MaDi Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Annaa4 napisał(a):Madi a jak z DT u tego policjanta ? Jesteśmy wstępnie umówieni na jutro:) Strasznie się cieszę bo i tak podupadliśmy finansowo. Nie wiem czy pisałam:roll: ale Reksio został jakiś czas temu wykastrowany. Quote
Annaa4 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 MaDi napisał(a):Jesteśmy wstępnie umówieni na jutro:) Strasznie się cieszę bo i tak podupadliśmy finansowo. Nie wiem czy pisałam:roll: ale Reksio został jakiś czas temu wykastrowany. Ja nie kojarzę ale na wątku zbyt długo nie jestem :) To tylko trzymać kciuki pozostaje !! Quote
MaDi Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Wybaczcie ale nie wyrabiam. Reksio został wczoraj odebrany przez nowych właścicieli....tak właścicieli, zostanie u nich na stałe:) Przyznam,że było mi łatwiej oddać swojego podopiecznego niż zwykle bo ten wstrętny cwaniaczek wolał przywitać się z moim mężem a mnie totalnie zlekceważył:mad: co ciekawe obskoczył go z radości i swojego nowego Pana też:crazyeye: Quote
Lobaria Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='MaDi']Wybaczcie ale nie wyrabiam. Reksio został wczoraj odebrany przez nowych właścicieli....tak właścicieli, zostanie u nich na stałe:) Przyznam,że było mi łatwiej oddać swojego podopiecznego niż zwykle bo ten wstrętny cwaniaczek wolał przywitać się z moim mężem a mnie totalnie zlekceważył:mad: co ciekawe obskoczył go z radości i swojego nowego Pana też:crazyeye:[/QUOTE] Ryczę z radości, jak małolata...Cudownie...:multi::multi::multi: Reksiu, nareszcie Quote
Merys Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Bo to małe i wredne :P Dziewczyny, niestety kolejna Bida potrzebuje pilnie dt lub ds zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/220924-Strach-ma-wielkie-oczy-pinczerek-potrzebuje-pomocy... Quote
Cantadorra Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 To duża radość i ulga, że psiak ma dom. Cieszę się bardzo i życzę ci piesku dużo szczęścia na nowej drodze życia :) Quote
kamos Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 wspaniale wieści, niech mu się wiedzie w nowym domku bez żadnych klopotów:laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool: Quote
Lobaria Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dałam dobre wieści na moim forum grzybowym, gdzie wstawiłam linka o ŻYWYM TRUPIE - grzybnięci pomogli, nie chwaląc się tym. Co za ulga, że psiak znalazł domek, który wynagrodzi Mu wszystkie cierpienia. Quote
Merys Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Lobaria']Dałam dobre wieści na moim forum grzybowym, gdzie wstawiłam linka o ŻYWYM TRUPIE - grzybnięci pomogli, nie chwaląc się tym. Co za ulga, że psiak znalazł domek, który wynagrodzi Mu wszystkie cierpienia.[/QUOTE] Jasne, na grzybnietych zawsze można liczyć, tak samo było w przypadku głosowania w krakvecie :) Podziękuj im od nas za pomoc. Quote
Lobaria Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Merys']Jasne, na grzybnietych zawsze można liczyć, tak samo było w przypadku głosowania w krakvecie :) Podziękuj im od nas za pomoc.[/QUOTE] Bo grzybnięci to ludzie fiśnięci nie tylko na tle fungów, ale wszystkiego, co żyje... Już im podziękowałam... Reksiu... tak się cieszę...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Annaa4 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='MaDi']Wybaczcie ale nie wyrabiam. Reksio został wczoraj odebrany przez nowych właścicieli....tak właścicieli, zostanie u nich na stałe:) Przyznam,że było mi łatwiej oddać swojego podopiecznego niż zwykle bo ten wstrętny cwaniaczek wolał przywitać się z moim mężem a mnie totalnie zlekceważył:mad: co ciekawe obskoczył go z radości i swojego nowego Pana też:crazyeye:[/QUOTE] Ale super :)) Quote
blackgerl Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 co za wspaniałą wiad!!! ale nie bede zapeszać ciesząc sie za mocno.... ale serce mi skacze ;) ale nowi właściciele sprawdzeni? Quote
Lobaria Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='blackgerl']co za wspaniałą wiad!!! ale nie bede zapeszać ciesząc sie za mocno.... ale serce mi skacze ;) ale nowi właściciele sprawdzeni?[/QUOTE] Ciut zaufana dla Cioteczek, plizz... to MUSIAŁ BYC WSPANIAŁY DOMEK... Quote
Justyna Lipicka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 nareszcie sie doczekalismy domku:) super!! Quote
jkasia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Wspaniała wiadomość z rana!!!! Hura! Oby sie tylko pokochali i Reksio nie sprawiał kłopotów-bo to mały wariat jest ;) Quote
juli88 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Świetna wiadomość!!! Świetna robota. Chylę czoła :) Quote
inga.mm Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Znaczy: nie zjadł Pana? Czyli z tamtym Panem było cos nie tak, że go nie zaakceptował. Domku, pokochaj tego zbója kochanego... Quote
MaDi Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='blackgerl']co za wspaniałą wiad!!! ale nie bede zapeszać ciesząc sie za mocno.... ale serce mi skacze ;) ale nowi właściciele sprawdzeni?[/QUOTE] Oczywiście bo to planowany DT zamienił się w DS.;) Quote
Recommended Posts