Ola_Fasola__ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A oto moja Inka :loveu: zacznijmy od fotki ,na której ma 5 tygodni . Poszłam ją wtedy odwiedzić do pani od której ją kupiłam . Gdy miała 6 tygodni wzięłam ją do domu . Wyglądała wtedy tak : Inka bardzo lubi siedzieć na moim biurku xD . Trochę się wtedy zapuściła ,nie była wtedy wytrymowana ... ;]] Lubi zabierać mi mojego misia ... :razz: A obecnie wyglada tak : W między czasie poszukam fotek i porobię nowe . Napewno je tutaj wstawię :evil_lol: Myślę ,że wam się spodobają :lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Lubi zabierać mi mojego misia ... I dajmy na to go niszczyć pożerać tarmosić i rozgryzać :loveu:. Inula jak Kamula są słodkie :loveu:. Quote
Ola_Fasola__ Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Ah Kinga . Nikt tu nie pisze ;( . Quote
Magda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nie pisze, bo nie ma fotek:eviltong: Byla rozkosznym szczeniorkiem:loveu: Quote
Magda-Amir Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 wiecej zdjec tej maskoteczki ! :loveu: :loveu: Quote
Ola_Fasola__ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Strasznie was przepraszam że wogóle nie dodawałam fotek itd. Ale zapomniałam adresu ImageShackA no i mi się przed chwilką przypomniał ;pp . Ale zaraz pododaję fotki . obiecuję . A oto fotka nr.1 na której jest Inia z Kamcią .:lol:. fotka nr.2 inka podczas kąpieli :evil_lol:. reszta fotek za chwilkę ;p . Quote
Ola_Fasola__ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Inia siedzi ze mną przy kompie ;p . Inuś w Kiteczce <33. Jaka Dumna ;p . Inul bardzo lubi siedzieć w wózku dla lalek xD. Czy te oczy mogą kłamać ? I to by było na tyle fotek dzisiaj . Ale jeszcze będzie sporo .:lol: Obiecuję .:evil_lol: Ale w zamain za to komenty, komenty, komenty ! ;pp . Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hej Oluśś :loveu:. Szkoda że nikt tu nie pisze :placz:. Ale nie martw się !! Kinga wybawi z opresi cię . Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale sliczna :loveu: :loveu: Jak to nikt nie pisze:mad: :mad: :mad: :mad: przeciez ja jestem Quote
anetta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja chce takiego pieska na biurko http://img238.imageshack.us/img238/3766/inka15zr4.jpg :loveu: Wyglada jak ten piesek z kiwajaca sie glowka co zazwyczaj w samochodach bylo takie widac :evil_lol: A uszka to kiedy jej stana?:hmmmm:Wydaje mi sie ze juz dawno powinny jej stac ;) Quote
Ola_Fasola__ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No ... może razem uda nam się coś tu rozkręcić ... :razz: . Chyba że inni nam pomogą ;pp. Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jejku, jaki słodziutki psiaczek! :loveu: Mizianko dla Inusi :) Quote
Cali Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witam-mysle ze galeryjka zapowiada sie wspaniale-fotki superowe-tylko tak dalej;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witaj!!! Jak to nie wchodzi nikt? Ja na początku też się bałam, że nikt mnie nie będzie odwiedzał. A teraz .... Główka do góry :lol:. Masz śliczną psineczkę-maskoteczkę (wygłaskaj ją koniecznie od nas). Nie minie dużo czasu, a nie będziesz mogła się opędzic od wielbicieli swojego pupilka. Ja życzę sobie dużo foteczek. A wpadnę do Was napewno jeszcze nieraz i nie dwa. Buźka Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Olu może umówimy sie na dłuższy spacer z naszymi psami ... Było by wtedy dużooooo wspólnych fotecek :evil_lol:. Np . na jutro ... Dziś nie mogę bo jadę do Sochaczewa ale jutro .... OK ? Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czesc :) super psinka :loveu::loveu: ale wlasnie przydaloby sie wiecej fotecek :) pozdro :) Quote
Ola_Fasola__ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Inka wygłaskana od wszyskich pokoleii :smile:. Fotki będą jak spotkam się z Kingą a Inka z Kamą . Będzie fotek a fotek ;pp . Ale zaraz poszukam może jakichiś fotek co wam jeszcze nie pokazywałam...a najlepiej to jej zaraz jakieś zrobie xD . Quote
Rinuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jejku jaki slodziak :) wzieliscie ja jak miala 6 tyg??przecierz szczeniaki mozna zabierac od matki jak skoncza 8 tyg... Quote
Xiara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ola_Fasola__ napisał(a):Ale zaraz poszukam może jakichiś fotek co wam jeszcze nie pokazywałam...a najlepiej to jej zaraz jakieś zrobie xD . Tak, tak! :evil_lol: Czekamy na fotecki ;) Quote
DiDDlina85 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Rinuś napisał(a):jejku jaki slodziak :) wzieliscie ja jak miala 6 tyg??przecierz szczeniaki mozna zabierac od matki jak skoncza 8 tyg... ja wzielam nerusinskiego jak mial 7 tygodni ale do 'obioru' był jak miał juz 6:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ojej widze że zapowiada się kolejna wspaniała galeria :) Twoja sunia jest prze wspaniała :loveu::loveu::loveu: Napewno bedę Was często odwiedzać :multi::multi::multi: Quote
Ola_Fasola__ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 A oto dwie dzisiejsze focie .:loveu:. Roztrzepana Incia ,czyli : `Ah, jak mi się dobrze spało .` `No i co sie gapisz ? Może byś mnie uczesała ,co ?` Uczesana już jest ;p . I niedługo będzie trymowana ,ale nasza pani `trymerka` ma grypę ;( . Quote
Recommended Posts