Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inga.mm']Znaczy: nie zjadł Pana?
Czyli z tamtym Panem było cos nie tak, że go nie zaakceptował.

Domku, pokochaj tego zbója kochanego...[/QUOTE]
To był bardzo fajny chłopak ale "bez jaj" a nasz rekinek potrzebuje stanowczego opiekuna i mam wielka nadzieję, że sobie z nim poradzą.

Posted

[quote name='MaDi']Nie, możesz spokojnie wychodzić na spacery;)[/QUOTE]

heheh
ojatm ojtam, przeciez on sie zresocjalizował! Nie zapomne jak na poczatku chciał nas zjesc a teraz to prawdziwy aniołek w porównaniu do Reksia z pierwszych dni :)

Posted

[quote name='jkasia']heheh
ojatm ojtam, przeciez on sie zresocjalizował! Nie zapomne jak na poczatku chciał nas zjesc a teraz to prawdziwy aniołek w porównaniu do Reksia z pierwszych dni :)[/QUOTE]
Właśnie. Ja też mam tylko dobre wspomnienia z Reksiem :) Miałem nadzieję, że został w Lublinie, gdzieś niedaleko, i że zostaliby z Dropkiem kumplami :) Ale najważniejsze, Reksio ma już swój własny dom i swoje własne człowieki :)

Posted

MaDi napisał(a):
Oczywiście bo to planowany DT zamienił się w DS.;)

oj,to swietnie! Super robota dziewczynki! Buziaki dla malego rozrabiaki:*:*:* i dla was dziewczynki za dobrze odwalona robote!;) :*:*:*

• 2 weeks later...
Posted

Mam straszną wiadomość Reksio tej nocy zasną na zawsze. Dziękuję opiekunom,ze chociaż przez chwilę maił normalny dom.:-( Serce mi pęka to był ten psiak który na zawsze pozostanie w naszej pamięci.

Posted

MaDi napisał(a):
Mam straszną wiadomość Reksio tej nocy zasną na zawsze. Dziękuję opiekunom,ze chociaż przez chwilę maił normalny dom.:-( Serce mi pęka to był ten psiak który na zawsze pozostanie w naszej pamięci.

Jak to ??? :-(:-(:-(

Posted

Nie wierzę :placz::placz::placz:,tak cieszyliśmy się, że Reksio pokonał śmierć na przekór wszystkiemu , znalazł swój dom, wierzyliśmy ,że będzie kochany i szczęśliwy w nowej rodzinie przynajmniej przez kilka lat........:-(:-(:-(.................Boże dlaczego???