Ola_Fasola__ Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 mam już netaa .! fajnie co ? ja tez się cieszę ;]] . a teraz czas naaa... fotki .! Inia po spaniu ;) Ziewamy :) . Akuku . nie ma mnie :) . Ok na dzisiaj starczy . jak jeszcze jakieś porobię to wkleję napewno ;) . Quote
Shilah Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Merdańce ogonkiem Dla Inki od Gizmo .. [ Superowe fotki ] Ziewamy :) . Akuku . nie ma mnie :) . Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
gogunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam ;) , Piekne foteczki !!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Aż strach się bać hehehe slodko :loveu::loveu::loveu: Quote
Ola_Fasola__ Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Heloł wszystkim :evil_lol: co tam u was ? . Bu u nas spoko . Tylko Inka mi sie nie chce dać uczesać :lol: . Niedobry piesek ;pp . Ok . w nagrodę za komenciki zaraz się odwdzięczę a teraz... ...specjalnie dla was ... ...FOTKIIII ! xD . Tak ,wiem ,że się cieszycie . I Mańka też wam dam ;p . Quote
Ola_Fasola__ Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 nikt nie pisze ;(. a mi się zepsół aparat :( . macie pozdrowienia od Inki i Mańka ;) Quote
Bzikowa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć, właśnie trafiliśmy do tej westusiowej galerii ;) Sliczna sunia :loveu: ale czy nie powinna być wytrymowana? Quote
Ola_Inka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 siema... Tu Ola_Fasola__ mam nowy profil ;). dawno mnie tu nie było ,heheh . : D widzę ,że sporo się tu teraz dzieje :P. Quote
Recommended Posts