Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Kolejna porcja wieści od Sida!:cool3:
Na początek Sid i weekendowy wyjazd w góry! Zdjęcia Sida bawiącego się zabawką to właśnie z tamtąd;). Sid zapoznał się także z tamtejszymi psiakami, bałam się tego, że to psy rezydenty i źle przyjmą Sida, a ten wtedy też nie będzie za grzeczny, ale na szczęście się myliłam:multi:. Sid od razu chciał się z nimi bawić, one co prawda z dystansem do niego, ale przyjaźnie nastawione:loveu:. Ponieważ nowa właścicielka Sida to fanka koni (jak ja:roll:) to Sid już jest po pierwszym z spotkaniu z nimi...Stosunek do nich na taki sam jak do psów z działki:eviltong:.
Teraz kąpiel: zdjęcia po kąpieli juz także były:evil_lol:. Przed kąpielą Sid bał się wejść do łazienki, a jak już był w wannie to na początku trząsł się jak galareta:roll:. Ale pomyślnie przeszedł próbę:evil_lol:.
Teraz bardziej świeże wieści:evil_lol:. Sid codziennie ma zagwarantowane poranne bieganie, zarowno on jak i jego nowa pańcia mają świetną kondycje, Sid uwielbia biegać! I Sid przytył i waży teraz 19,5 kg! W domu jest bardzo spokojny, gdy zostaje sam,a na zdanie "idziemy na spacer" lata jak wariat po domu:evil_lol:.
Gdy pogoda będzie taka, jak byc powinna:diabloti: umówimy się na spacerek z Sidem:lol:.
Sid, taki potulny ciapek, można z nim zrobić wszystko:evil_lol::

Ale mu tam dobrze...w nowym domu...:

Posted

Ohoho, a co tam u Sida?
No cóż, Sid ma się świetnie!!
Na spacerach jest puszczany na lonży końskiej, żeby mógł sobie pobiegać:evil_lol:. Ogólnie to bardzo lubi biegać po pagórkach, polach, lubi aportować itp... Nauczył się biegania przy nodze, jednak na razie tylko na smyczy:lol:. Ma też dwóch bliższych przyjaciół, oby dwa to labradory z klatki obok, jeden to pies, drugi suczka:loveu:. Podobno na początku był dominujący wobec psów, ale teraz chce się tylko bawić:loveu:.
No to jeszcze tylko zdjęcia:eviltong::
"Ale jestem szczęśliwy, wiecie?":

"Nareszcie mogę pobiegać!":

"I się pobawić...":

Posted

Sama radość w oczach i na pyszczku :loveu:

Ooo widzę, że Sid był w parku Chorzowskim, kurcze, a miałam dzisiaj tam iść i w ostatniej chwili zdanie zmieniłam ;/ A tak może gdzieś bym go spotkała ;)

• 2 weeks later...
Posted

Cześć, pamiętacie jeszcze szczęśliwego Sida?:eviltong::

Teraz już tylko czekamy na ładną pogodę i... spacerek z Sidem!!:loveu:
A zapomniałam wspomnieć jeszcze, że Sid zmienił imię, teraz to Fokus!:cool1: