Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj:oops:. Zapomniałam napisać, że jak tylko dowiedziałam sie o tym, że w czwartek wolontariatu nie będzie napisałam do Kasi, ona podobno tez jest chora i staneło na tym, że mają przyjechać w sobotę ok. 10. Jeszcze jutro pewnie będe z nią rozmawiać i dowiem się czy napewno przyjeżdżają i o której:lol:.
No więc jak przyjadą, to Sid, masz byc jak Anioł!:eviltong:

Posted

Sid pojechał dzis do nowego domku!!Nareszcie:multi::multi::multi:
Rodzinka baaaardzo fajna, Sid bedzie miał się świetnie. Mieszkają niedaleko mnie i już wstępnie umówiłam sie z nową właścicielką Sida na spacerek z nimi:cool3:.
Może juz dziś dostanę pierwsze informacje jak tam Sid się sprawuje, jednka na razie zdjęcie::loveu:

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Na jakie szkolenie?? Ja nic nie wiem...

Rozmawiałam z nimi gdy załatwiali papierkowe sprawy w schronisku, zastanawiali się czy zapisać córkę na wolontariat, ale w końcu postanowili, że zapiszą ją i Sida na szkolenie

Posted

No to tak, już rozmawiałam z właścicielką Sida, od początku: Sid podobno dalej ma biegunkę, na spacerze był już 4 razy:crazyeye: i teraz grzecznie śpi na swoim legowisku ("na którym wygląda jak król":loveu:). Na spacerze podobno na początku trochę ciągnie, jednak później się uspokaja... Dostał już też jedzonko, podobno nie zjadł wszystkiego, pewnie ze stresu, mam nadzieję, że za niedługo jeszcze przytyje. Zaliczył juz też zabawę piłką, podobno ganiał za ją jak szalony, czemu sie nie dziwie:diabloti:. Poznał już sąsiadów. No to to na tyle, mam nadzieję, że nie napisałam tego za bardzo chaotycznie i o niczym nie zapomniałam:roll:.
Dostała także parę zdjęć:
Padnięty po podróży?:lol::

Na super legowisku:

A jak słodko ma pyszczek na puduszce:loveu::

Sid nareszcie jestes szczęśliwy! Należało Ci się kochany!!

Posted

Dopytałam się dzisiaj jeszcze o dwie rzeczy, które nie dawały mi spokoju.
Więc tak dziś Sid po raz pierwszy został sam w domu, tylko na pare godziny, ale podobno był bardzo grzeczny, nic nie zniszczył, jednyne co to po powrocie zastali go na łóżku:evil_lol:. Nie załatwia się także w domu:multi:.
No te dwie rzeczy starasznie mnie niepokoiły, ale nie ma się co bać bo Sid jest jak aniołek:loveu:.
Za niedługo mam dostac tez więcej zdjęć kochanego, więc już się nie moge doczekać:diabloti:.