soboz4 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 pralinka94 napisał(a):jaki z niego elegant :D nasz psi model... Quote
saphira18 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 szczęśliwy Sid w kubraczku:D z zabawką to chyba jest w swoim żywiole;) Quote
aeriel Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 O, i miś jeszcze nawet nie zjedzony :D Quote
madzia.uje93 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Kolejna porcja wieści od Sida!:cool3: Na początek Sid i weekendowy wyjazd w góry! Zdjęcia Sida bawiącego się zabawką to właśnie z tamtąd;). Sid zapoznał się także z tamtejszymi psiakami, bałam się tego, że to psy rezydenty i źle przyjmą Sida, a ten wtedy też nie będzie za grzeczny, ale na szczęście się myliłam:multi:. Sid od razu chciał się z nimi bawić, one co prawda z dystansem do niego, ale przyjaźnie nastawione:loveu:. Ponieważ nowa właścicielka Sida to fanka koni (jak ja:roll:) to Sid już jest po pierwszym z spotkaniu z nimi...Stosunek do nich na taki sam jak do psów z działki:eviltong:. Teraz kąpiel: zdjęcia po kąpieli juz także były:evil_lol:. Przed kąpielą Sid bał się wejść do łazienki, a jak już był w wannie to na początku trząsł się jak galareta:roll:. Ale pomyślnie przeszedł próbę:evil_lol:. Teraz bardziej świeże wieści:evil_lol:. Sid codziennie ma zagwarantowane poranne bieganie, zarowno on jak i jego nowa pańcia mają świetną kondycje, Sid uwielbia biegać! I Sid przytył i waży teraz 19,5 kg! W domu jest bardzo spokojny, gdy zostaje sam,a na zdanie "idziemy na spacer" lata jak wariat po domu:evil_lol:. Gdy pogoda będzie taka, jak byc powinna:diabloti: umówimy się na spacerek z Sidem:lol:. Sid, taki potulny ciapek, można z nim zrobić wszystko:evil_lol:: Ale mu tam dobrze...w nowym domu...: Quote
pralinka94 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ale on szczęśliwy :D super, że dogadał się z psami, no i jestem pod wrażeniem, że konie też zaakceptował tak od razu :) Quote
ewes Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Sid w bluzie wygląda genialnie :D i świetnie, że z psami się zakumplował... a misiek nadal leży :D Quote
madzia.uje93 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='saphira18']Sid Skate:evil_lol:[/QUOTE] Hahah, ale pasuje do niego;) Quote
madzia.uje93 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Ohoho, a co tam u Sida? No cóż, Sid ma się świetnie!! Na spacerach jest puszczany na lonży końskiej, żeby mógł sobie pobiegać:evil_lol:. Ogólnie to bardzo lubi biegać po pagórkach, polach, lubi aportować itp... Nauczył się biegania przy nodze, jednak na razie tylko na smyczy:lol:. Ma też dwóch bliższych przyjaciół, oby dwa to labradory z klatki obok, jeden to pies, drugi suczka:loveu:. Podobno na początku był dominujący wobec psów, ale teraz chce się tylko bawić:loveu:. No to jeszcze tylko zdjęcia:eviltong:: "Ale jestem szczęśliwy, wiecie?": "Nareszcie mogę pobiegać!": "I się pobawić...": Quote
madzia.uje93 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 "Ależ jestem szczęśliwy...": "...nareszcie.": Quote
kimiji Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Sama radość w oczach i na pyszczku :loveu: Ooo widzę, że Sid był w parku Chorzowskim, kurcze, a miałam dzisiaj tam iść i w ostatniej chwili zdanie zmieniłam ;/ A tak może gdzieś bym go spotkała ;) Quote
aeriel Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Uwielbiam patrzeć na psie szczęście :) Quote
pralinka94 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Siiid, ja chcę cię już zobaczyć! :D świetnie goni za zabawką, mam nadzieję, że będę miała okazje się z nim pobawić :D Quote
madzia.uje93 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Cześć, pamiętacie jeszcze szczęśliwego Sida?:eviltong:: Teraz już tylko czekamy na ładną pogodę i... spacerek z Sidem!!:loveu: A zapomniałam wspomnieć jeszcze, że Sid zmienił imię, teraz to Fokus!:cool1: Quote
saphira18 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 a to pewnie zdjęcia z wypadu rodzinnego:) super! widać jaki chłopak szczęśliwy:) Quote
Recommended Posts