baba Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Czy ktoś się wybiera???? jesli zgłosimy w grudniu -tylko 25 Eur!! Na sronie Zw. białorusi jest info o wystawie , są podane nr. konta , może ktos z was wie na które trzeba wysłać kasę??? bo są 3 konta:shake: nierozumiem..... Quote
piotrjan Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A swoją drogą to ciekawy pomysł robić wystawę w Wielkanoc . Quote
zpr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 baba napisał(a):Czy ktoś się wybiera???? jesli zgłosimy w grudniu -tylko 25 Eur!! Na sronie Zw. białorusi jest info o wystawie , są podane nr. konta , może ktos z was wie na które trzeba wysłać kasę??? bo są 3 konta:shake: nierozumiem..... Kto ma oceniac Siberian Husky? albo V i VI FCI? Quote
baba Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 U nich jest prawosławie!! i święta mają 2 tyg po nas Quote
dorotal Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='baba']U nich jest prawosławie!! i święta mają 2 tyg po nas Wielkanoc jest ruchomym swietem. W przyszlym roku katolicka i prawoslawna jest w tym samym terminie. Tu link do dat wielkanocy 2000-2050 http://grecja.home.pl/pasxa_daty.htm Quote
baba Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Sorki , nie myślałam że świeta moga się spotkać. Nadal szukam info jak wysłać kasę i który jest poprawny nr konta. Quote
dorotal Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ja jeslibym wysylalam pieniadze to wybralabym te dwa konta niemieckie Quote
sunny775 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mam zamiar wybrać się na tą wystawę z moim terrierkiem. I potrzebuję pomocy. Czy ktoś wie jak najlepiej (znaczy najtaniej) dokonać wpłaty za wystawę? Czy możecie polecić jakieś tanie noclegi? Bedę wdzięczna za wszelkie informacje. Quote
Carbonara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 sunny775 napisał(a):Mam zamiar wybrać się na tą wystawę z moim terrierkiem. I potrzebuję pomocy. Czy ktoś wie jak najlepiej (znaczy najtaniej) dokonać wpłaty za wystawę? Czy możecie polecić jakieś tanie noclegi? Bedę wdzięczna za wszelkie informacje. ja równiez prosze o info dotyczace tej wystawy po niestety nic nie poniemaju:) :oops: Quote
piotrjan Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nie mówcie , że będe jedynym reprezentantem Polski . Wizy w paszporcie wbite , zgłoszenia potwierdzone , nadzieje na powrót duże :multi: . Quote
wiesia75 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zycze powodzenia. Czekamy na relacje po powrocie. A trudno wize dostac? Moze w nastepnym roku? Quote
mengoC Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 piotrjan napisał(a):No i co , kto jedzie ? Ja jade na jeden dzien - niedziela.;) Quote
wiesia75 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No to czekamy na relacje:diabloti: Jak wystawa? Przejscie graniczne. Ile psow, jak z organizacja, jaki poziom psow? No i na koniec staweczke rhodesianow grzecznie prosze:loveu: Quote
Recommended Posts