Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pikola']Allegro cegielkowe by sie przydalo.Poproscie Selenge,moze zrobi?Choc ostatnio miala wstrzymane.[/QUOTE]
Przez kutafona, którego sama chętnie bym zabiła

Posted

[quote name='Lili8522']A co się stało z allegro? :roll:[/QUOTE]
Pewnemu panu było przykro,że ludzie ratują psy... Więc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku złożył donos do allegro....I teraz sk...wiel jest z siebie dumny !!!!

Posted

[quote name='ewu']Pewnemu panu było przykro,że ludzie ratują psy... Więc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku złożył donos do allegro....I teraz sk...wiel jest z siebie dumny !!!![/QUOTE]

Co za kre............yn!!!!!!!!!! Powiedziała bym coś jeszcze ale nie powiem bo będę mieć stąd wylot ehhhhhhhhhhh :angryy::angryy::angryy::angryy:
Co zal udzie nie dość że nie pomagają to jeszcze na złość robią i przeszkadzają!!!!!!:angryy::angryy:

Posted

Nóż się w kieszeni otwiera :angryy::angryy:

O odpowiedzialności karnej, to nawet nie mówię, ale czy jest jakaś szansa, żeby ci ,,pseudo właściciele" zapłacili za leczenie? Wyrok w zawieszeniu za doprowadzenie psów do takiego stanu pewnie na takich wrażenia nie zrobi, ale gdyby musieli zapłacić za leczenie z własnej kieszeni, to zaboli :mad::mad:

Posted

:chainsaw:Wierzę w bezwzględną karę dla oprawców ( w myślach ich masakruję ). Atosik i druga psinko zdrowiejcie !na pewno dorzucę coś na leczenie .

Posted

Boże :(...
Pozostaje mieć nadzieję na przekór tym wszystkim katom, i ich wyczynom...:sad:
Więc mam nadzieję że piesek będzie żył, a "ludzie" odpowiedzą za jego tragedię!!! Miałam nadzieję, że ustawa coś zmieni- chyba kolejny martwy zapis mający na celu pomoc w wykreowaniu wizerunku jakiegoś polityka. Ustawa podpisana- a tragedii zwierząt- czyżby więcej czy tylko mnie tak sie wydaje? I czy ktoś słyszał ostatnio o jakimś wyroku skazującym za znęcanie (czy "zaniedbanie" :roll:)? :angryy:...

Co do suni- czy nie da rady zrobić sterylki aborcyjnej?

Posted

Boże kochany, nie znajduję takich słów, żeby wyrazić współczucie dla psiaka:placz: i nienawiść do tych ludzi, którzy do tego doprowadzili :angryy: Ale wierzę, że prędzej czy później zapłacą za to...:-(:-(:-(
Mam nadzieję, że psina przeżyje...Trzymam kciuki, dorzucę grosz do leczenia, tylko trzymaj się maleńki, jesteś już w dobrych rękach...