whyou Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jest świetny! Taki... taki... dostojny. Porusza się z niebywałą gracją i do tego jest na swój sposób delikatny... :) Quote
madzia.uje93 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Sid, kochanie do czwartku jeszcze troszkę, nie mogę się już ciebie doczekać!:loveu: Quote
madzia.uje93 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Sid, mamy się z czego cieszyć- jutro czwartek! Quote
madzia.uje93 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Sobota Dziś dla odmiany spacerek z Kumplem, Sabą, Kesi i Bruno. Tego ostatniego Sid niestety nie polubił:shake:. Ale za to jak ładnie bawił się z Kumplem i Sabą:evil_lol:. Agiliti wyszło troche koślawo:mad:, Sid cos nie chciał dziś ćwiczyć, więc dałam mu spokój... Znalazłam też dla Sida szelki, więc mam nadzieję, że spacerek teraz będzie spokojniejszy:lol:. Na wybiegu Sid ładnie bawił się z Kumplem, ale kiedy w grę weszła zabawka, pokazały się zęby, jednak od razu jak krzyknełam na Sida ten skulony oddalił się i później takim smutnym wzrokiem na mnie patrzył, no to jak takiem kochanemu psiakowi nie wybaczyć:loveu:. No to do czwartku Sid! Quote
pralinka94 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Sid się dzisiaj obzarł :D ale wyjdzie mu to na plus, zima idzie, a on taki chudziutki :( No i super, ze ma super Kumpla :D Quote
kimiji Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Sid świetnie bawi się w konia :D ale dosłownie :lol: Quote
Istar19 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Sid mały parowóz ;) i kokietka ...tak sie ogonem zasłaniać ...:D Quote
kimiji Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 i ten dyskretny i jednocześnie zdziwiony wzrok :D Quote
madzia.uje93 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Przepraszam, że tak późno: dziękujemy za zdjęcia Marzena:) No i Sid mam nadzieję, że do czwartku wyzdrowieje, a nawet jeśli nie to i tak się widzimy!:loveu: Quote
pralinka94 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Sid na pewno nie moze doczekać się Magdy! :D Quote
madzia.uje93 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Sid-Sid jeszcze niecałe 2 godzinki i się widzimy!:D Quote
madzia.uje93 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Czwartek No to, co tam dziś? Na początku Sid znowu sprawił mi niespodziankę, weszłam do pawilony, podchodze do jego boksu, a Sida nie ma...wale w kraty, wołam go a ten nic....:evil_lol: Po jakimś czasie wołania przybiegł uśmiechnięty od ucha do ucha:loveu:. Następnie kolejna niespodzianka, jak Sid tylko wyszedł i udało mi się założyć mu szelki, to oby dwoje z Delmą, bardzo chcieli się ze sobą pobawić, co jest dziwne bo wcześniej nie mieli dobrych stosunków, więc nie chciałyśmy z Pauliną ryzykować:roll: Później spacerek, jedzonko, wybiegu nie było ale kilka spacerków tak:lol: No i tak minął ostatni spacer przed świętami:-(. Sid to taka kochana przytulanka, najchętniej by mnie przewrócił na ten śnieg i przytulał się do mnie:cool3: A i zapomniałam dodać, że Sid dziś chyba na żadnego psa się nie rzucił..postępy, nawet jak Cypis się na niego rzucił...:multi: No to do zobaczenia po świętach... Quote
kamil19201 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 no to widze, ze Sid zrobił postępy :multi: super! : ))) Quote
pralinka94 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Racja, potwierdzam, Sid robi duze postępy, oby jeszcze był postęp w sprawie domku! :D a tymczasem zobaczcie co znalazłam w internecie :D Quote
madzia.uje93 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Też właśnie to widziałam na fb:) fajne, fajne:D Quote
soboz4 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 z Sidem podobna sytuacja jak z Lexusem, ludzie chcą go już, zaraz, najchętniej na "sygnale"! Ważne, żeby się nie rozmyślili i żeby nie była to adopcja świąteczna, tylko do stołu wigilijnego, ale na całe życie, zobaczymy, może w czwartek nie będzie już w schronisku Sida i Lexusa??? Nawet w Wigilię po kolacji wigilijnej miałam telefon czy można przyjechać do schroniska... Powiedziałam, że jest tylko dyspozytor, tylko czy takie adopcje będą trwałe, jak ktoś przy stole tylko przemyśli że chce dać dom biednemu psu... Oby wszystkie nasze domy były trwałe i przemyślane, a Sida żebym już nie zobaczyła za kratami nigdy, w czwartek też nie chcę go już oglądać! Quote
saphira18 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Sid obyś nie był tylko prezentem świątecznym ale i przyjacielem, 3mam kciuki!:) Quote
madzia.uje93 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Taaa, tacy ludzie to zagadki, niby chcą psa tu i teraz, ale ta niepewność jest... Osobiście nie wiem czy to dobry dom, zwłaszcza taki "na szybko"? Quote
Recommended Posts