saphira18 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 pralinka94 napisał(a):a ja cały czas trzymam kciuki za Sida :) ja też:) Magda a ta rodzinka dalej chętna? odzywali się coś? Quote
madzia.uje93 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Oj:oops:. Zapomniałam napisać, że jak tylko dowiedziałam sie o tym, że w czwartek wolontariatu nie będzie napisałam do Kasi, ona podobno tez jest chora i staneło na tym, że mają przyjechać w sobotę ok. 10. Jeszcze jutro pewnie będe z nią rozmawiać i dowiem się czy napewno przyjeżdżają i o której:lol:. No więc jak przyjadą, to Sid, masz byc jak Anioł!:eviltong: Quote
saphira18 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 No to fajnie:) Sid przecież jest aniołkiem:evil_lol: 3mamy kciuki :kciuki: Quote
madzia.uje93 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Sid jutro spacer, krótki ale może ostatni;) Quote
ewes Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 madzia.uje93 napisał(a):Sid jutro spacer, krótki ale może ostatni;) oby się udało :kciuki: Quote
madzia.uje93 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Sid pojechał dzis do nowego domku!!Nareszcie:multi::multi::multi: Rodzinka baaaardzo fajna, Sid bedzie miał się świetnie. Mieszkają niedaleko mnie i już wstępnie umówiłam sie z nową właścicielką Sida na spacerek z nimi:cool3:. Może juz dziś dostanę pierwsze informacje jak tam Sid się sprawuje, jednka na razie zdjęcie::loveu: Quote
ewes Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 :multi:powodzenia Sid :) i czekamy na wieści oczywiście ;) Quote
soboz4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sid ma iść na szkolenie ze swoją nastoletnią pańcią!!! Quote
madzia.uje93 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 soboz4 napisał(a):Sid ma iść na szkolenie ze swoją nastoletnią pańcią!!! Na jakie szkolenie?? Ja nic nie wiem... Quote
saphira18 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Powodzenia Sida:) Super że masz prawie jako sąsiada Siada:) Quote
aeriel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Powodzenia w nowym domku Sid, wygrzej się w ciepełku za wszystkie czasy! :) Quote
soboz4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 madzia.uje93 napisał(a):Na jakie szkolenie?? Ja nic nie wiem... Rozmawiałam z nimi gdy załatwiali papierkowe sprawy w schronisku, zastanawiali się czy zapisać córkę na wolontariat, ale w końcu postanowili, że zapiszą ją i Sida na szkolenie Quote
pralinka94 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 super Sid, od razu widać, że już mu tam pasuje, choć dopiero jest od kilku godzin w nowym domku :) Quote
madzia.uje93 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 No to tak, już rozmawiałam z właścicielką Sida, od początku: Sid podobno dalej ma biegunkę, na spacerze był już 4 razy:crazyeye: i teraz grzecznie śpi na swoim legowisku ("na którym wygląda jak król":loveu:). Na spacerze podobno na początku trochę ciągnie, jednak później się uspokaja... Dostał już też jedzonko, podobno nie zjadł wszystkiego, pewnie ze stresu, mam nadzieję, że za niedługo jeszcze przytyje. Zaliczył juz też zabawę piłką, podobno ganiał za ją jak szalony, czemu sie nie dziwie:diabloti:. Poznał już sąsiadów. No to to na tyle, mam nadzieję, że nie napisałam tego za bardzo chaotycznie i o niczym nie zapomniałam:roll:. Dostała także parę zdjęć: Padnięty po podróży?:lol:: Na super legowisku: A jak słodko ma pyszczek na puduszce:loveu:: Sid nareszcie jestes szczęśliwy! Należało Ci się kochany!! Quote
saphira18 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 i nawet misia ma:) ach Sid zazdroszczą Ci pewnie schroniskowi koledzy... Trafiłeś w dziesiątkę:) Quote
soboz4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 misia i podusię! Teraz tylko musi mu stres minąć, nie mówiąc o biegunce! Quote
madzia.uje93 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 I to nie byle jakiego misia:D Zapomniałam dodać, że Sid bardzo dobrze zniósł jazdę samochodem;) Quote
madzia.uje93 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Dopytałam się dzisiaj jeszcze o dwie rzeczy, które nie dawały mi spokoju. Więc tak dziś Sid po raz pierwszy został sam w domu, tylko na pare godziny, ale podobno był bardzo grzeczny, nic nie zniszczył, jednyne co to po powrocie zastali go na łóżku:evil_lol:. Nie załatwia się także w domu:multi:. No te dwie rzeczy starasznie mnie niepokoiły, ale nie ma się co bać bo Sid jest jak aniołek:loveu:. Za niedługo mam dostac tez więcej zdjęć kochanego, więc już się nie moge doczekać:diabloti:. Quote
pralinka94 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Super, cieszę się, że Sid taki grzeczny, a przede wszystkim kochany :) Quote
saphira18 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 coraz więcej psiaków nas zaskakuje:) Brawo Sid:) Quote
Recommended Posts