MaDi Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Annaa4 napisał(a):Przelałam zgodnie z danymi z pierwszej strony 40zł przelew miesięczne mam ustawione na rok ale mam nadzieje że do tego czasu Psiak znajdzie dom :) Dziękujemy zaszalałaś;) Quote
smillea Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='MaDi']Ogłoszenia bardzo się przydadzą. Czytam wątek Reksia i tak właśnie pomyślałam, ale potrzene są takie informacje. Przeklejam z wątku bazarku ogłoszeniowego: Do ogłoszeń potrzebujemy: 1. tytułu 2. tekstu 3. zdjęć (w kolejności priorytetu) pierwsze na nagłówek, kolejne w stopniu malejącym ( od 2 do 8 zdjęć) 4. miasto na które mamy ogłaszać ( można też wybrać opcję na całą Polskę, ale w tym wypadku również potrzebujemy miasta) 5. mail kontaktowy ( jeśli link aktywacyjny ma być na osobę zamawiającą proszę pisać) 6. telefon kontaktowy 7.osoba do kontaktu Termin wykonania ogłoszeń, banerku do 3-4 dni Będziemy ogłaszać na 40 portalach: .... http://www.dogomania.pl/threads/218077-Og%C5%82oszenia-dost%C4%99pne-jeszcze-10-pakiet%C3%B3w-dla-Nemo-gt-do-4.12-godz.22.00 Proszę o info tu lub na priv. Chętnie wykupię chłopakowi przepustkę do nowego domku. Quote
Javena Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [SIZE="5"]PIĘKNY KOSZ KWIATÓW, Z NASZEJ DOGO KWIACIARNI DLA MADI ,OD ANDEGAWENKI. [SIZE="6"]Z podziękowaniem za wszystko ,co robisz dla skrzywdzonych zwierzat, za serce ,za to ,ze jesteś............ [SIZE="4"]Dziekuje! Quote
MaDi Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Javena'][SIZE="5"]PIĘKNY KOSZ KWIATÓW, Z NASZEJ DOGO KWIACIARNI DLA MADI ,OD ANDEGAWENKI. [SIZE="6"]Z podziękowaniem za wszystko ,co robisz dla skrzywdzonych zwierzat, za serce ,za to ,ze jesteś............ [SIZE="4"]Dziekuje! O ja cie ale miły gest na otwarcie oczu po ciężkim dniu. Dziękuję! Quote
Vesper Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Miałabym pytanie- będe za kilka dni rozliczac bazarek min dla Reksia- dla Reksia z bazarku jest 86zł :). Czy pieniądze mam wpłacić na konto które jest na pierwszej stronie (pierwszy post)? I tytuł wpłaty- cele statutowe-głód? Czy może coś sie zmieniło? Po wpłynięciu pieniędzy proszę o potwierdzenie na wątku bazarku że pieniążki doszły :) : http://www.dogomania.pl/threads/216471-Rozliczam!!!-Bazarek-dla-Gucia-i-Reksia-do-06.11.2011-do-20-00 Quote
andegawenka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 MaDi napisał(a):O ja cie ale miły gest na otwarcie oczu po ciężkim dniu. Dziękuję! Cieszę się... Wiesz za poświęcenie dla tych bied nikt nikomu medalu nie da , to niewdzięczna służba, gdy tak patrzę na to wyciaganie tych psinek, ganianie po wątkach za zdobyciem każdej złotówki, robienie bazarków. Tu na dogo a w realu????!!!!! Quote
MaDi Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='arielka186']Miałabym pytanie- będe za kilka dni rozliczac bazarek min dla Reksia- dla Reksia z bazarku jest 86zł :). Czy pieniądze mam wpłacić na konto które jest na pierwszej stronie (pierwszy post)? I tytuł wpłaty- cele statutowe-głód? Czy może coś sie zmieniło? Po wpłynięciu pieniędzy proszę o potwierdzenie na wątku bazarku że pieniążki doszły :) : http://www.dogomania.pl/threads/216471-Rozliczam!!!-Bazarek-dla-Gucia-i-Reksia-do-06.11.2011-do-20-00 Wszystko bez zmian, dziękujemy. Quote
MaDi Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 andegawenka napisał(a):Cieszę się... Wiesz za poświęcenie dla tych bied nikt nikomu medalu nie da , to niewdzięczna służba, gdy tak patrzę na to wyciaganie tych psinek, ganianie po wątkach za zdobyciem każdej złotówki, robienie bazarków. Tu na dogo a w realu????!!!!! Sport to zdrowie więc biegamy;) Quote
Vesper Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='MaDi']Wszystko bez zmian, dziękujemy. Czyli w tytule nie wpisywać "Reksio-bazarek", tylko j.w.? edit: OK, pieniążki już poleciały przelewem el.- powinny zaraz być u Was na koncie ;)... Prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/216471-Rozliczam!!!-Bazarek-dla-Gucia-i-Reksia-do-06.11.2011-do-20-00 Quote
MaDi Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='arielka186']Czyli w tytule nie wpisywać "Reksio-bazarek", tylko j.w.? edit: OK, pieniążki już poleciały przelewem el.- powinny zaraz być u Was na koncie ;)... Prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/216471-Rozliczam!!!-Bazarek-dla-Gucia-i-Reksia-do-06.11.2011-do-20-00 Jeszcze nie ma;) Quote
Vesper Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 MaDi, czy mój przelew doszedł? Przepraszam że tak dopytuję:oops: ale pierwszy raz w ten sposób przesyłałam z tego konta pieniądze... Prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarku, jest podlinkowany w poście #584 ;). Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Znacie to "przeklejam z kravketu Re: Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad autor: Marek » dzisiaj, 07:57 Witamy, W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej! Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13612zl. Gratulujemy! W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy. Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Marek Batko " Quote
kamos Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Witamy Reksia:iloveyou: Zachęcamy do udziału w akcji pomocy psiakom w potrzebie na stronie KarmimyPsiaki.pl, jest to pierwsza edycja akcji począwszy od zwierząt ze schroniska w Zabrzu-Biskupicach.Każda dodatkowa osoba to szansa na więcej posiłków dla psiaków:sabber:.Przyłączcie się uruchamiając łańcuszek dobroci. POZDRAWIAMY;) Quote
inga.mm Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agata Balu']www.karmimypsiaki.pl się zarejestrowałam Quote
Vesper Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja też, nakarmiłam, chciałam nakarmić drugiego psa i wyskoczyło mi że brałam już udział w akcji...:confused: Tzn że jest limit- jeden pies dziennie? Quote
muzzy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='arielka186']Ja też, nakarmiłam, chciałam nakarmić drugiego psa i wyskoczyło mi że brałam już udział w akcji...:confused: Tzn że jest limit- jeden pies dziennie? Tam nie ma tak, jak np. w www.pustamiska.pl, że trzeba codziennie klikać. Mi dziś wyskoczyło, że pomaganie polega na otrzymywaniu maili od czasu do czasu, a nie na codziennym wchodzeniu na stronę. Quote
Agata Balu Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='arielka186']Ja też, nakarmiłam, chciałam nakarmić drugiego psa i wyskoczyło mi że brałam już udział w akcji...:confused: Tzn że jest limit- jeden pies dziennie?[/QUOTE] Arielko, z takim stażem dogomaniackim a nie czytasz co na stronie? Klikając zadeklarowałas przyjmowanie reklam. Teraz jak na twój adres przyjdzie reklama trzeba ją otworzyć i za to każde otwarcie reklamy psiak dostanie papu, Więc otwieraj reklamy, które przychodza na adres który podałaś. Ja sepcjalnie podałam calkiem nowy adres żeby mi sie nie myliło z innymi reklamami sepcjalnie :-) ciekawam co to by mogło być? Od lemowskich sep-ulek? :-) Quote
MaDi Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='arielka186']MaDi, czy mój przelew doszedł? Przepraszam że tak dopytuję:oops: ale pierwszy raz w ten sposób przesyłałam z tego konta pieniądze... Prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarku, jest podlinkowany w poście #584 ;).[/QUOTE] Czy to było ponad 80zł? Bo pamiętam, że przyszła taka wpłata. Quote
Annaa4 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tutaj też wkleję organizuje bazarek, dochód przeznaczę na Reksia i Bambo :) Jeśli ktoś ma fanty które chciałby podarować na bazarek to proszę o zdjęcia na adres anka120@gmail.com Quote
Vesper Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='MaDi']Czy to było ponad 80zł? Bo pamiętam, że przyszła taka wpłata.[/QUOTE] Tak, dokładnie 86zł ;)... Quote
Vesper Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Agata Balu']Arielko, z takim stażem dogomaniackim a nie czytasz co na stronie? Klikając zadeklarowałas przyjmowanie reklam. Teraz jak na twój adres przyjdzie reklama trzeba ją otworzyć i za to każde otwarcie reklamy psiak dostanie papu, Więc otwieraj reklamy, które przychodza na adres który podałaś. Ja sepcjalnie podałam calkiem nowy adres żeby mi sie nie myliło z innymi reklamami sepcjalnie :-) ciekawam co to by mogło być? Od lemowskich sep-ulek? :-)[/QUOTE] Agatko, dziękuję za wyjaśnienie, bo właśnie do końca nie zrozumiałam o co chodzi... W sumie chyba zasugerowałam się że to taka sama akcja jak "Pusta miska dla schroniska"- w zeszłym roku- trzeba było klikać w psy po prostu :oops:... [quote name='Annaa4']Tutaj też wkleję organizuje bazarek, dochód przeznaczę na Reksia i Bambo Jeśli ktoś ma fanty które chciałby podarować na bazarek to proszę o zdjęcia na adres[/QUOTE] Ja coś na pewno znajdę, tylko jeśli można wiedzieć- to mają być ciuszki, książki, coś innego? Quote
Recommended Posts