Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Annaa4 napisał(a):
Madi a jak z DT u tego policjanta ?

Jesteśmy wstępnie umówieni na jutro:) Strasznie się cieszę bo i tak podupadliśmy finansowo. Nie wiem czy pisałam:roll: ale Reksio został jakiś czas temu wykastrowany.

Posted

MaDi napisał(a):
Jesteśmy wstępnie umówieni na jutro:) Strasznie się cieszę bo i tak podupadliśmy finansowo. Nie wiem czy pisałam:roll: ale Reksio został jakiś czas temu wykastrowany.

Ja nie kojarzę ale na wątku zbyt długo nie jestem :) To tylko trzymać kciuki pozostaje !!

Posted

Wybaczcie ale nie wyrabiam.
Reksio został wczoraj odebrany przez nowych właścicieli....tak właścicieli, zostanie u nich na stałe:)
Przyznam,że było mi łatwiej oddać swojego podopiecznego niż zwykle bo ten wstrętny cwaniaczek wolał przywitać się z moim mężem a mnie totalnie zlekceważył:mad: co ciekawe obskoczył go z radości i swojego nowego Pana też:crazyeye:

Posted

[quote name='MaDi']Wybaczcie ale nie wyrabiam.
Reksio został wczoraj odebrany przez nowych właścicieli....tak właścicieli, zostanie u nich na stałe:)
Przyznam,że było mi łatwiej oddać swojego podopiecznego niż zwykle bo ten wstrętny cwaniaczek wolał przywitać się z moim mężem a mnie totalnie zlekceważył:mad: co ciekawe obskoczył go z radości i swojego nowego Pana też:crazyeye:[/QUOTE]

Ryczę z radości, jak małolata...Cudownie...:multi::multi::multi:
Reksiu, nareszcie

Posted

Dałam dobre wieści na moim forum grzybowym, gdzie wstawiłam linka o ŻYWYM TRUPIE - grzybnięci pomogli, nie chwaląc się tym.
Co za ulga, że psiak znalazł domek, który wynagrodzi Mu wszystkie cierpienia.

Posted

[quote name='Lobaria']Dałam dobre wieści na moim forum grzybowym, gdzie wstawiłam linka o ŻYWYM TRUPIE - grzybnięci pomogli, nie chwaląc się tym.
Co za ulga, że psiak znalazł domek, który wynagrodzi Mu wszystkie cierpienia.[/QUOTE]
Jasne, na grzybnietych zawsze można liczyć, tak samo było w przypadku głosowania w krakvecie :) Podziękuj im od nas za pomoc.

Posted

[quote name='Merys']Jasne, na grzybnietych zawsze można liczyć, tak samo było w przypadku głosowania w krakvecie :) Podziękuj im od nas za pomoc.[/QUOTE]
Bo grzybnięci to ludzie fiśnięci nie tylko na tle fungów, ale wszystkiego, co żyje...
Już im podziękowałam...
Reksiu... tak się cieszę...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='MaDi']Wybaczcie ale nie wyrabiam.
Przyznam,że było mi łatwiej oddać swojego podopiecznego niż zwykle bo ten wstrętny cwaniaczek wolał przywitać się z moim mężem a mnie totalnie zlekceważył:mad: co ciekawe obskoczył go z radości i swojego nowego Pana też:crazyeye:[/QUOTE]
Ale super :))

Posted

[quote name='blackgerl']co za wspaniałą wiad!!! ale nie bede zapeszać ciesząc sie za mocno.... ale serce mi skacze ;) ale nowi właściciele sprawdzeni?[/QUOTE]
Ciut zaufana dla Cioteczek, plizz... to MUSIAŁ BYC WSPANIAŁY DOMEK...

Posted

[quote name='blackgerl']co za wspaniałą wiad!!! ale nie bede zapeszać ciesząc sie za mocno.... ale serce mi skacze ;) ale nowi właściciele sprawdzeni?[/QUOTE]
Oczywiście bo to planowany DT zamienił się w DS.;)