Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elinko,

oto i ten psiak :) jest na profilu Arki na naszej klasie :)

Cioteńki, jednak przekazuję 50 złotych na karmę dla schroniska!!:loveu:
od mamy mojego TZ:loveu:
Tylko teraz powstaje pytanie jakiej karmy potrzebuje schronisko?:roll:

Posted

A to schronisko ma jeszcze wymagania co do karmy??????firmy jakiejs????

A u mnie 3 lata temu przyjezdzali ludzie z prywatnego schoniska zabrac pieski ze wsi.Dziadkowie umarli i byl klopot ze zwierzakami.Dobrzy ludzie byli to mowili ze oni nawet przyjmuja kasze i makarony i chleb suchy .doslownie co kto moze to im przynosil.

Myslalam ze wszedzie tak jest ale z tego co czytam to w lomzy tylko psią karme przyjmuja:(ciekawe dlaczego?

Posted

Nikt nie pisze, to ja się pochwalę, jak wyglądała metamorfoza mojego malutkiego słoneczka zabranego z Arki:loveu:

Maja - 29 kwiecień - zdjęcie pochodzi z profilu schroniska - w psie z tego zdjęcia się zakochałam, nie mogłam spać po nocach.

2 maj - nie wtrzymałam i po 3 nieprzespanej nocy pojechałam po nią! tutaj pierwszy dzień u mnie - nie chciała chodzić po dworze, nie załatwiała się, nie istniała :(

tutaj minęło troszkę czasu, czujemy się razem bezpiecznie i wspaniale:loveu:
zdjęcie pod tytułem: podaruj mi trochę słońca!:evil_lol:

teraz jestem taaaka piękna:loveu:i okazałam się być bardzo charakterną dziewczynką:diabloti:

nie możemy mieć własnej galerii, bo moje słonko panicznie boi się aparatu i wszystkie zdjęcia robione są z ukrycia. ale chociaż tutaj się pochwalę swoim szczęściem:loveu:

Posted

Ja zawsze wolałam duże psy,a mam również malucha.Choć ja w moim się nie zakochałam.Ja trafił do mnie był nieładną kupką nieszczęścia.Było mi go żal,tym bardziej,że kiedy z nim wychodziłam na podwórku,to wiele osób mówiło,że jest dziwaczny.I tak ten dziwak został u mnie,dałam mu poczucie bezpieczeństwa i potrafi się odwdzięczyć.Wyrósł na całkiem ładnego pieszczocha.Mam jeszcze nadzieję,że uda mi się namówić tz na jakąś biedną sunię.

Czy coś nowego odnośnie pomocy schronisku ?

Posted

A jak idzie akcja zbierania darów dla schroniska przez zimą?
Dziwczyny, wszystkie małe pieski, takie do 6 kg wagi, wstawcie z opisem na mikropsy - jest watek.

Posted

Dziewczynki przepraszam, że się nie udzielam, ale sama mam drobne problemy, a w piątek mamy usuwanie kamienia u suni :( bardzo się boję narkozy! trzymajcie kciuki, zeby wszystko poszło zgodnie z planem!!

Posted

Ja dopiero po świętach mogę pojechać do schroniska.Mam nadzieję,że z PaulinKą.Bo jak byłam wcześniej nie mogłam robić ogłoszeń,a ona dostała zgodę.

Posted

Słuchajcie dziewczyny ile jeszcze będę mogła to pomogę ale niestety nie za dużo. Zostałam zmuszona aby rzucić szkołę w Łomży i wracam do Suwałk :( a to wszystko spowodowane jest problemami prywatnymi. Niestety gdybym mogła bym została ale chyba pod koniec stycznia mnie już nie będzie. Przepraszam ale nie wiedziałam że tak może się stać.

A ten piesek to jest jak najbardziej sznaucerowaty i to chyba piesek i to jest chyba ulubieniec Pani bo on biega luzem .
Postaram sie dowiedziec wiecej na jego temat

Posted

Blanka chyba chce mieć pewność co do jego losu,karmiła go przez kilka miesięcy.

Mam nadzieję,że sytuacja się jeszcze zmieni.Współczuję Ci,bo ta szkoła też była moim marzeniem,chociaż niewiele mi dała :( .

Posted

PaulinKa030894 napisał(a):
a to było już wcześniej o nim cos pisane tylko trzeba poczytac wczesniejsze posty

Taki to pech życiowy kiedy sie chce a nie moze :( potem nawet juz nie bede mogla zaczac tej szkoly ponownie bo bede miala juz 18 :(

Nie wszystko stracone.Mozesz skonczyc inna szkole srednia z maturą a potem jeszcze isc na 2 lata na weterynarie.W łomży utworzono nowy kierunek,ale to juz prywatnie jest,dla doroslych.Wiec platne.
Ja sama sie nad tym zastanawiam:)

Dziewczyny co to na nk profil schroniska????moze ktos mi namiary dac?to naszego w łomży????