsa. To jest w proszku i Koka sie niestety przeliczyła ze swoimi możliwościami. Dojadła Gamza. Quote
Recommended Posts