Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety, mam złe wieści, dzwoniła do mnie przed chwilą pani która miała adoptować Sida, okazało się że ich koleżanka wiedząc, że szukają psa przyprowadziła im do domu jakąś znajdkę, chudą i biedną, pani sie nad nią zlitowała, jednak nie może mieć dwóch psów:-(. Sid bardzo się im spodobał i szkoda im, że wszystko tak wyszło, więc będa pytać i szukać domu dla Sida wśród znajomych...
No niestety Sid szukamy dalej...:-( A zapowiadało sie tak fajnie.

Posted

sid to taki fajny chlopak. mialam na niego oko, ale niestety mieszkam daleko
powodzenia piesku, mam nadzieje ze domek bedzie fajny, prosze sprawdzajcie czesto, bo to tragedia jak trafia zle....

Posted

Sobota

Co dziś? Sid bardzo ucieszył się na mój widok, bez przerwy skakał i domagał się głaskania:loveu:.
Byliśmy na długim spacerze z Delmą, Prymusem, Leo i Cejlonem. Z tym ostatnim Sid jakoś nie potrafi się dogadać. Chociaż to Cejlon zwykle rozpoczyna awantury, a Sid zazwyczaj go ignoruje:evil_lol:. Później krótko na wybiegu z Kumplem, chłopcy jakoś ignorowali się wzajemnie i nie chcieli ze sobą bawić:crazyeye:. Co jest dziwne, bo kiedyś bez zabawek tak ładnie się bawiły, a dziś każdy swoją piłkę i szczęśliwy:eviltong:.
Był aparata, są zdjęcia, jednak wrzuce je jak będe miała więcej czasu, może wieczorem:lol:.

Posted

ewes napisał(a):
a Sid dzisiaj zaliczył też zabawę frisbee :)

No, krótką, ale zaliczył:D

saphira18 napisał(a):
czyżby Sid czekał na autobus? może do nowego domku?;)
kurcze jakby ludzie zwracali uwagę tylko na charakterek Sid byłby już w domu

No jakby tak było to by nawet tydzień w schronie nie siedział:) ale to samo można powiedzieć o większości naszych psiaków i wszystkie nie w domu...:(

Posted

Napisała do mnie niedawno na fb pewna dziewczyna, która chodzi do mnie do szkoły(ma 16 lat), napisała w sprawie Sida. Mówiła, że z mamą są chętne go zobaczyć. Mieszkają w mieszkaniu, bez żadnych zwierząt, jednak w weeekendy wyjeżdzają w góry, więc pies mógłby polatac po polach, itp... Pogadałam trochę z dziewczyną i staneło na tym, że mają przyjechac w czwartek pooglądac Sida, rodzinak wydaje się fajna, jednak nie chce na razie zapeszać tak jak ostatnio...
Więc Sidowi bardzo przydadzą się trzymane przez was kciuki!!:oops:

Posted

No niestety czegoś więcej dowiemy sie chyba w czwartek... A to tak daaaalekooo...
A dzisiejszy spacerek- cudowny. Zabawa na wybiegu, jak Sid chce biegac to co chcwile przynosi zabawkę, żeby mu rzucić, a jak mu się znudzi to kładzie się i próbuje ją rozwalić:evil_lol:. Była też pierwsza zabawa z Delmą, biedny Cejlon wariował z zazdrości:roll:. Jakoś oni nie potrafią się ze sobą za nic dogadać...
No to na tyle, zdjęć niestety nie mam.:oops:
No to widzimy sie w czwartek!