Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sobota

Dziś dla odmiany spacerek z Kumplem, Sabą, Kesi i Bruno. Tego ostatniego Sid niestety nie polubił:shake:. Ale za to jak ładnie bawił się z Kumplem i Sabą:evil_lol:.
Agiliti wyszło troche koślawo:mad:, Sid cos nie chciał dziś ćwiczyć, więc dałam mu spokój...
Znalazłam też dla Sida szelki, więc mam nadzieję, że spacerek teraz będzie spokojniejszy:lol:.
Na wybiegu Sid ładnie bawił się z Kumplem, ale kiedy w grę weszła zabawka, pokazały się zęby, jednak od razu jak krzyknełam na Sida ten skulony oddalił się i później takim smutnym wzrokiem na mnie patrzył, no to jak takiem kochanemu psiakowi nie wybaczyć:loveu:.
No to do czwartku Sid!

Posted

Czwartek

No to, co tam dziś?
Na początku Sid znowu sprawił mi niespodziankę, weszłam do pawilony, podchodze do jego boksu, a Sida nie ma...wale w kraty, wołam go a ten nic....:evil_lol: Po jakimś czasie wołania przybiegł uśmiechnięty od ucha do ucha:loveu:.
Następnie kolejna niespodzianka, jak Sid tylko wyszedł i udało mi się założyć mu szelki, to oby dwoje z Delmą, bardzo chcieli się ze sobą pobawić, co jest dziwne bo wcześniej nie mieli dobrych stosunków, więc nie chciałyśmy z Pauliną ryzykować:roll:
Później spacerek, jedzonko, wybiegu nie było ale kilka spacerków tak:lol:
No i tak minął ostatni spacer przed świętami:-(.
Sid to taka kochana przytulanka, najchętniej by mnie przewrócił na ten śnieg i przytulał się do mnie:cool3:
A i zapomniałam dodać, że Sid dziś chyba na żadnego psa się nie rzucił..postępy, nawet jak Cypis się na niego rzucił...:multi:
No to do zobaczenia po świętach...

Posted

z Sidem podobna sytuacja jak z Lexusem, ludzie chcą go już, zaraz, najchętniej na "sygnale"!
Ważne, żeby się nie rozmyślili i żeby nie była to adopcja świąteczna, tylko do stołu wigilijnego, ale na całe życie, zobaczymy, może w czwartek nie będzie już w schronisku Sida i Lexusa???

Nawet w Wigilię po kolacji wigilijnej miałam telefon czy można przyjechać do schroniska...

Powiedziałam, że jest tylko dyspozytor, tylko czy takie adopcje będą trwałe, jak ktoś przy stole tylko przemyśli że chce dać dom biednemu psu...

Oby wszystkie nasze domy były trwałe i przemyślane, a Sida żebym już nie zobaczyła za kratami nigdy, w czwartek też nie chcę go już oglądać!