Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Dostałam też w prezencie płytkę ze zdjęciami Sida:)
Tak to oglądam i oglądam (80 zdjęć) i jeszcze mi mało:evil_lol:, ja chce go na żywo!!:loveu:

no to codziennie po 2 zdjęcia szczęśliwego Sida:) starczy nam na 40 dni?:D

Posted

No to pomęczymy was jeszcze zdjęciami Fokusa:eviltong::
Najpierw zdjęcia później parę zdań od siebie.:evil_lol:
Nigdy nie jest za mało zabawy:diabloti::

Zmęczony może?:evil_lol::

Nosek:loveu::

Posted

Fokus i jego koleżanka po sądziedzku:cool1::

No i teraz najważniejsze:eviltong: umówiłam się na sobotni spacerek z Fokusem i jego nową pańcią:multi:. Będą oczywiście zdjęcia i relacja, tylko niew eim czy uda mi sie je opublikować, bo na picasie chyba skończyło się wolne miejsce...nie wiem czy to w albumie Fokusa tylko, czy ogólnie...

Posted

No, jutro bardzo wyczekiwany przeze mnie dzień:cool3:. Najpierw spotkanie z Logo,a później spacerek z Sidem!!Ciekawe czy nas pozna, ciekawe jak wygląda, ciekawe jak mu się wiedzie:loveu:. Oczywiście jutro wieczorem pełna relacja i zdjęcia mam nadzieję też będa;)

Posted

Jestem już po cudownym spacerze z Fokusem:cool1:. Jestem padnięta, więc postram się krótko wszystko opiasć;).
Na początku oczywiście radość...moja i Sida:loveu:. Później przeszliśmy się trochę, Sid oczywiście miał swoją nieodłączną zieloną kość i lonże:evil_lol:. Pare informacji których dowiedziałam się do właścicieli: Sid absolutnie nie ma problemu z zostawaniem sam w domu, jego pańcia śmiała się, że Sid budzi się dopiero o 14:diabloti:. Jest bardzo ciekawski i chętny wszystkiego próbować, za każdym razem jak otwiera się lodówka, Sid musi wsadzić do niej głowę:evil_lol:, próbował już dużo różności: od winogron, jabłek itp. po pieczarki i ser biały. Pani mówiła, że nie puszczają go ze smyczy, boją się że może uciec, no i czasem zdaża mu się jak zobaczy jakiegoś spa na 8m lince nie reagować na wołania...więc państwo wolą nie ryzykować. Sid waży teraz 20 kg i ma bardzo ładną, błyszczącą sierść, nei to co w schronisku. W domu jest bardzo cicho, szczeka tylko wtedy kiedy chce się bawić, a jak się bawi to roluje wszystkie dywany:evil_lol:. A jeszcze wspomnę, że Sid pamięta wszystkie komendy, jak tylko powiedziałam siad, od razu usiadł a później podarował mi dwie łapki:loveu:jak ja kocham tą komende, Sid nauczył się także turlać i czołgać:cool3:a właścicielki zapisały się do szkoły Dogmasters i dziś były na wykładach(bez psów).
Musicie mi wybaczyć, ponieważ w ostatniej chwili mój fotograf zadzwonił (:eviltong:),że się nie wyrobi, na rzecz Tajfuna, który już w nowym domku, więc ja im wybaczam;), ale niestety byłam tak pochłonięta Sidem, że udało mi się zrobić tylko 3 zdjęcia, z czego 2 od razy do skasowania:oops:. No ustaliliśmy, że to napewno nie nasz ostatni wspólny spacer, zapowiada sie kolejne spotkanie, ale to chyba po maturach...
No to chyba tyle;)a miałam się nie rozpisać:lol:

Posted

Ech, no mam nadzieję, że Sid mi wybaczy :placz: fotograf się następnym razem na pewno stawi, poruszę niebo i ziemię, żeby się z nim spotkać... :roll: i porobić wam wspólne zdjęcia :loveu: Super, że Sid tak dobrze się sprawuje, choć znając Sida, to nie spodziewałam się jakiś negatywnych zachowań :D

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Szczęśliwy Sid pozdrawia!:lol:
Sid nauczył się nowej komendy "do mnie", zmienił także swój stosunek do psów, teraz nie ma takiego z którym nie chciałby się bawić:loveu:. W domku w górach ma postawiony w ogródku własny tor z przeszkodami i świetnie się na nim bawi:cool3:. No więc podsumowując, Sid wiedzie spokojne i szczęśliwe życie!
Pare zdjęć wariata:

Juz nie musi wypatrywać dom, teraz wpatruje się w swoją własną rodzinę;)