anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ale ona sliczna :loveu::loveu::loveu: mialam kiedys takiego pluszaczka i wygladal jak ona :loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Mi to zdjęcie (tak jak moim przedmówcom zresztą) najbardziej sie podoba. Inka jest przesliczna a szczególnie jak była szczeniorkiem:loveu:. Wszystkie fotki są fajne a piesek łapki lizac:bluepaw::sabber:. Wycałuj Inke w mokry nochal. Pozdrawiam Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witam! Głaskanko dla Inki, a Tobie życzę miłego dnia. Quote
Ola_Fasola__ Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzięki w imieniu moim i Inki .:cool3: . Wycałowana i wyściskana .:cool1: . ~Pozdwo dla waszych piesków no i dla was xD . Apropo to wczoraj zrobiłam sobie SAMA bannerek .:razz: co o tym myślicie ? który lepszy ? ten co ja zrbiłam, czy ten co mam ,który zrobiła mi Rybc!a ?:cool3: Quote
Asti Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Śliczna fota, Inka jest cudna! Dzięki za wpis w galerii ;) Quote
Xiara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ola_Fasola__ napisał(a): co o tym myślicie ? który lepszy ? ten co ja zrbiłam, czy ten co mam ,który zrobiła mi Rybc!a ?:cool3: Mi tam się oba podobają ;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Czesc. Co tam dobrego słychac u Was?? Quote
Ola_Fasola__ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 hej :evil_lol:. u nas spoksik ,śnieżek właśnie pada a ja muszę z Inką zaraz na dwór myknąć xD . Ale jak narazie to ona jest zajęta siedzeniem na parapecie i wyglądaniem przez okno . [zamknięte ;pp] . Zrobiłam jej fotkę przed chwilką . a oto ona . : ;]] . A u was jak leci ? :lol: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hejka :D super fotka hyhyy :D u mnie spoko pozdrowionka ;) EDIT mozesz pozniej do mnie wpasc bo sa fotki Homiego :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziedoberek :) Co tak mało fotek cooo ?? :diabloti: A Inka cudna :loveu: a co do banerków to mnie także podobają sie obydwa :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czesc. U nas jest OK. Życzymy miłego dzionka. U nas też dzisiaj sypie biały puszek. :evil_lol: Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hej :p mialas dac swojego choma i gdzie on jest?? :D Quote
Ola_Fasola__ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Hejka ,ja właśnie wróciłam ze spaceru z Inką .:evil_lol: U nas też dzisiaj biało .Fajnie ,że jest śnieg ale Inka pewnie znowu się przeziębi :shake:. Wczoraj zrobiłam jej fotkę w koronie mojej siostry :evil_lol: . I jeszcze fotka chomiczka Mańka ;p . Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hyhy :D INka sliczna i Maniek tez :loveu::loveu::loveu: ja mialam przed syryjka dzungarka takiego szarego :loveu::loveu: ale juz go nie ma..... :-( pozdrowionka ;) Quote
Xiara Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Śliiiczne fotki :) Też mam dżungarka :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzieńdoberek :) Śliczne te Twoje zwierzaki :loveu: Quote
Ola_Fasola__ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 ehh...niedtety narazie nie mam w domu neta ;( . teraz w sql na infie siedzę więc mogę coś napisać :P . Macie pozdrowienia od Inki ;* . No i od Mańka też :lol: . Quote
Asti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziękuję za pozdrowienia i czekam na fotki! ;) Quote
Ola_Fasola__ Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ajć no neta jeszcze nie mam . znowu na infie siedzę . Ale dziś może pójdę do koleżanki i coś napiszę jeszcze i może kilka zdjęć Ini powklejam . A powiem wam ,żeee ... Incia jest ostrzyżona ! xD . Tak ślicznie :loveu: . i jej uszki stają ! :lol: Quote
Sylwia&westie Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a czy ona jest strzyżona ?? Gratuluję fajnego psiaczka :) i wpadnij też do nas :razz: Quote
Xiara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć! Szkoda, że jeszcze nie masz neta :-( Quote
Ola_Fasola__ Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Znów na infie ;]] . No i mam dobrą wiadomość . Niedługo będę miałą necik . Moja mama zamawiała 2 dni temu . Więęęęęc niedługo będę mieć ! ;] . Pozdrówka macie wszyscy od Ini i Maniusia i odemnie ;* . Quote
Recommended Posts