Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale on jest biedny , rany psychicznie strasznie długo się goją :(
jak mu zakładacie ten kaganiec , bez problemu daje sobie założyć , czy też są przejścia z tym ?

Posted

Czorcik napisał(a):

jak mu zakładacie ten kaganiec , bez problemu daje sobie założyć , czy też są przejścia z tym ?

Widziałam, jak Madi zakładała. Wkładała jedzonko do kaganca i psiak wkładał mordke do środka bez stresu :)

Posted

jkasia napisał(a):
A ja juz dzis rano kotka nie widziałam? ktos go zabrał? Czy siedzi gdzie indziej niz psiaki?

Pojechał grzać pupkę w nowym domu.

Posted

as_ko napisał(a):
Reksio widać że jeszcze jest słaby ale żeby obszczekiwać wszystkich i wszystko do około to chłopak siłę ma :D

Ciesz się,że dzieliła was krata:diabloti:

Posted

MaDi napisał(a):
Na szczęście mam jeszcze puszki na kilka dni.
Reksio spokorniał, było nawet mizianie. Coraz mocniej ciągnie na smyczy:)

:lol: Super!!! Pisałam- że tylko czasu potrzeba :)... A co ciągnięcia- w czym jest wyprowadzany? Może szeleczki podesłać? Mam takie czerwone, taśmowe- powinny pasować...
Co do bazarku- jestem w trakcie robienia- połowa pieniążków idzie dla Reksia. W nocy siedziałam prawie do 5-tej, bo późno wróciłam do domu wczoraj i cały dzień byłam poza domem (wyjazd), teraz na trochę sobie zrobiłam przerwę :p Jak już skończę- dzisiaj na pewno- podeślę tu link i bardzo bym prosiła o rozsyłanie go albo inny rodzaj reklamy :)...

Posted

[quote name='Merys']Dzisiaj Reksio obszczekiwał wszystkie psiaki, niedobrotek z niego Polubił nawet pieszczoty, powoli przekonuje się do ludzi

Wspaniałe wieści :multi:Czuje się coraz bezpieczniej:multi: