miudzioszka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 super, że jutro idzie do domu! :) Teraz na pewno będzie bardzo szczęśliwy ;) Quote
madzia.uje93 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 No niestety, mam złe wieści, dzwoniła do mnie przed chwilą pani która miała adoptować Sida, okazało się że ich koleżanka wiedząc, że szukają psa przyprowadziła im do domu jakąś znajdkę, chudą i biedną, pani sie nad nią zlitowała, jednak nie może mieć dwóch psów:-(. Sid bardzo się im spodobał i szkoda im, że wszystko tak wyszło, więc będa pytać i szukać domu dla Sida wśród znajomych... No niestety Sid szukamy dalej...:-( A zapowiadało sie tak fajnie. Quote
edyta12 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 sid to taki fajny chlopak. mialam na niego oko, ale niestety mieszkam daleko powodzenia piesku, mam nadzieje ze domek bedzie fajny, prosze sprawdzajcie czesto, bo to tragedia jak trafia zle.... Quote
saphira18 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 eh blisko bardzo... szkoda bo domek fajny:( Quote
madzia.uje93 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 No ale jakaś bieda z tego skorzysta i nie trafi do schorniska dzięki nim;) Quote
saphira18 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 madzia.uje93 napisał(a):No ale jakaś bieda z tego skorzysta i nie trafi do schorniska dzięki nim;) pozytywne myślenie;) i tak trzymać... i szukać domku dalej:) Quote
aeriel Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Będziemy mu wszyscy domku szukać i w końcu go znajdzie :) A na dobry początek odnowione ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/sid-3-letni-przekochany-czarnulek-szuka-domu-IDF9ih.html :) Quote
madzia.uje93 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Sobota Co dziś? Sid bardzo ucieszył się na mój widok, bez przerwy skakał i domagał się głaskania:loveu:. Byliśmy na długim spacerze z Delmą, Prymusem, Leo i Cejlonem. Z tym ostatnim Sid jakoś nie potrafi się dogadać. Chociaż to Cejlon zwykle rozpoczyna awantury, a Sid zazwyczaj go ignoruje:evil_lol:. Później krótko na wybiegu z Kumplem, chłopcy jakoś ignorowali się wzajemnie i nie chcieli ze sobą bawić:crazyeye:. Co jest dziwne, bo kiedyś bez zabawek tak ładnie się bawiły, a dziś każdy swoją piłkę i szczęśliwy:eviltong:. Był aparata, są zdjęcia, jednak wrzuce je jak będe miała więcej czasu, może wieczorem:lol:. Quote
madzia.uje93 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Zdjęcia:cool3: Sid koooocha patyki:evil_lol:: Ale na wybiegu dumnie biega z zabawką:loveu:: Fajnie jest też powygłupiać się w piasku:diabloti:: Ale jaki ma fajny siad: Quote
saphira18 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 czyżby Sid czekał na autobus? może do nowego domku?;) kurcze jakby ludzie zwracali uwagę tylko na charakterek Sid byłby już w domu Quote
ewes Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 a Sid dzisiaj zaliczył też zabawę frisbee :) Quote
madzia.uje93 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 ewes napisał(a):a Sid dzisiaj zaliczył też zabawę frisbee :) No, krótką, ale zaliczył:D saphira18 napisał(a):czyżby Sid czekał na autobus? może do nowego domku?;) kurcze jakby ludzie zwracali uwagę tylko na charakterek Sid byłby już w domu No jakby tak było to by nawet tydzień w schronie nie siedział:) ale to samo można powiedzieć o większości naszych psiaków i wszystkie nie w domu...:( Quote
aeriel Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Co do autobusu, myślę, że ma małe opóźnienie, ale w końcu przyjedzie! Quote
pralinka94 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 no i nie mogło się obejść na spacerze bez patyków :D Quote
madzia.uje93 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Sid jutro spacerek i oderwanie się od tego szkolnego chaosu :D Quote
madzia.uje93 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Napisała do mnie niedawno na fb pewna dziewczyna, która chodzi do mnie do szkoły(ma 16 lat), napisała w sprawie Sida. Mówiła, że z mamą są chętne go zobaczyć. Mieszkają w mieszkaniu, bez żadnych zwierząt, jednak w weeekendy wyjeżdzają w góry, więc pies mógłby polatac po polach, itp... Pogadałam trochę z dziewczyną i staneło na tym, że mają przyjechac w czwartek pooglądac Sida, rodzinak wydaje się fajna, jednak nie chce na razie zapeszać tak jak ostatnio... Więc Sidowi bardzo przydadzą się trzymane przez was kciuki!!:oops: Quote
saphira18 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 oczywiście dla Sida Kciuki zaciśnięte:) :kciuki: Quote
aeriel Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Wiadomo już coś więcej? :) Cały czas trzymam kciuki! :) http://tablica.pl/oferta/sid-3-letni-przekochany-czarnulek-szuka-domu-IDH0Ln.html Quote
pralinka94 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Sid trzymam kciuki! :D Dzisiaj był super spacerek, Sid bawił się z Delmą! :D a wydawało się, ze ich stosunki pozostaną tylko neutralne :D Quote
madzia.uje93 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 No niestety czegoś więcej dowiemy sie chyba w czwartek... A to tak daaaalekooo... A dzisiejszy spacerek- cudowny. Zabawa na wybiegu, jak Sid chce biegac to co chcwile przynosi zabawkę, żeby mu rzucić, a jak mu się znudzi to kładzie się i próbuje ją rozwalić:evil_lol:. Była też pierwsza zabawa z Delmą, biedny Cejlon wariował z zazdrości:roll:. Jakoś oni nie potrafią się ze sobą za nic dogadać... No to na tyle, zdjęć niestety nie mam.:oops: No to widzimy sie w czwartek! Quote
madzia.uje93 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 madzia.uje93 napisał(a): No to widzimy sie w czwartek! No niestety Sid widzimy sie dopiero w sobotę:( Quote
pralinka94 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a ja cały czas trzymam kciuki za Sida :) Quote
Recommended Posts